Najlepsza pozycja do snu w czasie ciąży

Właśnie dlatego wzięłam drugą żeby w nocy mi nie marzł :stuck_out_tongue:

benasy ja tez podobno koldre w nocy mezowi zabieralam a on marzł ;p pozniej przyniosl sobie koc

dlatego dobrym rozwiazaniem sa dwie koldry, a nawet trzy :wink: jedna meza, jedna miedzy nogami i ostatnia do przykrycia siebie :slight_smile:

partnerka zawsze spala na baku a ja czulem kopanie malej w nocy

ja też na boku, na plecach nie dalo rady bo kręgosłup zaraz mnie bolał

ja spalam przewaznie na boku, na tym na ktorym mi bylo wygodniej , miedzy nogami mialam jedynie wlozona poduszke i dalo sie przezyc, jednak po dlugim lezeniu bolalo mnie w udach

na pół leżąco też jest wygodnie i przynajmniej nic nie drętwieje

Ja leżałam na lewym boku z poduszką między nogami.

Ale po jakimś czasie bolały mnie żebra.

Ja spałam zarówno na boku jak i na pół leżąco.

a ja spałam na kazdym mozliwym boku jak tylko sie dało bo mnie wszystko bolalo jak dlugo lezylam na jednym boku

najgorzej jak już brzuszek jest dość duży zanim człowiek się ułoży to wyobraca się że ho

Gdy jest duży brzuszek to ciężko jest przekręcić sie z boku na bok.

to fakt, pod koniec ciazy jest juz bardzo ciezko

tak na prawdae pod koniec ciąży czasem ciezko znakeźć odpowiednią pozycje do spania.

Wszystko da się przetrwać :slight_smile: i jaka słodka nagroda nas na koniec czeka

slodka nagroda w postaci kolejnych nieprzespanych nocy :wink:

nieprzespanych nocy nagrodą bym nie nazwała za to moc przytulenia sie do malucha to już tak. Wkońcu to są nie do opisanai chwile.

kobieta jest w stanie dużo poświęcić dla dziecka

to prawda. Gdyby kobiecie powiedziano że ma spać na siedząco dla dobra dziecka to też tak by robiła.