Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

Ja też :raising_hand_woman:t2: to trzymam za nas kciuki :fist:t3:

1 polubienie

W ogóle chciałabym jakoś bardziej aktywnie brać udział w konkursach ale średnio mi idzie nawet szukanie :rofl::rofl: dobrze że Was tu mam :heart:

Ja się staram coś tam wklejać :slight_smile: też mogłabym w sumie więcej ale też nie zawsze mi wyskakują

No ja właśnie nie za wiele siedzę na socialach, najczęściej jednak tu :rofl:

1 polubienie

Tak ja mam ubrania od S do L :rofl::rofl::rofl: I wszystkie są na mnie dobre

Ja też! Może którejś się uda :face_holding_back_tears::heart:

1 polubienie

Ja ostatnio na konkursy nie mam za bardzo czasu

Mi algorytmy zadziałały, skomentowałam jakiś jeden konkurs i nagle 10 następnych :rofl::rofl::rofl:

Tak, jak sie bierze udzial w jakims konkursie czy nawet kliknie na post konkursowy to potem instagram podsyla kolejne

Ja tak samo raz wzięłam udział i później ciągle konkursy . Ale właśnie niestety nie można mieć prywatnego profilu na konkursy bo często to zaznaczają w opisie .

1 polubienie

To nie wygram :rofl: ale próbować mogę, szczególnie tam gdzie nie jest wymagane udostępnianie :grin:
(paczkę z canpola wygrała i już się w dupie poprzewracało) :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To ja mam inaczej bo kilka razy wzięłam i nic nieneutralnego i się zniechęciłam

No ja właśnie w takich biorę udział bez udostępniania . Apetyt rośnie w miarę jedzenia hahah także no cóż .

1 polubienie

To powodzenia życzę , żeby się udało :smile::smile::smile:

1 polubienie

Do mnie nawet ktoś napisał w wiadomości na ig że ma konkurs i zaprasza :joy:

A to cięgle mi sie zdarza :face_with_peeking_eye: omijam to poprostu :sweat_smile:

Oo szukają zasięgów :sweat_smile:

Myślę że tak zobaczyli że biorę gdzieś udział i myślę że pójdę też do nich z obserwacją żeby wziąć udzial

To do mnie tak napisali ci z konkursu Yosoy żebym wzięła udział i teraz co chwilę wysyłają swoje posty :rofl:

Żebyś nie ominęła i polajkowala :laughing: