Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

Oooo dobre albo kupię jej meliske :rofl::rofl::rofl:

Nie no odpada bo moja mam piecze ciasta lepsze niż w cukierniach. Sąsiad co niedzielę przychodzi o 10 na kawę i ciasto od mojej mamy. Więc no gdzie ja ze zwykłym tortem wyskoczę :rofl::rofl: myślałam nad fartuszkiem bo mama dużo piecze i gotuje albo nad torbą na zakupy ale znów wtedy nie mam nic dla taty :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth: teściowej to czekoladki na odwal się i po problemie :grin::grin:

1 polubienie

Fartuszek super pomysl napewno sie mamie lrzyda a tacie poduszke bedzie odpoczywam jak zona w kuchni :face_with_peeking_eye::rofl:

A wiesz że właśnie o tym myślałam haha. Może dla mamy tą torbę na zakupy bo w tedy teściowej też bym kupiła ale znów problem no bo teściowej nie kupie,dla najlepszej babci na świecie, :rofl::rofl::rofl: bo nie ma opcji. Czemu nie mam po prostu napisu ,ma babci,

1 polubienie

Wszystko pod gorke :hugs::laughing::laughing: widzialam jezzcze torbę z napisem gang babci :face_with_peeking_eye:

Kup jej melisie i dzbanuszek ten do parzenia herbatki :crazy_face: fartuszek z pewnością byłby bardzo fajnym prezentem.

No nie kuś bo tam jeszcze coś do tej melisy dosype :rofl::rofl::rofl: no i dobra mam patrzcie jakie cudne dla teściowej zamówię bez napisu bo też można. Ale zobaczcie jakie ma oceny ta torba :rofl::rofl:

1 polubienie

Zalotne spojrzenia sąsiadek :grin: chyba kupię sobie taką dla siebie :joy:

1 polubienie

Taaak to mnie urzekło :rofl::rofl: też biorę dla siebie bo są różne i bez napisów będę mieć do pracy na jedzenie i ubrania. A w ocenie napiszę,zalotne spojrzenia wspolpracownic, :rofl::rofl:

1 polubienie

Hahah czytam to i aż mi się przypomniało jaką opinię napisał mój mąż jak skończyliśmy remont domu :

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

No i to są opinie na których ktoś może się oprzeć :grin::grin:

Wyglądają pięknie, a nie wiesz jak smakują? ;p mam blisko Dino i mega fajne, ale oby też były smaczne, bo nie znam tej firmy :confused:
By trzeba trochę zjeść przed obdarowaniem :smiley:

Nie wiem niestety:( kupiłam w ciemno bo łsdnie wyglądaly :joy: zapytam dopiero jak dziadkowie dostaną :face_with_hand_over_mouth:

@ewelka8990 taki za 55 zł w odcieniach beżu, jak przyjdą to wam pokażę.
@Wesola95 na pewno nie była to łatwa dla ciebie sytuacja, ale dobrze że napisałaś list do tej Pani…
@karcia może po prostu napis dla Babci i tyle.

1 polubienie

Tak właśnie o taki napis mi chodzi. Ale z tych co chce akurat nie ma więc jak coś to wezmę bez napisu. Chyba że znajdę jeszcze jakieś inne z samymi,dla babci,

2 polubienia

Jest spory wybor tych napisow na torby wiec napewno cos znajdziesz :wink: tu tez fajne propozycje

Tez jest u nich konkurs :wink:

Oooo dzięki. Tego akurat nie widziałam. Na pewno zobaczę co tam mają

1 polubienie

Fajne te personalizowane prezenty, ale im dłużej dziadkowie są dziadkami tym trudniej coś wyjątkowego wybrać xd

@Karcia wiem jakie macie stosunki , dlatego ja nawet do mojej babci , czyli prababci malej nie dzwonie :rofl: rez opowaiadalam jak potraktowala nas w czasie naszego slubu i po narodzinach malej . Niech sie buja . I masz racje , powinni zrobic tez opcje “dla babci” a nie najl3pszej babci na swiecie :see_no_evil::rofl: ej ale sa takie storony gdzie w sumie Ci spersonalizuja jak chcesz :sweat_smile: to zawsze mozna zrobic . Duzo tego na allegro .
Ja tesciowej od malej jakis bukiecik posle poczta kwiatowa , tak zeby nie bylo , ze tylko moja mama :sweat_smile:

Od jutra w biedrze :

1 polubienie

Ja właśnie zamówiłam dla mamy bransoletkę w Aparcie. Dodałam dedykacje w imieniu dzieci/wnuków :wink: .

1 polubienie