Ja miałam to samo jak wyszłam na ich rzeczy to zamówiłam dzieciom takie wieszaki personalizowane🥰
Też mamy te wieszaki
oczywiście są ozdobą
bo mało praktyczne z nich wieszaki ![]()
U mnie wiszą ubranka dzieciaków także nam służą do tego do czego zostały zrobione
do póki ubranka będą pasować bo wiadomo to wieszaki dziecięce i na dziecięce małe ubranka
ale jak najbardziej pasują ![]()
Właśnie przyszedł prezent dla babci i dziadka. Wykorzystałam pomysł którejś z Was z odciskiem stópek
Genialnie to wyszło. Babcia z pewnością się ucieszy.
Super fajnie wyszło
myślę że każda babcia będzie szczęśliwa z każdego prezentu jaki by dostała od wnuków ![]()
Jakie macie pomysły na dzień babci i dziadka, kompletnie nie wiem co kupić, oczywiście córka będzie robić własnoręczny prezent w przedszkolu.
Coś praktycznego,fajnego,nie kurzołapy,
Podzielcie się swoimi pomysłami na prezent
Przeczytaj ten post od poczatku duzo wrzucalysmy pomyslow na prezent ![]()
Fajnie wyszło z tymi stopkami ![]()
A widziałyscie te bukiety z jadalnymi kwiatami?
@ziebika ten post właśnie tego dotyczył , jest to nowy wątek i wrzucałyśmy pomysły na bieżąco. Więc chyba nic nowego ci nie napiszemy
przeczytaj każdy komentarz i może któraś propozycja ci się spodoba.
Wow to też mega fajne
O jakie świetne
wykorzystam pomysł na laurkę dla babci od małej ![]()
Pięknie to wygląda , bardzo ciekawy pomysł ![]()
Moja szwagierka po prostu kupiła coś słodkiego zaprosiła na kawę i włączyła pokaz slajdów ze wspólnych zdjęć
moim zdaniem proste, a też fajnie xd dziadkowe i tak zwykle wszystko mają to zazwyczaj cieszą się najbardziej, że sie o nich pamięta ![]()
Tez bede polwac w tym roku na takie mini serniczki albo torciki ![]()
W Twoim Markecie są pyszne
ale czasami też na fb sie oferuja
Oczywiście super pomysł ![]()
Świetny pomysł
nie ma nic cenniejszego niż wspólnie spędzony czas ![]()
U nas już od wielu wielu lat jest taka tradycja że robimy takie fajne duże zdjęcie dla dziadków - kolaż - oni sobie przypinają to na lodówkę. Do tego obowiązkowo kartka laurka itp. no i do tego jakieś przydatne rzeczy - kawka herbata itp. czasem trafiam na jakieś fajne słoiczki do kuchni albo tym podobne. Można byłoby też wziąć pod uwagę ładną porcelanę Od klasyki do minimalizmu: jak dopasować zastawę stołową do stylu wnętrza? - Dla domu i ogrodu W każdym razie żadnych kurzu łapów bo z tym naprawdę nie ma co robić zwłaszcza jak ktoś ma więcej wnuków…