Najlepsze aplikacje dla rodziców

Teraz widzę że rossman bardzo idzie w takie rzeczy :face_holding_back_tears: nawet te piny bo nigdy nie pójdziesz tylko po pina a przy okazji coś kupisz

O tak , też liczę że to wróci bo trafiały się fajne kupony . Faktycznie rosmannn robi dużo akcji ostatnio, ciekawe co następne będzie z neboa . Mi przyjaciółka odebrała już tą termoochronę. Będę zbierać na jakieś wakacje w przyszłym roku :rofl:

2 polubienia

U mnie w dwóch rossmanach braki :laughing: sprawdzałaś już jak działa?

Nie jeszcze , ale coś podejrzewam że do moich włosów się nie nada. Bo mam cienkie i produkty , które używam muszą być lekkie . Jak już termoochrona to taka w sprayu , a tutaj jest napisane że to mleczko i pewnie obciąży mi włosy .

1 polubienie

Musisz sobie wypróbować w dzień kiedy nie wyjdziesz z domu , a może akurat ci spasuje
Wiem o co chodzi bo mi też niektóre obciążają tak włosy i są takie nie fajne w dotyku jakbym ich wtedy tydzień nie myła :frowning:

No będę musiała wypróbować , bo ostatnio jak użyłam pianki z matrixa , która ma dodawać objętości to miałam całą tłustą górę i posklejaną . I już dwa razy użyłam i wiem , że nie nadaje się do moich cienkich włosów , a jej zastosowania to zwiększenie objętości i odbicie u nasady .

1 polubienie

Ja kupowałam tej firmy ten szampon i odżywkę

I uważam że jest bardzo fajny. Fajne są włosy po nim

A on jest przezroczysty czy taki mleczny ? Kojarzysz ? Bo mi jednak najlepiej się sprawdzają przezroczyste szampony bo są lżejsze i nie obciążają moich włosów . I najczęściej używam pantene Aqua light .

Jest mleczny. Przezroczysty jest ten ktory jest głęboko oczyszczający

Ale po nim trzeba używać odżywki bo te włosy są matowe albo mogą być (bo pewnie nie u kazdego)

2 polubienia

Jak ktoś ma kręcone włosy to ten szampon z neboa jest super we współpracy z curly madeleine

Mój brat używa tylko i wyłącznie szarego szamponu z tej firmy , każdy inny mu wysuszał i takie włosy miał średnie a z tej firmy są super

1 polubienie

A mój men czarego bo kiedyś mu kupiłam i już się nauczył do niego i też już kupuje , baaa ja mu nawet czasem podbieram i myje nim głowę :smiley:

Ja jeszcze nie miałam okazji testować :laughing: mam te próbki spróbuję je wykorzystać a zawsze mi ich szkoda :face_with_peeking_eye:

To mój lubi Pantene I tego tylko używa :grin:rzadko korzystam z moich szamponów

O mój maz ma tez ten szary i sobie chwali. Oni maja fajne te miniaturki i mozna przetestować tyle ze cenowo je sie za bardo nie opłaca

Teraz co miesiąc można zdobyć taką miniaturkę , ale fakt bez promocji 14 zł kosztuje :no_mouth:

No dokładnie a można duże na promocji dostać i o wiele bardziej się opłaca. Ja kupiłam miniaturki na wyjazdy akurat ale mam też duże wersje więc będę przelewać

Jak kiedyś była promocja pod koniec lata to nakupiłam tyle minaiturek na różne wyjazdy :laughing::laughing:

1 polubienie

Najgorsze jest to , że jak człowiek potrzebuje miniaturkę na wyjazd np. Samolotem bagaż podręczny i idzie się do rosmanna to się więcej wyda niż na normalne produkty .

Są takie mini zestawy podróżne w action i tam możesz sobie przelać czego potrzebujesz i nie trzeba ani brać dużego ani kupować miniaturek :innocent: