Dziewczyny teraz tak mówicie jak jakby Was to dotyczyło dały byście rade bo jest motywacja w brzuszku 🙂
Tak mazia ma rację
Ojj Mazia może i masz rację tak samo jest z alkoholem
U nas dokładnie to samo synek ma 7 miesięcy i nie chce wody pluje od początku podaje mu herbatki owocowe
Paula a te owoce jaki mają skald są bez cukru ?
Na etykiecie jest informacja bez cukru zawiera naturalnie występującego cukry
U nas od początku woda i teraz też tylko woda
Paula to na tyle dobrze ja tam nie kupowałam takich produktów bo w sumie po co . Córka piła wodę o do tej pory chce wodę. W przedszkolu jak dostała kompot to powiedziała Pani,że chce wodę i nie piła bo za słodkie było. Na szczęście na sali zawsze jest woda i można sobie brać
Dlatego najlepiej jest zacząć od wody przy podawaniu picia a nie od soków bo później jest problem
Mazią ja jak gotuje kompot to nie słodzę bo córka słodkiego nie lubi
Może spróbuj sok rozcieńczyć z wodą?
U mnie chlopcy tez piją wodę. W przedszkolu tez woda. :) Czasami wypiją jakiś Sok, kompot, czy Kubusia;)
No i super, fajnie ze piją bo niektóre dzieci to wody Wogole nie chcą pić
U mojej woda na pierwszym miejscu
Ja kiedyś jak podałam mojej wodę to piła ale jak chciałam jej pomieszać wodę z soczkiem np. Bobovita to nie wypije
Nigdy nie mieszałam wody z soczkiem.
Ja do Kubusia zawsze dawałam wodę:) id czasu do czasu im kupie dla odmiany. Ale w okresie zimowym. Kątem to wodę z owocami robimy ;)
Czytałam w necie że można 1:1 wymieszać np. Z bobofruta
Anulka nie widzę potrzeby rozcieńczania wody z sokiem bo ja się cieszę,że nie chce pić soków to jest dobry znak,że nie chce ich pić wlasnie. Naprawdę nie warto uczyć pić słodkich napojów. Woda ma zaspokoić pragnienie i to jest najzdrowsze.
Mazią dokładnie jestem tego samego zdania. Też się cieszę że nie pije. A jak już dostanie i zacznie to ja wolę wypić niż dla dziecka rozcieńczać