Monitor oddechu

My kupilismy monitor i jak na razie córka ma 6 miesiecy i jeszvze nie uzywalismy :face_with_hand_over_mouth: kamerki też nie kupiłam i jak na razie dajemy rade bed bo i tak corka spi na dole w ciągu dnia

1 polubienie

Mój mąż akurat jest na nie :face_with_peeking_eye:
Ja się trochę nad kanarka zastanawiam mimo że mamy małe mieszkanie. Jak zaczyna spać to kładę mu często muslinke przy buzi i okrywam go muslinka i nie musiałabym co chwila zaglądać czy sobie buzi nie przycisnął nią. Bo tam jest taki pakiet że to i to można wypożyczyć

1 polubienie

Ja od początku ciąży miałam w głowie że to muszę mieć :face_with_peeking_eye: wszyscy mi ten pomysł z głowy wybijali że to zmarnowane pieniądz no ale to bezpieczeństwo dziecka :confused: mówią że instynkt matki że od razu jak się dziecko obróci to już matka oczy jak 5 zł ale też dochodzi zmęczenie , nie przespane noce i jest szansa że mogłabym coś takiego przegapić jeju odpukać !!! Wolałam wydać te pieniądze niż później pluć sobie w twarz :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@usmiechnietaMama sorry , że tak Cię wywołuje ale wiem , że masz owleta , a mam pytanie . Czy tobie też się niszczą tak bardzo te skarpetki ? My używamy od dwóch miesięcy ten najmniejszy rozmiar i na zmianę raz na jedną stopkę raz na drugą i one mi się już zaczęły rozklejać . Mamy różowy i ten materiał odchodzi od tego pod spodem :woman_facepalming:. Co prawda ja je w ręku myłam kilka razy bo mieliśmy awarię :poop::poop: i nóżka nam wpadła :rofl: . Ale czytałam , że prac nie można więc tylko w ręku delikatnie myłam .

Nie ma sprawy! My używamy tej większej skarpetki, małej używaliśmy krótko z 2 msc chyba :sweat_smile: ale u nas się nic nie rozwarstwia i nie odkleja :o tez myje ręcznie i też mielismy kilka awarii :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

U mnie tak się zrobiło i to na dwóch w kilku miejscach .

Spróbowałabym zareklamować bo zamawiałam z Media Expert ale pewnie musiałabym go oddać i zostałabym bez . A szczerze to nie wyobrażam sobie nocy bez skarpetki .

Uuu faktycznie tak nie powinno być! U nas jes tak :

Używane na zmianę co noc

Zobacz bo może już możecie używać tej większej? To wtedy odeślesz tą na reklamacje . W obu Ci się tak stało? :face_with_peeking_eye:

Tak w obu tych mniejszych mi się porozklejało. Musze przymierzyć tą większą i faktycznie może jak zmienimy to wtedy bym zareklamowała . Tylko ciekawe czy wtedy by nie chcieli wszystkiego razem do reklamacji .

@usmiechnietaMama muszę Ci napisać co z moją reklamacją skarpetek w razie jakbyś miała kiedyś coś do zareklamowania z Owletem . Kontaktowałam się z Media Expert to powiedzieli , że niestety muszę dostarczyć do sklepu całość , żeby zareklamować. Zarówno czujnik jak i wszystkie 4 skarpetki . Więc stwierdziłam , że zareklamuję po roku jak już przestaniemy używać bo będzie jeszcze czas na złożenie reklamacji. Ale mąż grzebał w apce owleta i znalazł, że można do nich bezpośrednio napisać . Więc napisałam na chatcie z sztuczna inteligencja, że mi się dwie skarpetki rozkleiły . Chat odpisał , że moje zgłoszenie zostało przekazane do pracownika i skontaktują się ze mną e-mailowo . Po kilku dniach napisali na e-maila po angielsku , że proszą o podanie numerów seryjnych i wysłanie zdjęć . I finalnie poprosili o adres i że doślą mi te dwie skarpetki. Także czekam na przesyłkę . Mam nadzieję , że dojdzie .

1 polubienie

To super wieści! Dzięki że o mnie pamiętałaś! :wink: w razie gdyby u nas się coś zadziało to już wiem co robić 🩵

1 polubienie

Czekam jeszcze tylko aż dojdzie . Mam nadzieję , że tak bo to na pewno będzie szło dłużej „ bo z zagranicy „ nawet nie wiem skąd w sumie bo pisali po angielsku . Ja to angielski podstawowy więc się posiłkowałam chatem gpt żeby mi tłumaczył i pomógł odpisywać :rofl:

Hahha teraz to jest mega ułatwienie ten czat by się dogadać i wgl

No ja osobiście lubię czaty na różnych stronach z zakupami itd . Bo często uzyska się odpowiedź albo zrobi zgłoszenie do obsługi i nie trzeba dzwonić na infolinię.

To jest super też lubię

Kolejna aktualizacja. Wysyłka skarpetek była jednak z Polski więc w sumie nie wiem czemu z nimi się pisze po angielsku . Chyba , że zlecili to oddziałowi w Polsce czy coś . Otwieram kopertę , a tam niebieskie skarpetki :rofl:. W sumie to oni mnie nie pytali o kolor . A ja nie wpadłam na to żeby im napisać . Ale w sumie wysyłałam im zdjęcia więc widzieli, że mam różowe. I napisałam do nich i czekam co odpiszą. Generalnie nie robi mi kolor aż tak . Ale chodzi o to , że mam paragon i pudełko z różowym kolorem , a nie ukrywam chciałabym sprzedać jak przestanę używać bo będzie jeszcze gwarancja itd .

1 polubienie

tez mam ten monitor i jeszcze go nie zainstalowałam :smiley: za to z kamerki korzystamy baaardzo często

Mi się sprawdza ! Tylko baterie trzeba dość często wymieniać albo mieć jakieś mega dobre, bo jak kończą swój żywot to ma opóźniony zapłon :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Hej! Jak tam sytuacja ?:heart:

1 polubienie

@zewsidziewczyna
Jejku, a myślałam że tylko my nie zainstalowaliśmy jescze :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Przysłali mi te niebieskie skarpetki . Fakt , że miło się zaskoczyłam bo odrazu dali 4 skarpetki no ale kurcze my mamy różowe . I napisałam do nich , że musiało dojść do pomyłki bo otrzymałam niebieskie , a my mamy różowe . To mi odpisali , że bardzo przepraszają ale na gwarancję mają tylko przeznaczone te niebieskie . I się trochę wkurzyłam bo jednak sprzedają różowe więc mają je w ofercie . I na końcu dopisali , że przekażą do jakiegoś tam działu , żeby wprowadzili różowe . Nie pisałam już nic do nich więcej , choć mój mąż mówi , żeby coś tam im jeszcze napisać , że jesteśmy niezadowoleni z tak rozwiązanej sytuacji itd .