Zawsze my mamy takie tendencje do analizowania nad wyraz a pozniej sie okazjje , ze dla osob obdarowanych to szczegol , na ktory nawet nke zwroca uwagi
Jsj ale piękny bukiet:heart_eyes: ja zamówiłam herbaciarki dla dziadków i czekam powinny w tym tygodniu przyjść już ![]()
@Mamusia22 kochana dziadkom będzie obojętne czy to stopa czy rączka ważne dla nich że to od wnucząt . I jak najbardziej rączki będą pasować ![]()
Ja w tym roku taki prezencik kupiłam ![]()
O wow, superanckie
az mi sie skojarzylo z takimi pojemniczakmi na ciasta, tez fajna sprawa ![]()
Ja lubię takie deewniane cudeńka do tego czekam na zdjęcia do ramek bo w tym roku do prezentu dochodzi jeszcze jeden wnuk w tamtym roku dostali ramki ze zdjęciami wnuków i w tym roku dorobiłam kolejny🤣
Woow ! Mega te rami . Gdzie zamawialas ? Jest możliwość modyfikacji ułożenia tych drewienek ? ![]()
Nawet sama do nas bym z chęcią taka zamowila
A bo to są świeczki tak? One jakoś pachną?
Super to wygląda
Ja chyba kupię bilety do teatru dla jednych, a dla drugich na kabaret. Bo w okolicach moich rodziców nie ma teatru
Kurcze może napisz tam z ład kupowałam. Żeby wiedzieli że odbarwia bo może nie tylko tobie tak się stało. Teraz jest wilgotno to pewnie jakiś barwnik puścił
Juz pisala i dostanie nowe doniczki ![]()
Też piękny prezent
moja mama i mój (zmarły) tato zawsze powtarzali , że najpięknieszy prezent jaki dostali to właśnie fotoksiążka. Ogólnie personalizowane prezenty są bardzo wyjątkowe Dziadkowie bardzo lubią takie sentymentalne prezenty. No może oprócz moich teściów ![]()
![]()
A kurcze to mi gdzieś uciekło. Za dużo komentarzy ![]()
![]()
@MojeM1 teściowie… Temat rzeka ![]()
![]()
Tak to są świeczki, pachną mi na waniliowy zapach, ładnie.
@Karcia napisałam, właśnie dziewczyna mi napisała że zawsze mieli biały , a nie było i kupili zielony i pewnie przez wilgoć się odbarwily…
Ojej tak
teściowie kocham ich , im dalej są tym mocniej kocham ![]()
Na pewno. Może teraz będą pakować dodatkowo jeszcze w jakąś folię żeby nie mieli więcej takich sytuacji
@karcia chyba faktycznie nie wszystkie komentarze się czytają bo jak odpisywałam tobie to nie wiedziałam tej ramki np.
No właśnie też mam takie wrażenie.
Sama robiłam, ramkę kupiłam w Tedim a skrabki zamówiłam na allegro jak chcesz wyślę ci link aukcji , zamawiasz jakie chcesz . Potem przykleiłam na kropelkę i taniej wyszło niż gotowe ramki z taką personalizacją .
A wstawiłam ci link jak byś chciała ![]()
https://allegro.pl/oferta/serce-dekor-dzieciecy-dekorki-do-decoupage-12512376263?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=c12fde54-d9af-4901-a8e5-8148aba86bbd&utm_content=f88ce42b78c2#
@MojeM1 widzę bardzo kochasz swoich teściów ![]()
![]()
Wow, ale super zainspirowałaś mnie ![]()
A jakaś specjalna farbę kupowałaś do obijania rączek czy zwykłe plakatowe?
O wow ! Super to jest , dzieki bardzo . Bede czesto korzystac , bo nawet na inne okazje to fajna sprawa. Tak ogladam te wzory i mozna tam dorwac doslownie wsyztsko
Jej one są naprawdę śliczne
Dla jednej babci mam kupione kalki specjalne do odbijania stopek bo ma tylko jednego wnuka, a do drugiej spróbujemy ze zwykłymi farbami bo to kilka dzieciaczków. Jeszcze nie odbijalam więc nie wiem jak to wyjdzie ![]()