Monitor oddechu

Mam 3 ! Palec , lampka i monitor :face_with_peeking_eye::roll_eyes: przezorny ubezpieczony :laughing:

2 polubienia

Ja patrzę czy klatka się unosi

Czasem ta klatka się tak płytko podnosić że muszę sprawdzić inaczej :laughing:

To ja wtedy dłużej obserwuje

Ja jestem niecierpliwa i zaczynam panikować

To ja na szczęście aż tak nie chodź ogólnie panikara tez bym siebie nazwała

Gdzieś wyczytałam też o tej ciemiaczce że jak bobas płacze to nie może być wklęsła czy coś w ten deseń i ja to zauważyłam ale to było tylko raz na początku i już panika że co teraz robić

No i jak tanio :smiley: nie trzeba nawet kasy wydawać :smiley:

Teraz montor jest zbędny bo śpi przy mnie :laughing:

Ja mialam przy corce monitor oddechu. Ale pomiary co jakis czas byly zle. Okazalo sie ze jak moj pies jest w poblizu( a bardzo jej pilnowal) to zaklucal prace urzadzenia :joy: sprzedalam na olx

Serio ! Że pies zakłócał ? A to miałaś tego snuza hero ?

To bylo 6lat temu mialam babysense5 :slight_smile:

To ja mam 8 ! I mi się sprawdza . Jak się bateryjki kończą to trochę przeciąga z dziwiekien

ty używasz monitoru oddechu przy maluszku?

Już nie :face_with_peeking_eye: odkąd śpi z nami jest nie używany :frowning: ale jak spal w dostawce to cały czas ! A coo

a tak pytam z ciekawości, bo jakoś nie odnotowałam ze go uzywałaś …ale to on piszczy jak coś sie dzieje?

Tak, piszczy jak nie wykryje oddechu. Mamy ten sam i jestem bardzo zadowolona, śpię spokojniej :slight_smile: ale niedługo przestaniemy używać bo sypozyczylam na rok

a tak to cicho pracuje? A zdarza się ze piszczy przez przypadek bo sie obsunie na przykład?

W ogóle nie słychać jak pracuje, hałas jest dopiero jak nie wykryje ruchu. Mkismy może 2 fałszywe alarmy jak synek zaczął się przemieszczać s łóżeczku ale wtedy dołożyliśmy druga płytkę i od tamtego czasu zero fałszywych alarmów

A miałaś tak że jak się kończyły bateryjki to dział z opóźnieniem ?