Skąd ja to znam, my się zawsze spóźnialiśmy a z bobasem to jeszcze dłużej ![]()
![]()
Mega mnie to wkurzyło właśnie że ciął dziecięcy został tak mocno obcięty. Zastanawiam się czy nie zamówić online bo mam cały zaplanowany koczek ale tak chciałam to zobaczyć na żywo już parę razy się przejechałam w sinsayurze o online mi się coś podobało a później jak zamówiłam to cóż nie taka jakość jak mi się to wydawało
To samo tyczy się Pepco jeszcze my mieliśmy stary układ dla mnie on był bardziej logiczny teraz właśnie robią na siłę jeden układ który No ja go nie czuję
To ja się zdziwiłam jak byłam w ciąży że
H&M i Reserved mają rzeczy ciążowe tylko on linę i że nie mają takiego działu stacjonarnie ![]()
Kiedyś chyba w hm były bo kojarzę na wyprzedaży widziałam ale to było dawno temu mogli wycofać
Nigdzie już nie ma ciążowych, nie opłacało się. Jednak rzadko ciężarne kupują stacjonarnie i jest to mniejsza grupa odbiorców niż np rodzice maluchów. Niestety, sama się naszukałam ciuchów ciążowych na początku ciąży, a później już tylko zamawiałam online bo dolegliwości nie pozwalały na chodzenie po sklepach.
A szkoda że działy ciążowe są tylko online
Jest stacjonarnie w h&m
widziałam, przymierzałam nawet
co prawda mikro dział ale był. Teraz to już nie wiem czy faktycznie to jest polikwidowane ![]()
![]()
To ja raz trafiłam że były tylko rajtki i legginsy ale to tylko w jednym sklepie
Mam ten sam problem. A jak już odbiorę od męża bo cudem zauważe to jest jedno pytanie, po co ci ten telefon, ![]()
chociaż teraz mam zegarek to widzę że ktoś dzwoni
To ja wczoraj na trochę odłożyłam telefon jak dostałam mandat za brak biletu ![]()
![]()
bo mąż wiedział że to przez forum ![]()
Sugerujesz że mamy się zrzucić na ten mandat czy jak? ![]()
![]()
![]()
![]()
No nie chciałam tak się narzucać ale w sumie to dobrze by było ![]()
![]()
![]()
Czyli sugerowalas na zasadzie ,domysl się, ![]()
dobra to utwórz jakąś zbiórkę,na mandat przez forum, ![]()
![]()
Nooo to chyba zrzutka będzie najbardziej odpowiednia. Dla was 10 zl to nic ale jak złóża się wszystkie to będzie gites ![]()
Bo sinsay teraz bardzo jest nastawiony na home i akcesoria oni chcą trochę jak shein tylko stacjonarnie. Ale na zabawki jeszcze nie trafiłam ale może przez to, że rzadko bywam w sinsay bo mają u mnie wąskie alejki jak na wózek.
Jeszcze trzy lata temu h&m miał dział ciążowy stacjonarnie i wtedy Sinsay przez chwilę też ale później usunęli i był tylko online.
A ostatnio jak szukałam kinkietów to mi się wyświetlały że w Sinsay są
i nawet małe mebelki typu szafka nocna
Ja to mam wrażenie, że zlikwidowali wszystkie działy ciążowe jak w ciążę zaszłam
kiedyś mi sie wydawało, że takie ubrania są ogólno dostępne ![]()
Aaaaaa tam to tak , a to tak samo jak w Empiku i pampersy się kupi i wózek dla lalki ![]()
![]()
![]()
Tak Sinsay ma rzeczy do gospodarstwa domowego. Ostatnio się łapię na tym że jak coś chce i sobie wymyślę to sprawdzam czy Sinsay ma , bo jednak mają dużo takich rzeczy jak na temu
Fajne mają rzeczy ale strasznie szybko się wyprzedaja, tam trzeba działać szybko i sie nie zastanawiać
Ja lubię wchodzić na dział sinsay home w sklepie wtedy jest tyle żółtych cenowek ![]()