Wysle jak tylko Pani zrobi i wysle ![]()
Dziękuję i czekam , jak dasz radę to mnie proszę oznacz żeby mi nie umknęło ![]()
Jasne pisalam i jutro Pani ma wyslac wiec pewnie w czwartek juz beda ![]()
No zależy jakie prezenty kto lubi właśnie, bo u mnie babcie wolą raczej praktyczne, a dziadkowie niekoniecznie xD
O kurcze, macieracje trzeba coś pomyśleć już o prezencie
U nas były czekoladki z imieniem z karamelo
Słodka Wiadomość dla Dziadka Słodka Wiadomość dla Dziadka
I boxy z pasieki Sadowskich
Zestaw z octem i 3 miodami 240 g na Dzień Babci i Dziadka Zestaw z octem i 3 miodami 240 g na Dzień Babci i Dziadka
Też ramka drewniana ze zdjęciem
A w tym roku nie mam pojęcia.
Ja jeszcze pomyślałam , że zrobię razem z dziećmi tort bezowy dla dziadków. Lubią słodycze i może będą zadowoleni ![]()
My w zeszłym roku pierwszy raz daliśmy kalendarz ze zdjęciami i w tym roku dziadkowie powiedzieli, że to było tak piękne i praktyczne, że jakbym mogli coś zasugerować to chcą ponownie kalendarz ![]()
Z takich personalizowanych prezentów dawaliśmy jeszcze kiedyś breloczki do kluczy ze zdjęciem wnuków.
Dziękuję za pamięć
Płaciłaś 120 ? Bo ogólnie są bardzo ładne , ja z pewnością bym się ucieszyła
wczoraj przeglądałam olx i ceny są naprawdę bardzo różne . Właśnie spodobał mi się bukiecik za około 100 zł ale przeczytałam i taki malutki był bardzo
inna pani robi bardzo podobny za 60 zł
Za te dwa dalam 120 zl ![]()
A to cen ok w takim razie
to naprawdę się opłacało bo ja widziałem droższe
ten co widziałem za 60 był skromniejszy. To super ofertę znalazłaś
My też pare razy daliśmy personalizowany kalendarz i to było mega, ze zdjęciami wnuczka. Poźniej fotoksiążkę, a w tym roku taka ramka szklana, poźniej postaram się dodać zdjecie 🩷
Ramka ze zdjęciem? ![]()
Ja juz zwerbowalam przyjaciolke do pomocy , ona jest dobra w takie rzeczy. Chce zeby zdjęcia i podpisy byly z jajem i tematyczne do danego miesiaca . Np zdjecie roześmianej corki z podpisem " kostium na halloween ? Po co ? Widziałeś moja mame bez makujazu ? " albo " walentynki ? Mozecie mnie kochac caly rok" albo " walentynki starzy spedzaja w domu , bo nigdzie ich samych nie puszcze "
Ja wam zazdroszczę tych personalizowanych typu kalendarze itp. Dziadkom od strony męża (moim teściom) możemy dać jako prezent od naszych dzieci. Ale rok temu zmarł mój tato i moja mama nie byłaby w stanie oglądać co miesiąc zdjęć jak są razem z wnukami. A z kolei jakoś nie chciałabym dawać tylko dot. jej i dzieci. Jak poprzednio dawaliśmy taki kalendarz to np. w roku 2023 robiliśmy mnóstwo zdjęć i zrobiliśmy z nich kalendarz na rok 2024. Rok temu zamówiłam u pani aniołka z makramy w ramce i dedykacja + wierszyk dla kochanych dziadków…. Całe szczęście pani jeszcze zdążyła zmienić dedykacje. Tato zmarł 3.01 i tak dziwnie było dać kochanym dziadkom. Miałam dylemat co zrobić.
O Jezu kompletnie o tym zapomniałam dziś przypomnieli mi w ogłoszeniach na stronie przedszkola . Będzie napewno przedstawienie a co kupimy to wlansie jedna wielka jiewiadoma , myślałam by chłopaki zrobili breloczki sami z koralików , i coś dokupić tylko już co
Jest bardzo duzy wybor tych boxow na vinted a ceny rozne
nasz to w sumie bedzie dodatek wiec jest ok ale stawiałabym na wiekszy ktory zrobi Wow ![]()
Właśnie siadłam i będę szukała jakiegoś
chciałabym jeszcze świeczkę z wosku sojowego dla mamy
Dobrze, że Pani zdążyła zmienić dedykacje i podjęłaś taką decyzję żeby to zrobić, to była świeża rana i mogłoby to być dla Twojej mamy ciężkie. Moja mama zmarla w styczniu rok temu, a tydzień temu dostała kartkę świąteczną od takiej starej znajomej z adnotacją i prośbą o telefon, mimo, że minął już rok to mnie to zabolało i się popłakałam
niestety ja nie miałam do niej ani adresu ani numeru więc nie mogłam jej poinformować o tym wcześniej, ale przez to że na kartce był jej adres to wczoraj wysłałam jej list.