Nadchodzące lato i upały

Tak teraz też ważne jest pić dużo wody , widzę po sobie jak trochę wypije za mało wody zaraz gorzej się czuję .

Mojej znajomej która rodziła w połowie sierpnia bardzo pomagał spryskiwacz z wodą :rofl::rofl: psilkala się jak było jej gorąco na chwilę bo na chwilę ale pomagało

Zawsze jest na to jakiś sposób :smiley:

1 polubienie

No niestety trzeba to jakoś przetrwac

Pierwsze dziecko rodziłam też na koniec sierpnia to jakby całe upały też musiałam przejść , tyle że wydaje mi się że wtedy były jakoś mniejsze nie było tak strasznie :wink:

to zależy tez jak kto przechodzi upały .

1 polubienie

Dokładnie, każdy organizm inaczej znosi upały

Ja osobiście nie przepadam aż za tak wielkimi upalam . Nie funkcjonuje wtedy za dobrze ;/

1 polubienie

Właśnie są osoby które kochają zimę a są osoby które super czują się przy temperaturze 30stopni. Każdemu pogoda nie dogodzi :smiley:

Ja bardzo lubię, jak słońce grzeje i się trochę opalić. Nie przepadam za byciem bladą, więc lubię taką pogodę no ale w ciąży to już gorzeeej.

Wolę bardziej po środku , ciepła wiosnę :wink:

1 polubienie

ja tez zdecydowanie wole ceplejsze dni wiosenne , lepiej wtedy funkcjonuje :wink:

2 polubienia

Ja uwielbiam lato, ale tak do tych 27 stopni max :sweat_smile: Powyżej to już się zaczynam roztapiać… Ale zdecydowanie cieplejsze dni dają więcej energii i jakoś łatwiej się ogarnąć

1 polubienie

O tak to racja jak się wstaje rano i świeci słoneczko to aż chce się wstać

2 polubienia

I ja tak mam! :laughing: xciepła wiosna jest super

My mamy oczyszczacz powietrza z mocnym nawiewem. „Klimatyzuje” pomieszczenie, ale nie wychładza do kości. Sprawdza się latem, a też mamy gorąco w mieszkaniu :hot_face:
Doraźnie okłady z mokrych ręczników, żelowe wkłady chłodzące.
I pamiętać o nawodnieniu, woda, naturalne soki

1 polubienie

U nas jak narazie to jeden dzień grzeje a na drugi już ta pogoda się psuje chmurzy się i wieje. Nie powiem bo mi to pasuje w ciąży bo nie nagrzewa się tak. Ale lato mamy w tym roku kiepskie

A wyślesz zdjęcie jaki to model ?

To racja, u nas noce są gorące a w dzień jak słońce grzeje to też gorąco tylko zajdzie na chwilę i już zimno kiedyś tak nie było

1 polubienie

pierwszy raz kiedy jestem zadowolona z takiego lata . w ciąży ciężko znoszę upały

2 polubienia