Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

O tą porcelana też spoko :slight_smile: za rok pomyślę :slight_smile:

Dziewczyny , jak po Dniach Dziadków :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:? Wnuki wręczały prezenciki :)?

1 polubienie

Moja córka finalnie nie chciała dać nawet laurki, która wykonała w żłobku :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

tak, ja miałam zdjęcia wnuczki w ramce :blush: milke z napisem dla babcia :joy: a za rok planuję kalendarz od narodzin aż do roczku :blush:
najgorsze to wybrać 12
ja ma problem wybrać do albumu zdjęcia :joy:

2 polubienia

Jejku to chyba nie tylko Ty. Miałam zamiar wydrukować zdjęcia córki z roku życia i jest ich tyle, że też mam problem, ale ostatnio byłam u fajnej fotografki i poleciła, żeby dać sobie limit np. 40 zdjęć z roku. I mówiła, że w sumie my też nie mieliśmy więcej zdjęć i ma rację w sumie :stuck_out_tongue:
A najlepsze, bo zrobiłam coś podobnego ze stopami Niebanalne prezenty dla babci i dziadka - #155 przez Mamusia22
I jak jechaliśmy do dziadków położyłam na dachu samochodu jak wkładałam córkę do fotelika, a my odjechaliśmy i niestety robota poszła na marne, ale i tak planuje zrobić drugie

1 polubienie

U nas dzieci dały babci prezent oczywiście babcia im słodkości przyniosła :see_no_evil: zaprosiliśmy babcię na kawkę i dostała prezenciki była bardzo zachwycona​:blush:

2 polubienia