Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

To już na nic by czasu nie było w ciągu dnia . Tylko telefon w ręce .

1 polubienie

Udało mi się z the slings i yosoy ten ręcznik :joy: rano i wieczorem udostępnić rolkę i skomentować post podczas karmienia mam trochę czasu a karmie często​:joy::joy:

1 polubienie

To prawda. Ale wiesz można być aktywnym w kilku wątkach nie trzeba być we wszystkich

1 polubienie

No właśnie też tak myślę

Ale ekstra! Mi na obu nigdy się nie udalo :sweat_smile: na babyono chyba bardzo trzeba sie udzielać, mi sie wydawalo ze dużo tam robie a jednka nie :sweat_smile:

A z sinsay to mają bardzo rozjechaną rozmiarowke jak dla mnie, mam od nich rzeczy od s do xl :rofl:

Na babyono komentowałam i udostępniałam tylko aktualne rolki i posty i się udało. Bez udostępniania relacji (bo nie ogarnęłam jak się je udostępnia :joy:) i po jakiś 3 miesiącach się udało. A widziałam że niektóre dziewczyny komentują też stare posty i je udostępniają na relacjach.

To ja z kolei nie biorę udziału jak trzeba udostępnić bo mam prywatne konto i tego nie widać wtedy :sweat_smile:

I co tam jest nagroda za aktywność?

O tam jeszcze nie próbowałam :smiley:

No ale ileż można komentować na jednym koncie rzeczy :face_with_peeking_eye: no i chyba trzeba mieć też konto na Ig z dużo ilości obserwujących …. Czy nie?

Ja z the slings dostałam , bo udostępniałam ich posty komentowałam i dawałam na swoje story a nie mam za dużo obserwujących

Co chwilę dają co innego, ale zazwyczaj jest kocyk.
Ja miałam kocyk, pieluszki bambusowe, zestaw do pielęgnacji paznokci, książeczka sensoryczna. Nie pamiętam czy coś jeszcze było.
@MamaMalychStopek nie trzeba mieć dużo obserwujących, ja Ig założyłam niedawno i mam może 80-100 obserwujących

1 polubienie

No to taki uniwersalny zestaw :heart_eyes: próbowałam tam ale z marnym skutkiem

No zawsze warto próbować, mi juz po dluzszym czasie sie nie chce albo zapominam :sweat_smile:

1 polubienie

Gdzie jeszcze są nagrody za aktywność :joy:

Ah tam to mi się nigdy nie udało

1 polubienie

Ja próbuje na colorstories jak wyżej pisałam już drugi miesiąc w tamtym się nie udało. I na obag. Teraz spróbuję też na babyono

Na obag też próbuje 2 msc :pleading_face:

1 polubienie

Ja w konkursie colorstories z Canpol biorę udział :see_no_evil:

Ooo to w sumie dobra wiadomość bo każdy ma szansę…. To daje nadzieję :grin: