No piękne są chociaż mi się marzy ten merino no ale cena też niezła
Oo merino też mi się bardzo marzy
nawet na ciuchach za takimi patrzę i nic
bliżej zimy się skuszę
No te kocyki niestety wszystkie mają takie ceny. , ale chociaż jakość jest dobra
Na ciuchu o bałabym się kupować merino, nie wiemy jak wcześniejszy wlasciel o to dbał a jednak trzeba do tego materiału podchodzić ultra delikatnie ![]()
To chociaż ta jakość jest przekonująca więc bliżej zimy może pomyślę, może jakaś super promo będzie albo uda się wygrać chociaż w to wątpię
Widziałam filmiki jak przywrócić merino do swojej pierwotnej wersji ![]()
![]()
Ja też taki filmik widziałam jak dziewczyna kupiła dosłownie zajechany , brudny kombinezon merino w lumpie . I to jak go doprowadziła do stanu nówka sztuka i sprzedała za sporą kasę na Vinted .
Jak ??? I tak sie wgl da ?
Ty to mas szczęście w tych konkursów…. Mnie się jeszcze nic nie udało wygrać….
Ooo wlansie ten filmik widziałam ! ![]()
![]()
Dokładnie o ten sam mi chodziło. I zawsze jak byłam w lumpie to sobie mówiłam , że jak taki znajdę to biorę . Tylko nigdy nie udało się nic znaleźć z merino.
Ja też nigdy nie widziałam w moim takich ubranek a tym bardziej kocyków ale chodzę z nadzieją żętym razem będzie
Ja to w ogóle nie mam takich sklepów w mojej okolicy. Chyba że uznać sklep z używaną odzieżą za to samo to tak jest jeden
@MamaMalychStopek ja też nie mam szczęścia w konkursach ![]()
Kurczę może uda nam się to kiedyś przełamać … ja w nie uwierzę jak wygram ![]()
Tak, ja tak samo
ale też czasem nawet nie chce mi się próbować jak widzę kilkaset zgłoszeń w komentarzach np ![]()
Też mi jakoś nie idzie
bardziej w konkursach na aktywność ale to też rzadko ![]()
No mnie też zniechęca ilość osób bo zakładam wtedy że nie czytają więc jest to po prostu na chybił trafił chyba
Wtedy trzeba liczyć na szczęście ![]()
![]()
Ale ile takich na aktywność można ogarnąć
? To by trzeba ciągle siedzieć i klikać ![]()