Najlepsze aplikacje dla rodziców

Ale stacjonarnie też ? Rzeczy do domu widziałam ale zabawki to mi się nie rzuciły w oczy , online nawet nie patrzyłam na tamten dział :scream:

tak, nowsze i większe maja ogromne działy HOME :smiley: i tam jest to wszystko - u mnie otworzyli kolejnego takiego ogromnego właśnie i są wielkie regały sklepowe z tymi rzeczami

1 polubienie

To zależy od sklepów. Nie każdy Sisnay stacjonarny ma dział home i dziecięcy ale u mnie wiście są ze dwa takie. U teściowej też jeden taki jest z tymi rzeczami

1 polubienie

U mnie był mniejszy sinsay i mimo tego był dział
Z zabawkami ale bardzo ubogi

Teraz jak odwiedzę Sinsay to muszę zerknąć czy ma jakieś zabawki jakoś nigdy uwagi nie zwracałam

Większe sklepy mają. U nas w jednym CH jest taki Sinsay że mocno nastawiony jest na rzeczy domowe i zabawki a ubrania dla dzieci to są tylko dwa wieszaki

1 polubienie

To chyba nie chodzi nawet oto czy większe. Szczerze to nawet nie wiem od czego to zależy że jedne mają a inne nie mają. Bo u nas w jednej galerii nie mają zabawek i dzięcyxh a w innej mają. A sklep ten sam i podobny metraż

W galeriach w Krk nie przypominam sobie żeby Sinsay miał Strefę home , za to taki w małych miasteczkach juz maja

To ja znowu na kartkę zapisywałam , ale tylko przy pierwszym dziecku teraz ani apki ani kartki :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

A kiedy ostatni raz byłaś? To ja ci powiem tylko tyle w Lublinie od miesiąca w trzech różnych galeriach widzę właśnie tendencje do przeorganizowania sklepu i ma być bardzo rozszerzona strefa home. I w każdym z tych trzech sklepów jest to bardzo kosztem strefy dziecięcej

A pytam ze względu na to że jak zapytałam jedną z pracownic dlaczego tak to wygląda To powiedziała że dostali od Górny nakaz że ma być to do końca września wprowadzone wszędzie

1 polubienie

Ooo no byłam z jakieś dwa trzy miesiące temu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ale piszesz o Sinsay ? Ja ostatnio widziałam jak biedronki modernizowali …. Co chwila jakaś zamknięta

Tak właśnie o Sinsayu. Wiesz akurat uciekałam przed tymi upałami więc każdego dnia byłam w innym CH i stąd mi się wywiązała taka rozmowa z pracownicami

U mnie też a nie lubię jak zmieniają bo muszę się od nowa uczyć co gdzie jest i szukać po sklepie ale za to ladę zrobili

1 polubienie

Taaak, jak u nas Lidl remontowali to do tej pory nie wiem co gdzie jest bo wszystko poprzestawiali :smiling_face_with_three_hearts::woman_shrugging:

1 polubienie

Rossmann też często widzę że są w przebudowie :open_mouth: wszystko się tak rozwijaj

U mnie ani razu nie było w pobliżu

Ja też miałam przerwę od Sinsay z miesiąc i wysłałam męża po bidon dla córki z apki znalazłam że jest dostępny j
I wysyła mi zdjęcia a ja se myślę gdzie on jest :sweat_smile: poszłam sama zaraz i pół działu męskiego przerobili na home. Ale widzę że bardzo oberwał na tym dziecięcy dział :confused: też trafiłam na końcówkę wyprzedaży , ale trochę mnie odrzucił nowy układ.
W rossmanach teraz będą po kolei przerabiać sklepy na te nowe wystroje, u mnie już oba są po przebudowie i widzę że dużo asortymentu obcięli :rage: na poczet wielgachnego stanowiska do wywoływania zdjęć

Muszę się w takim razie przejechać do Sinsay :heart_eyes: uwielbiam dział home ! A jak jeszcze zabawki jakieś znajdę :heart_eyes:
Wlansie w jednym rowszym rossmanie widziałam takie stanowisko :joy: trochę wygląda jak kawiarnia bo krzesełka dodatkowo, swojego czasu dużo tam wywoływałam ale się nie opłaca :face_with_peeking_eye: więc po co rossman to kosmetyki nie zdjęcia :confused:

Ja mam u siebie kilka i często tam chodzę pogrzebać. Ale i tak największy wybór jest on linę na aplikacji

1 polubienie