Jeny to gdzie ty rodziłaś jak tyle udogodnień
a fotograf na koszt swój czy spirala ![]()
Byłoby za dobrze jakby na szpitala ![]()
Teraz podobno reportarze z porodu są bardzo popularne
ja bym się nigdy nie zdecydowała na fotografa przy porodzie
@Mamamamusia przegiecie na maksa z takimi zdjeciami.
Duzo tez krąży zdjeć jak dziecko jest na klatce Mamy i z odkrytymi piersiami Kobiety. I po co to…
Oj to prawda , też taka nowa moda wsrod niektórych infuencerk:joy:![]()
Dobre
to u mojego tak źle nie jest i czasem w
w ważnych chwilach sięga po telefon jednak
I nagrywanie filmów na yt
Widziałam taką usluge u fotografa i bylam zdziwiona że tak mozna i że szpital pozwala
Mój to nigdy nie chce zdjęć to tym bardziej nie pomyśli żeby zrobić ![]()
to mąż moje szwagierki się wkurza bo ta ciągle chce zjęcia … i już ma dość ![]()
Mój mąż też nie jest fanem zdjęć , ostatnio ledwo go uprosiłam żeby zrobił sobie zdjęcie wspólne z synkiem ![]()
A to mój takie lubi jak my robimy ale nie lubi takich u fotografa
Ostatnio się zastanawiałam czy to jakaś moda bo mi kilka takich „sesji” z porodu mignęło na instagramie.
Raczej moda skoro to na insta dodają ![]()
![]()
No jest to dla mnie dziwne że ludzie takie rzeczy wrzucają na IG
To już na swój koszt
i nawet filmy nagrywają. Ale to jest jeden z top szpitali w Polsce i dlatego się zdecydowałam tam rodzić ![]()
Ja akurat nie chciałabym takiej pamiątki ![]()
![]()
No prawda jest taka że niektórzy żyją mediami społecznościowymi niestety i wstawiają tam każde pierdniecie. Tez uważam że zdjęcia dziecka od razu po porodzie są po prostu nie smaczne dla obcych osób. W ogóle kto myśli o wystawianiu zdjęć w internecie zaraz po porodzie. Zamiast się kobietą zająć i dzieckiem to tatuś zdjęcia haha
Ja też za taką pamiątkę podziękuję ![]()
ja to doskonale pamiętam i wracać do tych wspomnień nie mam zamiaru, a po drugie to komu nawet takie coś pokazać ? Rodzicom dziadkom czy kuznce która jeszcze nie rodziła ![]()
A jaki to szpital ?
Ja przed porodem natrafiłam na profil na Ig który pokazuje takie momenty i się naoglądałam
I to jest najważniejsze pytanie, kto zaraz po porodzie robi fotę by umieścić ją na fb czy IG. W ogóle kto o tym myśli w takim momencie? Ja się w ogóle zdziwiłam jak moja siostra poprosiła lekarza by jej zrobił fotę z maluchem jak dali jej dziecko do policzka …. Aż się zdziwiłam że nie orli nic przeciwko bo jednak robili cc