Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

Ja zamówiłam dla dziadka poduszkę. Dla teściowej kubek a dla mojej mamy torbę shopperke i fartuszek :grin: prezenty z głowy

1 polubienie

Temat przemilcze , ale zapamietam :woman_shrugging: mega dziwnie to wyszlo .
Ja dzis lece na zakupu na dzien babci i jestem ciekawa czy ida mi sie cos dorwac stacjonarnie

I całe szczęście , że już ogarnęłaś . Ja zawsze zostawiłam na ostatnią chwilę i oczywiście był problem . W tym roku wcześniej pamiętałam :wink:

Ja lubię wcześniej wszystko załatwić jeżeli chodzi o prezenty i później się właśnie nie martwić na ostatnią chwilę że zapomniałam kupić.

1 polubienie

Ja też tak zawsze mam
W tym roku kupiłam już w październiku i listopadzie prezenty na święta. Niestety mój syn stwierdził , że zmienia listę , ponieważ to co napisał jednak jest beznadziejne i mu się nie przyda :see_no_evil::joy: niektóre rzeczy udało mi się odesłać :wink: inne dałam dzieciom w rodzinie , więc miałam trochę prezentów z głowy

2 polubienia

Ja zawsze sobie powtarzam zrobie prezenty szybciej i tak wychodzi ze robie je na ostatnio chwile :rofl::rofl:

1 polubienie

Też sobie tak zawsze obiecuję :stuck_out_tongue_winking_eye: a w tym roku szczególnie chciałam wszystko wcześniej pokupic… jednak zakupy wyprawkowe tak mnie pochłonęły, że znowu prezenty na Dzień Babci i Dziadka będę kupować w ostatniej chwili :hear_no_evil::speak_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Ja też się zbieram, zbieram i jeszcze nic nie kupiłam :confused:

1 polubienie

z
Przyszły mi te boxy że świecami. Ogólnie ładnie to wygląda, ale niestety doniczka jest z gipsu i włożony był niebieski wypełniacz i się odbarwil… I zostały na nim ślady…

2 polubienia

Ladne :slight_smile: a pisalas Do pani ze takie cos sie stalo ?

A takie jest dla dziecka i babcia
Tak napisała że dosle mi nowe doniczki, ale tak głupio mi , za akurat tak się stało

2 polubienia

Ale faktycznie śliczne :slight_smile:

Bardzo miłe podejście ze strony tej pani . Mało kto by się do tego odniósł. Przeważnie „olaliby” temat i tyle :confused:

2 polubienia

Może wie, że jest polecana na naszym forum :smiley:

3 polubienia

Laski liczę na waszą kreatywność :grinning: wymyśliłam że zrobię rodzicom plakat z odbitymi rączkami wszystkich wnucząt, zainspirowałam się tik tokiem pewnej firmy i wstępnie zrobiłam projekt z chatem gpt żeby pokazać wam o co mi chodzi. Czy nie będzie to głupie że odbite są rączki zamiast stóp a napisany tekst o śladach i krokach? :sweat_smile: takie odbite giry głupio będą wyglądać a tekst jest fajny i mi się podoba. A może macie jakiś pomysł co innego mogłabym napisać? Każda rączka to inny wnuk, będą jeszcze imiona pod spodem

1 polubienie

Faktycznie troche te rece nie pasuja ale pomysl super :wink: a moze na zmiane reka, stopa , reka stopa :wink: ?

1 polubienie

Bardzo fajny pomysł! Podoba mi się :grinning: w canvie sobie to zaprojektuj :grinning: rączki też pasują, tylko faktycznie tekst musiałby być jakiś inny :grinning: i koniecznie podpisane łapki imionami :heart:

Babciu i dziadku zawsze znajdziemy drogę do Waszych ramion? :grinning:

1 polubienie

A może

Babciu i Dziadku nasze małe rączki są do przytulania, nasze serduszka do kochania – dla Was, zawsze i na zawsze.

Z pewnością bym zmieniła tekst bo to ze stopkami się gryzie :wink: Ale pomysł cudny

1 polubienie

Kurcze, a mi sie podoba jak jest, tylko podpisalabym raczki imionami . Fakt z tymi krokami to.niby faktycznke stopki by basowaly bardzkej , alw mi sie wydaje , ze tu chodzi o symbolike a nie doslowne “kroki” .
Jesli bardzo podoba Ci sie ten teskt , ja bym to tak zostawila

Mnie też sie podoba i faktycznie stopki pasuja bardziej ale nie wiem czy babcia i dziadek jak to dostaną to bedą aż tak analizowac :face_with_hand_over_mouth::heart_hands: