A zmieniasz od razu jak widzisz pasek ? Czy jak już czujesz że ma “kilo” ? jak ja to mówię ![]()
Jak u mnie córeczka była w szpitalu i kazali co 2h zmieniać nawet jak suchy byl pampers ze niby to przyuczenie dla maluszka że trzeba wymieniac i tak się tym stresowałam, przy drugiej to juz odpuściłam i co 3 - 4 h w zależności ile moczu bylo. Przy tych gorących dniach to faktycznie dziewczyny miały co 2 h pieluchy wymieniane ahy nie doszło do odparzeń choć przy kupce i tak to nie jest całkiem uniknione ![]()
Jak czuję że ma kilo to pasek ma cały niebieski ![]()
![]()
ale jak pasek cały jest niebieski i czuje że pełny to zmieniam …. W ogóle jak czuję że mały ma pełną policje a pasek nie jest niebieski to też zmieniam
Ja bym zwariowała gdyby tak co chwilę zmieniać pampersa a już zwłaszcza, jak jest się poza domem
Nie no jak Ty " octem" zmieniasz pampersy to nie chciałabym być Twoim dzieckiem ![]()
![]()
![]()
@AnetteSo eeee wiadomo jak się jest poza domem w rozjeździe to mało kto patrzy na zegarek z dokładnością co do minuty żeby pampusia zmienić ![]()
![]()
@MamaSloneczka Tak mnie to rozbawiło że się tu chchralam a
Mój mąż „uspokój się” …. Bo młody zasnął …… skąd ten ocet to ja nie mam pojęcia ![]()
Najgorzej jak się zmieni pampersa i za chwilę jest kupa ![]()
![]()
Oj to jest najgorsze, i to jeszcze przed wyjściem ładnie wyczyszczę , wysmaruje ubiorę a tu znowu powtórka
O tak ![]()
![]()
a jak się gdzieś spieszysz …
Oj taaak !
no ale cóż bobas nie rozumie ![]()
Wiadomo więc trzeba mieć to wkalkulowane
Jeszcze tego nie ogarnęliśmy żeby się wyrobić
mimo że jak mamy w planach jechać do teściów to i wstaniemy o 9-10 finalnie wyjeżdżamy o 13
To jest niestety częste a już zwłaszcza, jak wszyscy są wyszukiwani i trzeba iść
A dziś ma teściową nas odwiedzić i mały dostanie znów jakieś prezenty bo miał imieninki
Co dostał ?
pochwalcie się
Ooo super ! I świeci nawet
Małemu spasowała ? I jak miś też ?
To sinsay ma zabawki ? Czy to inna strona z podobnym wyglądem ?
Ma ! Czasem całkiem sensowne się wydają
Sinsay ma zabawki
ma wszystko bo i rzeczy dla zwierząt i dla dzieci, kuchenne ![]()
![]()