Mleko w proszku po terminie od otwarcia

Właśnie często mi się w biedronce się zdarza  znaleść coś po terminie 

A działają Wam te oferty z shakomatu?> 

Shakomat? Mamaem co to:D

to jest chyba ta oferta dnia dla ciebie, w aplikacji biedronki musisz potrzasnąć po kliknięciu w shakeomat i wtedy wyskoczy oferta tylko dla ciebie ;)

tak codziennie losuję się promocje tylko dla ciebie  czasami naprawdę jest coś fajnego i w super cenie 

Zazwyczaj produkty z krótkimi datami waznosci w biedronce są w promocji. 

Mi w tym szejkomacie jak narazie nie wyskoczyły jakieś ciekawe oferty.

Mama róża musisz ściągnąć aplikacje biedronki i codziennie się potrząsa i wtedy wyskakuje ci oferta. Ale ja ostatnio skorzystałam z tego i nie weszła mi ta promocja. 

Albo na aplikacji biedronki na shakeomat dużo jest też okazji 

ja miałam vouchr na 5 zł, na 10zł, wczoraj na piwo karmi 4+4 gratis, często kasza 2+1, ser żółty gołda 400g za 9.99, wiadomo często jest coś co nie kupię, ale jak mam możliwość i jest to coś co używam to kupuję 

Ja miałam Voyager na 5zl ale akurat nie było mi po drodze.

Fema nigdy na to nie patrzyłam z tymi datami moze faktycznie masz racje;) musze zwrócić uwage na to;)

W  Biedronce są całkiem fajne promocje w tym shakeomacie . Czasem nawet uda mi się skorzystać. A teraz nawet dwa razy można potrząsać. Mi się raz nawet bon trafił na 10 zl 

Ja juz zainstalowalan zobaczyny co to będzie 

ja jak czegoś nie dam rady wykorzystać a wiem że ktoś będzie to podaje mu numer i kupuje, zawsze lepiej żeby ktoś wykorzystał niż ma przepaść 

U mnie też jest sieć sklepów stokrotka. Też są fajne promocje jak się robi zakupy. A to z aplikacją taniej. I potem po uzbieraniu płatków też można.kuoic coś za 1 grosz lub za pół ceny.

U nas właśnie nie ma stokrotki a szkoda bo często na internecie widzę że są tam fajne promocje

tez nie mam stokrotki w okolicy a zeby jechac do sklepu 20km to juz nie bardzo mi sie opłaca, bo to czas i droga. 

My mamy stokrotkę w miasteczku ale nigdy nie przyglądałam się tam promocjom. Muszę zacząć.

Ja do stokrotki nie chodzę bo mam kawałek i jakoś nie jestem.przyzwyczajona do robienia zakupów w tym sklepie.

ja stokrotkę mam blisko, ale jakoś nie lubię w niej kupować wolę jednak iść trochę dalej do lidla czy biedronki