Ja zamówiłam dla dziadka poduszkę. Dla teściowej kubek a dla mojej mamy torbę shopperke i fartuszek
prezenty z głowy
Temat przemilcze , ale zapamietam
mega dziwnie to wyszlo .
Ja dzis lece na zakupu na dzien babci i jestem ciekawa czy ida mi sie cos dorwac stacjonarnie
I całe szczęście , że już ogarnęłaś . Ja zawsze zostawiłam na ostatnią chwilę i oczywiście był problem . W tym roku wcześniej pamiętałam ![]()
Ja lubię wcześniej wszystko załatwić jeżeli chodzi o prezenty i później się właśnie nie martwić na ostatnią chwilę że zapomniałam kupić.
Ja też tak zawsze mam
W tym roku kupiłam już w październiku i listopadzie prezenty na święta. Niestety mój syn stwierdził , że zmienia listę , ponieważ to co napisał jednak jest beznadziejne i mu się nie przyda ![]()
niektóre rzeczy udało mi się odesłać
inne dałam dzieciom w rodzinie , więc miałam trochę prezentów z głowy
Ja zawsze sobie powtarzam zrobie prezenty szybciej i tak wychodzi ze robie je na ostatnio chwile ![]()
![]()
Też sobie tak zawsze obiecuję
a w tym roku szczególnie chciałam wszystko wcześniej pokupic… jednak zakupy wyprawkowe tak mnie pochłonęły, że znowu prezenty na Dzień Babci i Dziadka będę kupować w ostatniej chwili ![]()
![]()
![]()
Ja też się zbieram, zbieram i jeszcze nic nie kupiłam ![]()
Przyszły mi te boxy że świecami. Ogólnie ładnie to wygląda, ale niestety doniczka jest z gipsu i włożony był niebieski wypełniacz i się odbarwil… I zostały na nim ślady…
Ladne
a pisalas Do pani ze takie cos sie stalo ?
A takie jest dla dziecka i babcia
Tak napisała że dosle mi nowe doniczki, ale tak głupio mi , za akurat tak się stało
Ale faktycznie śliczne ![]()
Bardzo miłe podejście ze strony tej pani . Mało kto by się do tego odniósł. Przeważnie „olaliby” temat i tyle ![]()
Może wie, że jest polecana na naszym forum ![]()
Laski liczę na waszą kreatywność
wymyśliłam że zrobię rodzicom plakat z odbitymi rączkami wszystkich wnucząt, zainspirowałam się tik tokiem pewnej firmy i wstępnie zrobiłam projekt z chatem gpt żeby pokazać wam o co mi chodzi. Czy nie będzie to głupie że odbite są rączki zamiast stóp a napisany tekst o śladach i krokach?
takie odbite giry głupio będą wyglądać a tekst jest fajny i mi się podoba. A może macie jakiś pomysł co innego mogłabym napisać? Każda rączka to inny wnuk, będą jeszcze imiona pod spodem
Faktycznie troche te rece nie pasuja ale pomysl super
a moze na zmiane reka, stopa , reka stopa
?
Bardzo fajny pomysł! Podoba mi się
w canvie sobie to zaprojektuj
rączki też pasują, tylko faktycznie tekst musiałby być jakiś inny
i koniecznie podpisane łapki imionami ![]()
Babciu i dziadku zawsze znajdziemy drogę do Waszych ramion? ![]()
A może
Babciu i Dziadku nasze małe rączki są do przytulania, nasze serduszka do kochania – dla Was, zawsze i na zawsze.
Z pewnością bym zmieniła tekst bo to ze stopkami się gryzie
Ale pomysł cudny
Kurcze, a mi sie podoba jak jest, tylko podpisalabym raczki imionami . Fakt z tymi krokami to.niby faktycznke stopki by basowaly bardzkej , alw mi sie wydaje , ze tu chodzi o symbolike a nie doslowne “kroki” .
Jesli bardzo podoba Ci sie ten teskt , ja bym to tak zostawila
Mnie też sie podoba i faktycznie stopki pasuja bardziej ale nie wiem czy babcia i dziadek jak to dostaną to bedą aż tak analizowac ![]()
![]()