Tak teraz też ważne jest pić dużo wody , widzę po sobie jak trochę wypije za mało wody zaraz gorzej się czuję .
Mojej znajomej która rodziła w połowie sierpnia bardzo pomagał spryskiwacz z wodą psilkala się jak było jej gorąco na chwilę bo na chwilę ale pomagało
Zawsze jest na to jakiś sposób
No niestety trzeba to jakoś przetrwac
Pierwsze dziecko rodziłam też na koniec sierpnia to jakby całe upały też musiałam przejść , tyle że wydaje mi się że wtedy były jakoś mniejsze nie było tak strasznie
to zależy tez jak kto przechodzi upały .
Dokładnie, każdy organizm inaczej znosi upały
Ja osobiście nie przepadam aż za tak wielkimi upalam . Nie funkcjonuje wtedy za dobrze ;/
Właśnie są osoby które kochają zimę a są osoby które super czują się przy temperaturze 30stopni. Każdemu pogoda nie dogodzi
Ja bardzo lubię, jak słońce grzeje i się trochę opalić. Nie przepadam za byciem bladą, więc lubię taką pogodę no ale w ciąży to już gorzeeej.
Wolę bardziej po środku , ciepła wiosnę
ja tez zdecydowanie wole ceplejsze dni wiosenne , lepiej wtedy funkcjonuje
Ja uwielbiam lato, ale tak do tych 27 stopni max Powyżej to już się zaczynam roztapiać… Ale zdecydowanie cieplejsze dni dają więcej energii i jakoś łatwiej się ogarnąć
O tak to racja jak się wstaje rano i świeci słoneczko to aż chce się wstać
I ja tak mam! xciepła wiosna jest super
My mamy oczyszczacz powietrza z mocnym nawiewem. „Klimatyzuje” pomieszczenie, ale nie wychładza do kości. Sprawdza się latem, a też mamy gorąco w mieszkaniu
Doraźnie okłady z mokrych ręczników, żelowe wkłady chłodzące.
I pamiętać o nawodnieniu, woda, naturalne soki
U nas jak narazie to jeden dzień grzeje a na drugi już ta pogoda się psuje chmurzy się i wieje. Nie powiem bo mi to pasuje w ciąży bo nie nagrzewa się tak. Ale lato mamy w tym roku kiepskie
A wyślesz zdjęcie jaki to model ?
To racja, u nas noce są gorące a w dzień jak słońce grzeje to też gorąco tylko zajdzie na chwilę i już zimno kiedyś tak nie było
pierwszy raz kiedy jestem zadowolona z takiego lata . w ciąży ciężko znoszę upały