Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

My w zeszłym roku zamawialiśmy torby dla babć…

A dla.dziadkow kubki

ale w tym roku zapomniałam że to już.

1 polubienie

Ojej to faktycznie :face_holding_back_tears: sam bym zaaragowala tak samo

Na empik foto jest promocja - 30 % mozna stworzyc fajna fotoksiazke lub puzzle na dzien babci :wink:

Fajna sprawa takie puzzle, gorzej że moja mama dla 3 latka nie ułoży puzzli haha

@ewelka8990 mi się podobają, podeslesz nick od kogo zamawiałas?

1 polubienie

Zamawialam od Pani na fb a nie wiem czy moge podac turaj jej dane

Napisalam do ciebie wiadomosc nie wiem czy doszla :hugs:

1 polubienie

@ewelka8990 tak doszła wiadomość, już zamówiłam sobie też , będę miała dodatek do czekoladek

1 polubienie

Super :wink: bralas tez w tej cenie czy wiekszy

1 polubienie

Bardzo ci współczuję straty mamy :heart: mój tato też zmarł w styczniu ;(
To musiało być ciężkie przeżycie jak zobaczyłaś te kartkę ;(

1 polubienie

@Wesola95 @MojeM1 przykro mi dziewczyny :smiling_face_with_tear: nie wyobrażam sobie jaki to musi być ból :broken_heart:

Tak, to było nawet dla mnie trochę dziwne, no i sam fakt, że musiałam napisać do tej Pani list zwrotny, tzn nie musiałam, ale chyba jednak warto żeby wiedziała to mnie tak trochę bolało i rozdrapalo rankę, ale już jest ok!
Nowy plasterek naklejony także jest ok :heart:

2 polubienia

Cudne czekoladki w Dincio 🩷

3 polubienia

Piekne pudelka :slight_smile: idealne na dzien babci :wink:
Na empik foto mozna zrobic fotoksiazke z 28 stron wchodzu duzo zdjec bo na jednej nawet 9 zdjec i wychodzi fajnie cenowo;)

1 polubienie

To miło , że dałaś jej znać bo nie musiałaś. A tak to już się ta pani dowiedziała. Niby czas leczy rany. Chyba raczej uczymy się żyć z nową sytuacją. U mnie są chwile gorsze i lepsze.
Dzisiaj zamówiłam znicz dla taty , jako od dzieci dla dziadka. Także też tak smutno.

Dobrze że wysłałaś jej list bo pewnie czekała by na telefon.
W zeszłym roku dla moich rodziców zrobiliśmy album ze zdjęciami. Córka wybrała zdjęcia ja zamówiłam album i powklejalysmy zdjęcia a teściowej to tam zwykle czekoladki bo wiecie jakie mamy nią stosunki. Na urodziny do córki nie raczyła się pojawić ani po urodzinach no więc… W tym roku właśnie nie mam żadnego pomysłu co można by dziadkom kupić. U nas jest ten problem ze dzięki nie lubią pierdół więc jakieś obrazeczki czy ściereczki nie przejdą :neutral_face::neutral_face: popatrzę co jeszcze wymyślacie może mi coś wpadnie do głowy. Jakieś miodki itp też nie bo mama ma zapas miodu na kilka lat :rofl::rofl:

1 polubienie

Moze biovital dla tesciowej na zdrowie na serce :rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

:face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

U ciebie z teściową to jak u mnie….
A gdybyście upiekli jakiś torcik ? Ja chcę beze pawlova zrobić. Ostatnio robiłam teściowi i był bardzo zadowolony. Przełożyłam mascarpone , dałam owoce , pyszne i pięknie się prezentuje :grin: