Ja mam anex flo tylko w kolorze Yuki . Użytkujemy trzy miesiące i polecam . Tylko jest to wózek typowo miejski na trudniejszych terenach może sobie nie poradzić . Bo jak czasem się zdarzy jakaś cięższa droga to przy dłuższym użytkowaniu wydaje mi się , że amortyzacja może paść . Z resztą w sklepie też odrazu zaznaczali , że to wózek na „ proste drogi „ .
Ja mam wózek po szwagierki synku i jest spoko ale ostatnio zauważyłam że coś się go gorzej składa w sensie gdzieś się zacina i też jak się okaże że się
Popsuje to trzeba będzie zainwestować w wózek
Ja jestem zadowolona z mojego vennici
fajnie się go prowadzi i jest taki zwinny
teściowa po swoich dzieciach zdjęła wózek ze strychu i rany tamten to taki tłuk
kiedyś to mieli ciężej nasi rodzice ![]()
Nie przychodzą mi powiadomienia że ktoś mnie oznaczył , może naprawi się to . Serduszka są ale jak ktoś odpisał to nie ![]()
@Redax33 tak się uparłam na ten wózek , kostkę będę mieć koło domu . Niby chodników nie mamy koło drogi ale droga jest normalna. Nie jakieś kamieniste drogi . Sama już nie wiem bo kupować taki który mam nie służyć to szkoda . Napewno będą nam doradzać , napewno w brązie musi być ![]()
![]()
Napewno chce lekki i w prostej obsłudze do złożenia ![]()
To on jest naprawdę lekki i o ile się nie mylę jest to jeden z najlżejszych na rynku . Składanie też jest bardzo łatwe i intuicyjne. Ramę składa się jedną ręką . Gondolę wypina też się bardzo łatwo bo ma pamięciowe adaptery . Więc pod tym względem super.
Nooo mi też nie działają powiadomienia nadal ale jakoś to obchodzę wchodząc na wszystkie nowe wiadomości w watkach
@Redax33 no właśnie tak myślałam dlatego też go chciałam , zobaczymy co nam doradza w sklepie ![]()
@MamaMalychStopek ale ciężko tak wchodzić na wszystkie , tym bardziej jak nie wchodzi się przez cały dzień ![]()
![]()
![]()
Te powiadomienia strasznie denerwują, że nie działają ![]()
@Mamilove miejmy nadzieję że jutro już będzie ok . Chyba każdego to denerwuje ![]()
To ciekawe czy będą wisiały nam te powiadomienia na które już sobie odpowiadałyśmy ![]()
Wydaje mi się że nie . A był już kiedyś taki problem z tym ?? ![]()
Czy teraz tak pierwszy raz
@Paulina.K Będą
zobaczycie że będziecie mieć po ileś powiadomień że ktoś ci odpowiedzial i trzeba wejść w każde zeby zniknęło ![]()
![]()
![]()
To chyba najlepiej będzie usunąć , niż w to wchodzić ![]()
Oj liczę że będzie to naprawione ![]()
da się tak usunąć ? Serduszka widzę że tak ale oznaczenia ciekawe
Dziś złożyłam zamówienie
już nie mogę się doczekać testów ![]()
![]()
![]()
Kiedys już było z tego co pamiętam ale zostało sprawnie rozwiązane
@MamaMalychStopek teraz sprawnie nie wychodzi , już kilka dobry dni tak jest ![]()
Było było
Ale może nie było to w weekend nie pamiętam dokładnie
Wtedy na pewno było szybciej naprawione . Ale też nie pamiętam czy to był weekend.
No ja też nie pamiętam już ale jakoś tak poszło szybciej. Może teraz grubsza awaria