Mi mąż też zrobił zdjęcie z małą dosłownie po samym porodzie ale dlatego że go w sumie o to prosiłam. Może nie minutę po, ale w ciągu tego czasu co jeszcze byłam na sali porodowej z malutką na klatce piersiowej
nie wrzucałam tego publicznie i nie uważam że to coś do publikowania, ale bliskim osobom wysłałam ![]()
Trochę przerażające jest to w jakich czasach żyjemy ![]()
To ja też mam fotkę jak mi synka przynieśli o do piersi przystawili ale te fotki zostawiłam dla siebie i rozesłał tylko do rodziców naszych
a nie wrzucali na fb czy IG
Tak no właśnie ja tak samo ![]()
Mąż zrobił kilka takich po porodzie co nie ujrzą światła dziennego ![]()
Mój tez zrobil po porodzie i sa tylko dla nas a wogole to on mi je pokazl po 3 miesiącach ![]()
Ja je zobaczyłam przez przypadek
jak wysyłał je do rodziny w dniu porodu a mi nawet nie pokazał . Pamiętam że robił zdjęcia ale się jakoś na tym nie skupiłam
E to mój fajne foty zrobił więc pamiątka ładna będzie
Ja mam nagranie jak mi położna przystawia pierwszy raz synka do piersi mąż na szybko nagrał ale nie jestem jakaś super twarzowa na nim
![]()
Ooo wow szkoda że ja o tym nie pomyślałam
Ekstra:heart_eyes: myślę że po porodzie to niewiele z nas jest twarzowych. Ja przez 2 miesiace na zdjeciach nie wygladalam zbyt dobrze, ciagle zmęczona ![]()
Ja nie myślałam
to mąż ![]()
![]()
![]()
Kurczę szkoda że nie pomyśleliśmy wtedy o jakimś nagraniu już jak na mnie leżał
tylko kilka zdjęć
Nic dziwnego to jednak sporo emocji ![]()
A to mój fajne zrobił …. Wiadomo że wyglądałam jak w szpitalu nie wymalowana
i zmęczona ale i tak to będzie pamiątka
No wiadomo ale i tak śliczna pamiątka
Mój by sam nie pomyślał, musiałam w domu mu jeszcze mówić że koniecznie ma zrobić zdjęcia tuż po porodzie. Położna mi dała małą na klatkę, on przeciął pępowinę, mina chwila i pyta “ej a to kiedy te zdjęcia robić?” ![]()
![]()
Mój się nie przejmował czy można czy nie czy co się dzieje tylko wyjął telefon i nagrał ![]()
Mój się przejmował że go okrzyczą
i zdjęcia robił jak zostaliśmy w 3
W moim szpitalu to nawet fotografa można sobie wziąć żeby zrobił sesję podczas porodu ![]()