Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

To fajnie, że nie patrzą na ilość obserwujących :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie to super :slight_smile: można się zgłaszać :slight_smile:

A to w takim razie w porządku . Czyli dobra z Ciebie influencerka :rofl:

1 polubienie

Śmieje się do męża że na etat nie wiem czy wrócę bon jak rozwinę instagrama to nie wiem :joy::joy::joy:

No to się tak mówi . Ale wiele osób rozwinęło swojego instagrama zupełnie przypadkowo . Także szansa jest zawsze .

Ja nie lubię pokazywać twarzy w Internecie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

No ja też nie za bardzo i nie mam nigdzie zdjęć wstawionych . Chyba , że jakieś stare w czeluściach Internetu . Mam na insta profil prywatny i jedynie na relacje coś wrzucę .

To takie ładne swoje pokazuje ale nie za często :joy:. Mojego malucha to wcale nie chce twarzy pokazywać
Wgl czy tylko mnie śmiesza życzenia na fb czy instagramie w relacji żony do męża w której składa życzenia swojemu mężowi i tak samo dzieciom ? Niektóre mamy robia kolaże filmiki i publikują na fb z życzeniami :sweat_smile:

1 polubienie

A wiem o co chodzi . Też tak widziałam nie raz jak ludzie wstawiają takie rzeczy . No niektórzy wrzucają całe swoje życie do internetu.

1 polubienie

Totalnie tego nie rozumiem. Po co tak składać życzenia na pokaz. Ja jeszcze czasem złożę życzenia na fb dzieciakom kuzynek bo wiem że dla dzieci i ogólnie młodzieży to frajda jak ludzie składają tak życzenia. No ale nie wyobrażam sobie składać tak życzeń mężowi zwłaszcza wrzucając na relację życzenia :see_no_evil:

1 polubienie

Racja. Mnie też to śmieszy jak rodzeństwo sobie lub rodzice córce składają życzenia publicznie na fb …. Strasznie to sztuczne jest

Mnie też to czasem zastanawia jak ktoś wrzuca na swoją relacj np zdjęcie czy kolaże zdjęć swoje z partnerem i dzieckiem i np pisze “ten maluch ma super tatę” na Dzień Ojca albo odwrotnie na Dzień Matki. No i urodziny tak samo :joy:

Tak :joy::joy: @SylwiaMK ja złożę chrześniakowi który ma 9 lat i on się z tego ucieszy więc co zrozumiałe
Ale gdyby mi przyszło składać życzenia mężowi. Na fb ktory spi obok to już takie totalnie na pokaz :joy::joy: mam w znajomych na fb wlansie taką osobę co publikuje takie życzenia :laughing: m

A są i tacy co wszytsko wrzucaja w internety 🫨 ja mam koleżankę co wrzucała świeżo urodzoną córkę z pępowina w śluzie i krwi z sali porodowej , no dopiero co sie wyszła córeczka i tata już jej foto opublikował - jak dla mnie to niesmaczne i mocno intymne i sama przenigdy bym tak nie zrobiła. To chwila i czas dla taty mamy i malca i niech ten maluszek bedzie juz na focie ale niech się zarózowi niech położne go ubiorą niech go wytrrą, niech mama odpocznie po morderczym porodzie ,niech dzidzius złapie pierś , takie moje zdanie a dopiero popoteeemmm po dłuższej chwili zdjecie jelsi chce sie światu pochwalić szczęściem ktoś .

1 polubienie

O matko to już trochę przegięcie

Mój znajomy ze szkoły ustawił sobie takie zdjęcie na profilowe , dokładnie takie jak opisujesz :face_with_peeking_eye:
Nam mąż zrobił ale jak już był na mnie opatulony wtedy to nawet na myśl nie przyszło robić zdjęcia :laughing:
Moi teściowie się pytają kiedy dodam zdjeecoe dziecka na fb bo jej koleżanka dosłała jak miał 7 tyg ja powiedziałam że nigdy :confused: to się zdziwiła

1 polubienie

@karolina27034 ja mam taką znajomą co zyczenia dzieciom pisze na fb i zastanawiam sie po co, chyba zeby inni widzieli że ona jest super mama. Jeszcze sama sobie ten post lajkuje😂

Ja zdjec dziecka nie mam zamiaru wrzucać do internetu, swoje czasani wrzucę ale to moja decyzja.

No to na pewno jest super mama :sweat_smile: mnie tacy ludzie śmieszą ale też zastawnawiam się co mają w głowie tak pisząc 🫨

No to faktycznie przegięcie. Ale że w gołe w takiej chwili myślała odlocie które wrzuci na IG? To jest bardzo ciekawe co ludzie mają w głowach. Ja nie przepadam za upublicznieniem zdjęć swoich czy bliskich w mediach społecznościowych… jakoś tak nigdy nie miała parcia na szkło

Maskara , nigdy w życiu bym czegoś takiego nie wrzuciła do internetu i nie wiem czy bym chciała oglądać. Ale nic mnie już chyba nie zdziwi w dzisiejszych czasach .