Multirabaty w sklepie Canpol babies!

Ja mam anex flo tylko w kolorze Yuki . Użytkujemy trzy miesiące i polecam . Tylko jest to wózek typowo miejski na trudniejszych terenach może sobie nie poradzić . Bo jak czasem się zdarzy jakaś cięższa droga to przy dłuższym użytkowaniu wydaje mi się , że amortyzacja może paść . Z resztą w sklepie też odrazu zaznaczali , że to wózek na „ proste drogi „ .

1 polubienie

Ja mam wózek po szwagierki synku i jest spoko ale ostatnio zauważyłam że coś się go gorzej składa w sensie gdzieś się zacina i też jak się okaże że się
Popsuje to trzeba będzie zainwestować w wózek

1 polubienie

Ja jestem zadowolona z mojego vennici :heart_eyes: fajnie się go prowadzi i jest taki zwinny :heart_eyes: teściowa po swoich dzieciach zdjęła wózek ze strychu i rany tamten to taki tłuk :joy: kiedyś to mieli ciężej nasi rodzice :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Nie przychodzą mi powiadomienia że ktoś mnie oznaczył , może naprawi się to . Serduszka są ale jak ktoś odpisał to nie :expressionless:

@Redax33 tak się uparłam na ten wózek , kostkę będę mieć koło domu . Niby chodników nie mamy koło drogi ale droga jest normalna. Nie jakieś kamieniste drogi . Sama już nie wiem bo kupować taki który mam nie służyć to szkoda . Napewno będą nam doradzać , napewno w brązie musi być :grin::grin:
Napewno chce lekki i w prostej obsłudze do złożenia :rofl:

To on jest naprawdę lekki i o ile się nie mylę jest to jeden z najlżejszych na rynku . Składanie też jest bardzo łatwe i intuicyjne. Ramę składa się jedną ręką . Gondolę wypina też się bardzo łatwo bo ma pamięciowe adaptery . Więc pod tym względem super.

1 polubienie

Nooo mi też nie działają powiadomienia nadal ale jakoś to obchodzę wchodząc na wszystkie nowe wiadomości w watkach

2 polubienia

@Redax33 no właśnie tak myślałam dlatego też go chciałam , zobaczymy co nam doradza w sklepie :grin:
@MamaMalychStopek ale ciężko tak wchodzić na wszystkie , tym bardziej jak nie wchodzi się przez cały dzień :grin::face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Te powiadomienia strasznie denerwują, że nie działają :see_no_evil:

1 polubienie

@Mamilove miejmy nadzieję że jutro już będzie ok . Chyba każdego to denerwuje :expressionless:

To ciekawe czy będą wisiały nam te powiadomienia na które już sobie odpowiadałyśmy :smiley:

1 polubienie

Wydaje mi się że nie . A był już kiedyś taki problem z tym ?? :thinking::thinking: Czy teraz tak pierwszy raz

@Paulina.K Będą :face_with_peeking_eye: zobaczycie że będziecie mieć po ileś powiadomień że ktoś ci odpowiedzial i trzeba wejść w każde zeby zniknęło :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To chyba najlepiej będzie usunąć , niż w to wchodzić :face_with_peeking_eye:

Oj liczę że będzie to naprawione :sweat_smile::rofl: da się tak usunąć ? Serduszka widzę że tak ale oznaczenia ciekawe

Dziś złożyłam zamówienie :smiling_face: już nie mogę się doczekać testów :smiling_face::smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Kiedys już było z tego co pamiętam ale zostało sprawnie rozwiązane

@MamaMalychStopek teraz sprawnie nie wychodzi , już kilka dobry dni tak jest :face_with_peeking_eye:

Było było
Ale może nie było to w weekend nie pamiętam dokładnie

1 polubienie

Wtedy na pewno było szybciej naprawione . Ale też nie pamiętam czy to był weekend.

No ja też nie pamiętam już ale jakoś tak poszło szybciej. Może teraz grubsza awaria