Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

O to ciekawe, że po jednych miał a po drugich nie. Bo to jednak ta sama firma a różnią się krojem czy jakimiś funkcjami

No jak dla mnie to one się bardzo różnią więc naldwno jakieś dodatki składowe też mają inne. Ze jedna firma to nie znaczy że to samo

U nas po złotych Dada wszystko super, a po białych bardzo szybko odparzenia

No właśnie no bo po to są inne linie produkcyjne że jest inny skład. No to tak samo jak z kosmetykami przecież jedna firma produkuje ale jeden kosmetyk nam podpasuje a drugi już nie

1 polubienie

U nas super sprawdzały się libero. Jednak cena jest trochę wyższa. Zmieniliśmy na dada pure care a teraz dada te złote i nie są tak dobre ale dają radę

Różnią się kolorem, czy kształtem, ta gumka i zauważyłam że są zapachowe i jakby nieco cieńsze.

https://allegro.pl/oferta/pampers-pants-rozmiar-5-11-17-kg-288-sztuk-pieluchomajtki-15232809331?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=e6c7f5b4-0a64-4b64-9cb2-bb50698865f6&utm_content=1d9e0100bcf8
A propo pieluszek to taka promka wyskoczyła na rozmiar 5

W rosmannie jest też promka na huggies na rozmiar 1,2 i 3 z tego co widziałam .

Oo to jak będę jechać na zakupy to zahaczę O niego ! :heart_eyes:

Ja w sobotę w Romanie kupowałam active baby pampers bo mały mam rozwolnienie po antybiotyku i bałam że mi nie starczy pieluch u teściowej. I faktycznie była jakaś promka

@BeataSt to pewnie wlasnie byla ciemieniszka na brwiach i czole :slight_smile:

@karolina27034 jesli bedxiesz Używała piekuch z pampersa to zainstaluj sobie aplikacje i skanuj kody z opakowan - zbiera się punkty i potem.mozna taniej kupic pampersy w wybranych miejscach. Czasem tez jest opcja wyniany punktow na paczke pampersów.
Jak sie kupuje to warto skorzytac :wink:

1 polubienie

Już mam hihi i zeskanowałam te co miałam w domu :innocent:

Ja też skanuje i mam 1600 punktów tylko , że wszystkie nagrody są niedostępne. Jedynie co mi się wyświetla to gift mall 20 zł ale nie wiem co to jest .

Ostatnio dla nowych była akcja tych chusteczek 3 pak za 1 zł

Bo to tak idzie falami. Jest i nie ma. Chwilę nic nie bylo a ostatnio (tamten tydzien) udalo sie nam wymienic punkty na paczke pampersow.

@karolina27034 a to widziałam ale ja już miałam konto i nie wyświetlała mi się ta nagroda .
@Kalusia161 czyli najlepiej czekać i obserwować. Ja myślałam , że te nagrody są jakieś stałe .

Tak, co jakiś czas się pojawiają i znikają, ja czekam bo może się w końcu pojawi wypłata 25 zł…kiedyś była taka nagroda. Pisałam nawet do pampersa

I pogadane :sweat_smile:

4 polubienia

Haha, no to wszystko wiadomo :see_no_evil::joy: swoją drogą dziwne, że na koniec tylko polajkowali wiadomosc a nie odniesli sie do tego

Haha ty zawsze wiesz co odpisać :laughing::laughing:

1 polubienie

Dokładnie. Nie wiem co się podziało bo kiedyś były dostępne kupony za 25 albo można było mieć za darmo pieluszki a teraz są dostępne tylko kupony za 10zl i niestety słabe to się robi

@Wesola95 ale odpowiedz? ! Masakra