My w zeszłym roku zamawialiśmy torby dla babć…
A dla.dziadkow kubki
ale w tym roku zapomniałam że to już.
My w zeszłym roku zamawialiśmy torby dla babć…
Ojej to faktycznie
sam bym zaaragowala tak samo
Fajna sprawa takie puzzle, gorzej że moja mama dla 3 latka nie ułoży puzzli haha
@ewelka8990 mi się podobają, podeslesz nick od kogo zamawiałas?
Zamawialam od Pani na fb a nie wiem czy moge podac turaj jej dane
Napisalam do ciebie wiadomosc nie wiem czy doszla ![]()
@ewelka8990 tak doszła wiadomość, już zamówiłam sobie też , będę miała dodatek do czekoladek
Super
bralas tez w tej cenie czy wiekszy
Bardzo ci współczuję straty mamy
mój tato też zmarł w styczniu ;(
To musiało być ciężkie przeżycie jak zobaczyłaś te kartkę ;(
Tak, to było nawet dla mnie trochę dziwne, no i sam fakt, że musiałam napisać do tej Pani list zwrotny, tzn nie musiałam, ale chyba jednak warto żeby wiedziała to mnie tak trochę bolało i rozdrapalo rankę, ale już jest ok!
Nowy plasterek naklejony także jest ok ![]()
Piekne pudelka
idealne na dzien babci ![]()
Na empik foto mozna zrobic fotoksiazke z 28 stron wchodzu duzo zdjec bo na jednej nawet 9 zdjec i wychodzi fajnie cenowo;)
To miło , że dałaś jej znać bo nie musiałaś. A tak to już się ta pani dowiedziała. Niby czas leczy rany. Chyba raczej uczymy się żyć z nową sytuacją. U mnie są chwile gorsze i lepsze.
Dzisiaj zamówiłam znicz dla taty , jako od dzieci dla dziadka. Także też tak smutno.
Dobrze że wysłałaś jej list bo pewnie czekała by na telefon.
W zeszłym roku dla moich rodziców zrobiliśmy album ze zdjęciami. Córka wybrała zdjęcia ja zamówiłam album i powklejalysmy zdjęcia a teściowej to tam zwykle czekoladki bo wiecie jakie mamy nią stosunki. Na urodziny do córki nie raczyła się pojawić ani po urodzinach no więc… W tym roku właśnie nie mam żadnego pomysłu co można by dziadkom kupić. U nas jest ten problem ze dzięki nie lubią pierdół więc jakieś obrazeczki czy ściereczki nie przejdą ![]()
popatrzę co jeszcze wymyślacie może mi coś wpadnie do głowy. Jakieś miodki itp też nie bo mama ma zapas miodu na kilka lat ![]()
![]()
Moze biovital dla tesciowej na zdrowie na serce ![]()
![]()
![]()
U ciebie z teściową to jak u mnie….
A gdybyście upiekli jakiś torcik ? Ja chcę beze pawlova zrobić. Ostatnio robiłam teściowi i był bardzo zadowolony. Przełożyłam mascarpone , dałam owoce , pyszne i pięknie się prezentuje ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.