na plecach było najwygodniej
ja bardzo lubiłam spać na brzuchu długo nie mogłam się przyzwyczaić do spania na boku
miałam ten sam problem
Na brzuchu to u mnie jednak najmniej lubiana pozycja. Ja lubie najbardziej na boku więc w ciąży spanie na boku nie sprawia mi trudności.
lubiłam się przytulić do męża a tu oddzielał nas brzuszek ktory się ruszał i kopał
No nie wiem, jak tu spać na brzuchu… Chyba że na poczatku ciąży. Teraz to tylko na bokach mogę
tez uwielbiam spac na brzuchu
ja zawsze śpię na boku ale ciężko z brzuszkiem się śpi w każdej pozycji
Ja śpię jeszcze na brzuchu ale już coraz mniej mi wygodnie
polecam do spania zrolowana poduszke włożona miedzy nogi albo specjalny banan
ja w ciazy na bokach spalam i na plecach ale tak mi sie marzylo na brzuchu
Dla mnie każda pozycja była zła co chwila ją zmieniałam
ja strasznie lubiłam spać na brzuchu jednak w ciąży zostały mi boki albo plecy
bardzo pomocna w czasie snu jest poduszka-rogal, odciąża kręgosłup i przyda się w czasie karmienia
ja też uwielbiam na brzuszku ale cóż ciąża więc śpie na plecach i bokach ale jest mi strasznie niiewygodnie podkładam poduszki i co tylko niestety nic nie daję rano wstaje połamana ;/
spanie na lewym boku jest dobre no ale ja nie dałam rady spać tak całą noc
ja tez nie chociaz czasem jak zasnelam to tak sie obudzilam ale mialam tak obolala cala strone ze nie wiedzialam jak sie ruszyc
ja lubie na boku spać. Na poczatku spałam na brzuchu bardzo cieżko było sie odzwyczaic od tego
a moja kolezanka spala dlugo na brzuchu tylko robila na brzuch takie gniazdko zeby nie gnieść bobasa
Ja śpię na brzuchu ale mam jeszcze bardzo malutki, nie wiem jak ja się tego oducze