Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

Mają bardzo dziwne rozmiary, w jedną sukienkę M wchodziłam w 9 miesiącu ciąży, a ostatnio przymierzałam m i była za mała :see_no_evil: tam to jakaś loteria jaka rozmiarówkę mają do niektórych rzeczy.
Po ciąży raczej noszę M i ostatnio się zdziwiłam jak przymierzałam w H&M sukienkę którą chciałam kupić na rodzinną uroczystość i bardzo się zdziwiłam że była sporo za duża

No dziwnie tam mają , wgl ta strona mi przypomina shein i na shein mają zawyżone rozmiary :joy: to może jakoś to jest połączone haha

Wydaje mi się że Sinsay bardzo chce kojarzyć się z shein. Żeby ludzie zamawiali pierdoły do domu i tanie ciuchy właśnie z Sinsay

No w Sisnay są takie pierdółki jak w temu na przykład :grin: ale nie jestem przekonana że tak chcą byc rozpoznawani

Nawet logo mają podobne. Wchodząc w apke Sinsay maz myślał ze wchodze na shein. Od jakiegoś czasu Sinsay sie upodobnia do shein temu itp nie ma co ukrywać, dużo osób które kupuje na shein i temu to potencjalni klienci Sinsay więc „wizualnie” chce się upodobnić żeby więcej ludzie zamawiali jednak z Sinsay
W sumie Sinsay to chyba największa w Polsce firma z tzw fast fashion

No nie wiem. Bo ja kupuje w Sinsay dużo a. A temu tylko raz w życiu tak samo i na Shen i nie wiem czy jeszcze kiedyś tam coś zamówię

A widziałyście ten kocyk w sinsay ?

Jest uroczy :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Od razu nawet pomyślałam o Tobie @usmiechnietaMama i Twoim Misiu :blush::blush:

2 polubienia

Sinsay to tylko jedna z marek LPP. LPP z kolei jest największą firmą odzieżową w Polsce, lub przynajmniej jedną z największych. Sinsay netr generalnie wzoruje się nie na temu i shein ale na Primarku - przynajmniej sklepy stacjonarne taki miały zamysł. Teraz aplikacja online może i faktycznie trochę bardziej przypomina chińskie sklepy, szczególnie jak dużo pop-upów wyskakuje ale może to też dlatego że celują w młodych ludzi i chcą po prostu przyciągać na każdym etapie.

Uroczy! Ale kolejnego kocyka na razie nie potrzebujemy :face_with_peeking_eye: tyle ich nakupowałam, powygrywalam, ze dwa leżą jeszcze nawet nie rozpakowane :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ja mam to samo​:grin: jest tyle słodkich kocyków a ja już mam tyle że nie patrzę na nowe :face_with_peeking_eye:

A ja mam chętkę na ten z colorstories ale na razie muszę się powstrzymać :frowning:

Uuu skąd Ci się udało wygrać :joy: my mamy deficyt kocyków :sweat_smile:

Dwa na live colorstories jak jeszcze w ciąży byłam :smiley: jeden za aktywność na Babyono :smiley:

1 polubienie

Ale zazdroszczę ! Marzy mi się kocyk z color stories!!!

A colorstories próbowałam, trzeba mieć niezłe szczęście​:heart::heart:

Mi się też udało tam wygrać na live, akurat jak był otulacz bambusowy. Szkoda że nie mówią najpierw co będzie do wygrania bo np mając 9 miesięczne niemowlę szkoda by mi było jakbym wygrała kokon czy poduszkę do karmienia :joy:

Z jednej strony fajnie coś wygrać, ale z drugiej dobrze byłoby wcześniej wiedzieć, co jest do wygrania
Ja byłam na kilku lajvach i zwątpiłam, i coś ostatnio ich nie widziałam żeby były

Ja mam stamtąd kocyk i jest przecudowny :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Na ostatnim lajvie powiedziały że robią przerwę wakacyjną
@Mamilove a który model ?

1 polubienie

Kocyk bambusowy fema

1 polubienie