Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

Też bardzo fajny pomysł. Dziadkowie z pewnością będą zadowoleni

Dziekuje samemu mozna zrobic i wcale duzo nie wychodzi:)

Zależy jak się ułoży :grinning: jeżeli maluch urodzi się przed dniem babci i dziadka to dostaną jedynie jakieś słodkie zdjęcie bąbelka :wink: a za rok im machniemy coś takiego :

4 polubienia

Super takie prezenty sa najlepsze :smiley: moje zawsze robia jakies laurki dla dziadkow :wink:

1 polubienie

O jaaa ale super wykorzystamy za rok :heart_eyes:

W dino juz cos rozkladaja :wink:

1 polubienie

Kurczę, ale macie fajne pomysły ja na razie jeszcze nie wiem xd na pewno jakieś zdjęcie młodego, a nad pozostałością jeszcze myślę.
A w tamtym roku było to:

https://allegro.pl/oferta/prezent-na-dzien-babci-pojemnik-na-przyprawy-organizer-stojak-przyprawnik-17083630516?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b2365ce9-85d6-43a9-aba5-0a5e07624919&utm_content=db737a30415e#

https://allegro.pl/oferta/smieszny-prezent-na-dzien-babci-dziadka-fotel-bujany-alko-personalizowany-13115452380?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b2365ce9-85d6-43a9-aba5-0a5e07624919&utm_content=9cbe8f2b8646#

https://allegro.pl/oferta/prezent-na-dzien-babci-i-dziadka-zestaw-kubki-z-herbata-kosz-dla-upominek-17070583097?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b2365ce9-85d6-43a9-aba5-0a5e07624919&utm_content=e36141926bdb#

U mnie standardowym prezentem jest kalendarz ścienny ze zdjęciami wnuków z konkretnych miesięcy rok wstecz :smiley: w tym roku dokupiłam już w Rossmanie breloki i skarpetki dla dziadków i takie ramki, które mają drewniane serduszka na których można napisać imiona wnuków

@ewelka8990 @Lola1 Ja mam wrażenie, że dziadkowie i babcie bardzo lubią takie rzeczy typu odciśnięta stopka czy rączka :grinning: bo u moich teściów co im wnuczek takiego przyniesie to od razu ląduje na komodzie w ramce :grinning:

Dziś widziałam jeszcze takie coś (zbieżność imion przypadkowa)

I chciałam sprawdzić czy pamiętam i umiem w canve :grinning: i wyszło mi takie :

Także może kogoś to zainspiruje!:heart:

2 polubienia

Tez chhba postawie na kalenadarze i dokupie chyba male boxy ze swieczek sojowych bo mega mi sie podobaja :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo ładne Ci to wyszło! Dobry pomysł z odciskiem rączek i stopek , może do kalendarza na stronę tytułową wykombinuje coś z odciskami :smiley:

1 polubienie

Tak i potem wszędzie w witrynkach czy na meblach są rysunki moje do dziś babcia w szafce trzyma hahahah

O taaak , ja za rok bede robic kalendarz ze zdjeciami malej tyle , ze chce dodawac tam jakies smieszne komentarze , dopiski , chmurki zeby bylo na wesolo

Kalendarz super sprawa! :slight_smile:
Akurat zacznę kompletować zdjęcia od samych narodzin w styczniu i tak cały rok - chociaż w sumie u mnie ten prezent sprawdził by się już na gwiazdkę :smiley:

Teraz zamierzam im dać skromną ramkę ze zdjęciami.
Na 3 USG prenatalnym, lekarz zrobił fotkę buźki, tak się mały idealnie ustawił, że sam się śmiał że profilowe na FB już ma i konto można zakładać :joy: i do tego zdjęcie buźki jak już się urodzi.

Więc zamierzam zrobić takie zestawienie dwóch zdjęć w jeden ramce :slight_smile: z jakimś miłym dopiskiem :slight_smile:

1 polubienie

Uuuu zazdroszcze ! Ja nie mam zupelnie zadnego ladnego , porzadnego zdjecia z usg :see_no_evil: mala miala wewnetrzna misje i zrealizowala ją w 100 %

1 polubienie

No w sumie jak starsze to mogą zrobić laurki :stuck_out_tongue: pamiętacie jak swoim dziadkom robiliście? :rofl:

Zamowiłam dwa boxy od Pani ktora robi jak przyjda to wam pokaze i fajnie bo za dwa dalam 120 zl :wink:

Zamawiałaś przez olx czy fb ? Bo szukam właśnie czegoś takiego :slight_smile:

Przez vinted :slight_smile: ale pania znalazlam na fb

1 polubienie

To czekam na zdjęcia i może też zamówię :slight_smile:

1 polubienie