Multirabaty w sklepie Canpol babies!

@magdap_96 o właśnie , przynajmniej będzie można skorzystać jak ktoś ma jakiś fajny . Bo mi jakoś ciężko coś znaleźć :laughing:

1 polubienie

Bardzo dobrze Cię rozumiem dlatego ten wątek fajnie jakby się jeszcze bardziej rozwinął i był skarbnicą oszczedzonych złotówek :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dobrze napisane . Super sprawa , ja napewno korzystała bym przy tylu wydatkach . Na Canpolu będę robić jakieś zamówionko , nie ma na co czekać trzeba dużo rzeczy kupić :see_no_evil::see_no_evil:

Jeszcze się nie zabrałaś za wyprawkę ? :slight_smile:

Instamama20 działa chyba nadal na nieprzecenione :grin: zabieraj się za wyprawkę bo czas leci mega szybko :grin:

1 polubienie

byc moze, ja bralam bez przecen i rabatowalo ładnie:)

@Paulina.K coś tam mam , nie tak że nie mam nic . Ciuszki są, jedynie coś pojedynczego mogę dokupić , łóżeczko dostawcze mam , zastanawiam się nad normalnym . Pod koniec sierpnia jak wróci mój to jedziemy po wózek, fotelik bo to jeszcze odkładałam ale to cały zestaw kupię . Takie kosmetyki pampersy też jakoś będę zamawic to nie jest problem . Muszę sobie listę zrobić bo można się pogubić . Trochę czasu mi zostało dam radę :sweat_smile::sweat_smile: dla siebie też coś już mam .
@magdap_96 tak o tym kodzie wiedziałam , tak wiem że leci szybko ale mam 3 miesiące dam radę :sweat_smile: chce się w tym miesiącu wyrobić z takimi pierdołami , na necie będę wszystko zamawiać .

2 polubienia

Trzymam kciuki za pomyślne kompletowanie wyprawki.

Wózek zorientuj się czy mają na stanie taki jaki Ci się podoba bo na większość sie czeka kilka miesięcy :grin:

@magdap_96 mieliśmy teraz nie kupować wózka ale jednak kupujemy , u mnie jest sporo sklepów z wózkami jak nie będą mieli na stanie to zamówimy . Wiem jaki chce więc tu już jest ułatwienie. :sweat_smile:

1 polubienie

Jaki wózek wybrałaś ?

Z anexa flo chyba , do dokładnego modelu jeszcze się zastanawiam zobaczę w sklepie czym się różnią . Napewno w kolorze brązu . Mega ten kolor mi się podoba . Jest tyle modeli może akurat jeszcze w sklepie mi się odmieni jak zobaczę inne . :sweat_smile: Mój mi napewno nie pomoże w wyborze bo już mi mówił żebym kupowała jaki chce . I na nic mi jego opinia :smirk:

O rany ja mam teraz też fazę na brąz ! (Chociaż wózek mamy ciemno zielony)

Wygooglałam go! Pięknie wygląda

1 polubienie

Polozna tez nadal działa, znaczy sie działało wczoraj a dzisiaj nie mam pojęcia bo nie sprawdzałam :slight_smile:

1 polubienie

@Paulina.K mi się mega ten kolor podoba , wszędzie na insta jest . I ogólnie myślę że dla chłopca będzie pasował . Nie chce czarnego bo dużo osób taki kupuje . U mnie w rodzinie chyba dwie osoby już mają . Mam takie beżowe misiowe dodatki do wózka , kołderka czy coś tam . Kiedyś kupiłam cały taki zestaw i tak czeka sobie :sweat_smile:
@Mamilove właśnie robię sobie zamówienie . Ciekawe czy też dostanę gratis jakis​:rofl: fajnie byłoby :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Na pewno jest pow 100 zł gratis do wyboru :slight_smile:

Tak teraz wiem :slightly_smiling_face: mam gratis :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Super jaki gratis wybrałaś ?

Był tylko jeden ta kaczuszka termometr , przy 150 były książeczki ale już nie wiedziałam co dobrać . Następnym razem może coś więcej wybiorę i wtedy będą książeczki . :hugs:

1 polubienie

Piękny wybór :heart: brązowe wózeczki są piękne szkoda, że jak my kupowaliśmy nie było takiego do wyboru

Córeczka je uwielbia 🩷 Wczoraj robilam zamowienie i tez wlasnie temomete sie pokazal. Dla Synka termometrow w wannie nigdy za wiele