ja yez dlugo spalam kladlam pod noge podusze i tak jakos spalam ale pozniej jak brzuch duzy to w zadnej pozycji nie jest wygodnie spac
ja od początku ciąży przestałam spać na brzuchu ponieważ bałam się do dziecko.
Spię na plecach bądź bokach choć nie są to zbyt wygodne dla mnie pozycję…
Najlepszą pozycją jest spanie na lewym boku gdyż dzięki temu łożysko się dobrze rozwija.
ja pod koniec podkładałam poduszkę pod nogi bo się ułożyć nie mogłam
Ja pod nogi poduszek nie podkładałam ale pod głowe i plecy owszem i to tak wbym siedziała.Wtedy mogłam sobie jakoś usnąć.
Ja zastanawiam się nad kupnem tej poduszki fasolki dla ciężarnych , miała któraś?
nie miałam tej poduszki ale sa podobno rewelacyjne … na warsztatach bardzo dużo kobiet je sprawdzało jak się na nich leży polecam ja sobie podkładam teraz pod brzuch i między nogi moją pierzynę i jest w miarę ok
ja tez poduszki nie mialam ciotka miala i mowila ze to fajna sprawa ale to tez pewnie zalezy bo kolezanka mowila ze dla niej to nic szczegolnego tazkze opinie sa rozne
zawsze mozna sprobowac sobie koldre tak zwinac i dac miedzy nogi - moze cos pomoze
ja własnie zawijałam kołdrę
a ja podkładam pierzynę i też pomaga Kiiedyś nie było takich poduszek i kobiety tez dawały sobie świetnie rade
najlepsza pozycja to lewy bok tak samo jest gdy komus sie cos stanie zawsze taka osobe kladziemy na lewy bok
teraz wogóle tyle cudów jest do kupienia że szok
te poduszki są fajne tylko chyba cenowo nie sa za tanie aby sobie móc tak pozwolić, bo z nimi to w każdej pozycji sen byłby wygodny
taka poduszka-rogal to idealna rzecz na prezent dla ciężarnej, u nas tak właśnie było
no niestety chyba wlasnie sporo kosztuje taka podusza ale bez niej tez da sie przezyc
poduszke rogal tak samo moze zastapic koldra zwinieta w rulon i juz masz poduszke rogal
Ja nie miałam podusi rogala za to wlaśnie stosowałam kołdrę.
trzeba sobie radzić w różnych sytuacjach
Dobry pomysł z ta kołdrą a mam aktualnie taka mniejsza dziecięcą nie używaną więc dzisiaj ją zagarne dla siebie
tak z koldrą to śpię do tej pory, wygodnie:-)