Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

Pewnie ona jest taka że w zasadzie wszędzie ja założysz

1 polubienie

właśnie od kilku lat w sieciówkach się bardzo poprawiło jeżeli chodzi o składy i to mnie cieszy :smiley: można bawełniana albo z wiskozy sukienkę dorwać za dobre pieniądze :smiley: ja w Sinsay często kupuje bo tam są spoko składy i niska cena, ale wiadomo jakoś nie jest jakaś wow

To ja też często kupuje w sianej za grosze bawełnę czy wiskoza właśnie…… też w zeszłym roku udało mi się dorwać bawełnianą na promocji. Czasem udaje się zapolować

Wracając do zakupów z shein , widziałam że mają tam takie maty sensoryczne do których można wlać wodę albo takie mięciutkie książeczki , zastanawiam się czy by czegoś takiego nie kupić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: któraś z was kupowała tam takie produkty?

Ja dla dziecka nie kupuje tam ani na temu produktów. Boję się o jakość materiałów

1 polubienie

Dziewczyny, czy stosowałyście taki specjalny kocyk/otulacz do fotelika, w okresie letnim?

My nie używaliśmy w lecie , ani przez inne pory roku :slight_smile: barszo przydatne w zimne jak sie jedzie w dalszą trasę wtedy nie trzeba zakładać dziecku kurtki czy kombinezonu, w aucie otwierasz taki otulacz i po kłopocie :slight_smile: z kurtką czy kombinezonem by było w środku zabwy :slight_smile:

2 polubienia

Super - dziękuję za odpowiedź :heart:

1 polubienie

My nie mamy i w sumie nie myślałam nawet o tym, bardziej zastanawiam się nad kupnem wkładki antypotowej, mały ostatnio jak jechaliśmy tak się zapocił cały i był aż moookry :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja odziedziczyłam po kuzynce , jej się sprawdziło właśnie na jesień/ zimę . Okryła malucha przy wynoszeniu z samochodu do domu , a że mamy nasze rodziny w dość dalekich odległościach i będziemy je z małym odwiedzać to żeby się nie męczył w kurtkach :heart:

1 polubienie

Ja kupiłam wkładkę bambusowa do fotelika, jest lepsza od takiego otulacza bo ma lepszą wentylację. A czasami do okrycia w samochodzie daje pieluszkę bambusowa, ale to bardziej dla synka bo lubi sprężynach coś w rękach a nie dlatego że mu zimno

1 polubienie

Na Vinted udało mi się kupić wkładkę z tej firmy :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: wydaje się dobra jakościowo i jest mięciutka :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja myślałam o tym ale też nie kupowałam. Przykrywalam kocykiem. Ale ja też urodziłam na wiosnę i nie było takiej potrzeby

1 polubienie

W ogóle nie znam tej firmy , a też muszę kupić wkładkę antypotową . Myślałam o tej z colorstories.

Też się zastanawiałam nad tą z tej firmy , ale przypadkiem znalazłam tą na Vinted i tak jakoś wyszło , mam nadzieję że się sprawdzi wygląda dobrze

Ja próbuje ogarnąć jakoś wyprawkę, ale jak czegoś szukam to kolejne nowości mi wyskakują i już się gubię :face_with_peeking_eye::see_no_evil::teddy_bear:

Mnie co chwilę mąż stopował z zakupami, że jak coś będzie nam potrxebne to zamówimy i całe szczęście go posłuchałam bo większość rzeczy które chciałam kupić okazały się niepotrzebne.
A dostawy są ekspresowe w większości sklepów Np wkładka do fotelika przyszła następnego dnia, więc gdyby się okazało że bobas bardzo się poci w obecnym foteliku to wtedy można zamówić. Bo też kwestia tego jak często i jak długo będziecie jeździć z dzieckiem podczas upałów

1 polubienie

Gdzie kupiłaś? Jakiej firmy? Jesteś zadowolona i polecasz?

W colorstories, i jestem zadowolona, jechaliśmy ostatnio samochodem bez klimy i wkładka dała radę. Na pewno jest spora różnica czy z wkładką czy bez niej

1 polubienie

Dopisałybyście coś do tej listy? 🩷