Też bardzo fajny pomysł. Dziadkowie z pewnością będą zadowoleni
Dziekuje samemu mozna zrobic i wcale duzo nie wychodzi:)
Zależy jak się ułoży
jeżeli maluch urodzi się przed dniem babci i dziadka to dostaną jedynie jakieś słodkie zdjęcie bąbelka
a za rok im machniemy coś takiego :
Super takie prezenty sa najlepsze
moje zawsze robia jakies laurki dla dziadkow ![]()
O jaaa ale super wykorzystamy za rok ![]()
Kurczę, ale macie fajne pomysły ja na razie jeszcze nie wiem xd na pewno jakieś zdjęcie młodego, a nad pozostałością jeszcze myślę.
A w tamtym roku było to:
U mnie standardowym prezentem jest kalendarz ścienny ze zdjęciami wnuków z konkretnych miesięcy rok wstecz
w tym roku dokupiłam już w Rossmanie breloki i skarpetki dla dziadków i takie ramki, które mają drewniane serduszka na których można napisać imiona wnuków
@ewelka8990 @Lola1 Ja mam wrażenie, że dziadkowie i babcie bardzo lubią takie rzeczy typu odciśnięta stopka czy rączka
bo u moich teściów co im wnuczek takiego przyniesie to od razu ląduje na komodzie w ramce ![]()
Dziś widziałam jeszcze takie coś (zbieżność imion przypadkowa)
I chciałam sprawdzić czy pamiętam i umiem w canve
i wyszło mi takie :
Także może kogoś to zainspiruje!![]()
Tez chhba postawie na kalenadarze i dokupie chyba male boxy ze swieczek sojowych bo mega mi sie podobaja ![]()
Bardzo ładne Ci to wyszło! Dobry pomysł z odciskiem rączek i stopek , może do kalendarza na stronę tytułową wykombinuje coś z odciskami ![]()
Tak i potem wszędzie w witrynkach czy na meblach są rysunki moje do dziś babcia w szafce trzyma hahahah
O taaak , ja za rok bede robic kalendarz ze zdjeciami malej tyle , ze chce dodawac tam jakies smieszne komentarze , dopiski , chmurki zeby bylo na wesolo
Kalendarz super sprawa! ![]()
Akurat zacznę kompletować zdjęcia od samych narodzin w styczniu i tak cały rok - chociaż w sumie u mnie ten prezent sprawdził by się już na gwiazdkę ![]()
Teraz zamierzam im dać skromną ramkę ze zdjęciami.
Na 3 USG prenatalnym, lekarz zrobił fotkę buźki, tak się mały idealnie ustawił, że sam się śmiał że profilowe na FB już ma i konto można zakładać
i do tego zdjęcie buźki jak już się urodzi.
Więc zamierzam zrobić takie zestawienie dwóch zdjęć w jeden ramce
z jakimś miłym dopiskiem ![]()
Uuuu zazdroszcze ! Ja nie mam zupelnie zadnego ladnego , porzadnego zdjecia z usg
mala miala wewnetrzna misje i zrealizowala ją w 100 %
No w sumie jak starsze to mogą zrobić laurki
pamiętacie jak swoim dziadkom robiliście? ![]()
Zamowiłam dwa boxy od Pani ktora robi jak przyjda to wam pokaze i fajnie bo za dwa dalam 120 zl ![]()
Zamawiałaś przez olx czy fb ? Bo szukam właśnie czegoś takiego ![]()
Przez vinted
ale pania znalazlam na fb
To czekam na zdjęcia i może też zamówię ![]()