Nadchodzące lato i upały

wyślesz zdj , lub link poczytam sobie o nim

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-domu/oczyszczacze-powietrza/oczyszczacz-powietrza-electrolux-wa71-305gy
To ten, tylko ja mam czarny :slight_smile:

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-domu/oczyszczacze-powietrza/oczyszczacz-powietrza-electrolux-wa71-305gy
Proszę bardzo :slight_smile:

Tak izawsze jest te parę stopni mmiej

Tez chętnie zerknę. Dzięki :slightly_smiling_face:

To polecam w takich sytuacjach wodę termalną w sprayu . Ale kupujcie na allegro nie w aptece bo kolosalna różnica w cenie

O dobrze wiedzieć że na allegro jest taniej bo czasami naprawę różnica jest ogromna

dziękuję ci bardzo, zaraz więcej o nim poczytam .

Ja zamówiłam z temu jestem ciekawa jak się sprawdzi

Dla mnie lato to masakra. Męczę sie strasznie w upały i naprawde nie musi być jakoś strasznie gorąco, a ja już ledwo żyję. Najlepiej dla mnie jakby temperatura oscylowała wokół 18-20 stopni. Powyżej 25 zdycham…:dizzy_face: W domu targam za soba wszedzie wiatrak, bo tymczasowo mieszkam u teściowej, wiec rozwiazania musza byc tymczasowe. Moze w nowym domku zainwestujemy w klimę, chociaż rozkład okien od północy i poludnia daję nadzieje, ze nie będzie tak źle latem.

Wiatrak to mój najlepszy przyjaciel latem, oby nowy domek okazał się chłodniejszy, a klima to zawsze dobry pomysł na przyszłość

Ale trzeba uważać :smiling_face:

Klima bardzo zatoki atakuje , zawsze mam zawalone , teraz jak rodziłam to miałam taki problem z zatokami więc ani normalnie oddychać a wiadomo jakie to jest ważne przy porodzie .

Ja akurat też nie lubię klimy i często jak idę na imprezę to od tego zimnego i suchego powietrza łapię zapalenie krtani :confused:

W kosnetykach tez na allegro czy w internetowych aptekach jest duża roznica cenowa.

Moje są zawalone już drugi tydzień. Ale w pracy bez klimy się nie da bo pracuję w pomieszczeniu bez okien :sob::sob:

U nas też jest masakra w lato i ja sobie nie radzilam. :sob: w nocy spałam odkryta bo sie cała pociłam XD dosłownie byłam cała mokra po nocy jak byłam w ciąży, my sobie radziliśmy wentylatorem bo tylko to mielismy na stanie. Klimatyzator by był dobrą opcją, teście kupili coś takiego z action i w miare dawało rede

Dokładnie mam tak samo a teraz wgl w ciąży to wczoraj była masakra w tym upale .

Ooo to w tych upałach mogło by być ciężko bez klimy

A wiesz jaki model szukam właśnie czegoś