My kupilismy monitor i jak na razie córka ma 6 miesiecy i jeszvze nie uzywalismy
kamerki też nie kupiłam i jak na razie dajemy rade bed bo i tak corka spi na dole w ciągu dnia
Mój mąż akurat jest na nie ![]()
Ja się trochę nad kanarka zastanawiam mimo że mamy małe mieszkanie. Jak zaczyna spać to kładę mu często muslinke przy buzi i okrywam go muslinka i nie musiałabym co chwila zaglądać czy sobie buzi nie przycisnął nią. Bo tam jest taki pakiet że to i to można wypożyczyć
Ja od początku ciąży miałam w głowie że to muszę mieć
wszyscy mi ten pomysł z głowy wybijali że to zmarnowane pieniądz no ale to bezpieczeństwo dziecka
mówią że instynkt matki że od razu jak się dziecko obróci to już matka oczy jak 5 zł ale też dochodzi zmęczenie , nie przespane noce i jest szansa że mogłabym coś takiego przegapić jeju odpukać !!! Wolałam wydać te pieniądze niż później pluć sobie w twarz ![]()
@Wesola95 sorry , że tak Cię wywołuje ale wiem , że masz owleta , a mam pytanie . Czy tobie też się niszczą tak bardzo te skarpetki ? My używamy od dwóch miesięcy ten najmniejszy rozmiar i na zmianę raz na jedną stopkę raz na drugą i one mi się już zaczęły rozklejać . Mamy różowy i ten materiał odchodzi od tego pod spodem
. Co prawda ja je w ręku myłam kilka razy bo mieliśmy awarię ![]()
i nóżka nam wpadła
. Ale czytałam , że prac nie można więc tylko w ręku delikatnie myłam .
Nie ma sprawy! My używamy tej większej skarpetki, małej używaliśmy krótko z 2 msc chyba
ale u nas się nic nie rozwarstwia i nie odkleja :o tez myje ręcznie i też mielismy kilka awarii ![]()
![]()
U mnie tak się zrobiło i to na dwóch w kilku miejscach .
Spróbowałabym zareklamować bo zamawiałam z Media Expert ale pewnie musiałabym go oddać i zostałabym bez . A szczerze to nie wyobrażam sobie nocy bez skarpetki .
Uuu faktycznie tak nie powinno być! U nas jes tak :
Używane na zmianę co noc
Zobacz bo może już możecie używać tej większej? To wtedy odeślesz tą na reklamacje . W obu Ci się tak stało? ![]()
Tak w obu tych mniejszych mi się porozklejało. Musze przymierzyć tą większą i faktycznie może jak zmienimy to wtedy bym zareklamowała . Tylko ciekawe czy wtedy by nie chcieli wszystkiego razem do reklamacji .