Monitor oddechu

Mamusie jaki monitor oddechu polecacie

Jest już ten temat

2 polubienia

Wystarczy zajrzeć w lupke

• Wellue Checkme O2 Max Pulsoksymetr / Monitor snu
    • Wellue SleepU Wrist Monitor Snów i Saturacji

My mamy Babysense 8 i świetnie się u nas sprawdza :blush:

Zastanawiam się nad zakupem monitora snuzaHero , jakieś opinie o nim ?

Nie miałam przy dzieciach , ale teraz bym sobie kupiła jednak

My mamy owleta skarpetę - polecam bardzo :grinning: gdybym kompletowała wyprawkę jeszcze raz to bym na pewno się też na niego zdecydowała

1 polubienie

A zakupiłaś już ten modwl czy na inny się zdecydowałaś :slight_smile: ?

Kupiłam Babysense 7, mąż się tym zajął wyczytał opinie i taki mamy

Jeszcze w planach jest zakup kamerki , ale to już później jak zobaczymy czy faktycznie jest niezbędna :innocent:

1 polubienie

ja mialam w planach zakupic do drugiego z racji ze starszy mial bezdechy ale finalnie nir kupiłam i nie żałuję
kamerkę kupiłam jak starszy mial prawie rok i bardzo sir przydaje

Zobaczymy czy sie u nas sprawdzi, bobas bedzie spał przy nas na dostawce , slyszlam ze po porodzie kobieta ma jakiś 7 zmysł i nawet jak się dzicko poruszy to wie ale jednak dla swojej głowy wolałam mieć chociaż na tym samym początku :sparkles::sparkles:

1 polubienie

ja dlatego nie kupowałam bo by bylo wiarygodne musi byc w odpowiedniej odległości bo inaczej łapie oddech np rodzina… chyba ze tp np snuza na pieluszke a najlepiej owlet jak ma @Wesola95 ale te owlet to juz spora inwestycja

1 polubienie

Hmmm ja nie miałam bo sama podchodziłam caly czas do córek :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Ja też chciałam babysense i myślałam o wypożyczaniu, ale finalnie kupiliśmy skarpetkę owleta i nie żałuję. Mimo , że córka śpi przy mnie w dostawce to czuję się bezpiecznie. Plusem jest do tego aplikacja , która zapisuje ile dziecko śpi , jaki ma sen itd.

Babysense , myślę że najbardziej się sprawdzi . Możesz popatrzeć na używki

Smuza hero z tego co czytałam gdzieś to że oddech rodziców zaburzał jego działanie i nie było to wiarygodne

Ja nadal się waham czy kupić :confused:
Kamerki napewno nie kupuje - mamy małe mieszkanie więc to zbędne u nas.
Ale ten monitor oddechu kilka dni temu zaczęłam rozważać. Patrzyłam również na jego wypożyczenie i może to jakaś alternatywa jest :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też zastanawiam się czy wypożyczyć ten babysens na pół roku, teraz niby jest ok ale boję się momentu jak syn będzie sam się już na brzuszek obracał

Właśnie też mam obawy jak to będzie jak będą przewroty na brzuszek :face_with_peeking_eye:

Z mężem wczoraj rozmawialiśmy, ale decyzja nie padła ostatecznie :slight_smile: