Mleko w proszku po terminie od otwarcia

Mi nigdy do stokrotki nie po drodze  

Ja jakoś nie lubię do stokrotki chodzić 

Kiedy ma się swoje ulubione sklepy to zazwyczaj głównie w nich robi się zakupy 

u nas stokrotkę to zlikwidowali 

ja mam stokrotkę blisko ale sam sklep jest że tak powiem troche kiepski ze wzgledu na mała przestrzeń miedzy regałami z wózkiem to juz mi ciezko manewrować;( ale to jeszcze przeboleć można najgorsza jest obsługa;( wiecznie niezadowoleni, czasami wole iśc dalej nizeli do sklepu pod nosem;)

U nas jest stokrotka, ale nie lubię tam chodzić, bo pracujące tam panie obsługują w takim żółwim tempie, że to nie na moje nerwy stać w km kolejkach:p

u nas jednyny plus w stokrotce że są kasy samoobsługowe, ale to nie zmienia faktu ja jakoś nie lubię tam kupować

Ja czesto płacę w pkt samoobsługowych bo są mniejsze kolejki

Ja również korzystam z samoobsługowych ze względu na dużo mniejsze kolejki. Szanuję swòj czas :) A teraz w ciąży to ciężko mi wystać. A wiadomo ,że tak od siebie to mało kto chętny przepuszczać pomimo dużego brzucha.

ja jak mam dużo zakupów to jednak wybieram zwykła kasę 

Najgorzej robić zakupy w szczytowych godzinach bo wtedy zawsze są długie kolejki w sklepach .

Ja jak mam mniej zakupów to też idę do kasy samoobsługowej. A jak.wiecej to już do normalnej.

Najczęściej przy samoobsługowych jest mniejsza kolejka

jak dużo zakupów to wolę poczekać w zwykłej kolejce, no i jeszcze zależy czym płacę 

Jeśli place kartą staram się ominąć kolejkę jeśli się da

Ja nie lubię przy samoobsługowej  

Ja tak bo szybciej jest przy kasach samoobsługowych i chodzi ktoś z obslugi kto od razu rozwiązuje problem 

ja lubie samoobsulgowe moge spokojnie ogarnac czy promki sie nabija

Ja także nauczyłam się do nich i wiem ile oszczędziłam na zakupach a jak się trafi na niemiła Panią przy kasie to nawet nie poinformuje czy jest rabat

u nas są przy kasie spoko babki i mówią co jeszcze dobrać żeby rabat był jak o czymś się nie wiedziało