Niewykorzystane leki

to prawda, niestety dużo pieniążków idzie na wszystkie leki, suplementy, wizyty itd,.

Ale co zrobić- jak trzeba to sie kupuje

Ale przyznajcie, że warto dla tych naszych bobasów :blush:

Ja oddaje do apteki lub na pszok. Probowalam oddac je publikujac na lokalnej grupie fb ale nie bylo odzewu wiec wyrzucilam.

Tak to prawda coaza pochlania duzo pieniedzy jesli tez sie chodzi prywatnie

Tak na zdrowiu sie nie oszczedza :smiling_face:

Warto te małe slodziaki swoją obecnością nam wszystko wynagradzają :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kołomnie właśnie leży taki mały cud :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::star_struck::star_struck:i się rozgląda po pokoju​:rofl::rofl:

3 polubienia

Taaak, co się dla nich nie robi :smiling_face_with_three_hearts:

ja właśnie też teraz piszę z wami z moim maluchem, mamy chwilę, mały patrzy na zabaweczki, więc mogę chwilkę tutaj zajrzeć do was.

2 polubienia

Dziewczyny ja tylko tak informacyjnie nawiązując do postu. Obrót lekami poza apteką jest nielegalny. Wiele grup dla mam czy ciążowych ma w regulaminach info o lekach bo za takie posty grupę całą mogą nawet usunąć. Ja leki w terminie mam w domu bo może jeszcze będą potrzebne a te po zanoszę do apteki do specjalnego pojemnika. Ogólnie jeśli mam receptę na więcej opakowań w nie mam pewności czy zużyje to wykupuje jedno i potem kolejne jeśli trzeba aby uniknąć niepotrzebnych zapasów.

1 polubienie

Ja jeszcze mam🙈 nie zdążyłam jeszcze sie pozbyc wiec jakby któraś byla zainteresowana to am luteine😁 ale normalnie wszyskie leki zanosze do apteki i tak tez pewnie zrobie z tymi. Muszę właśnie zrobić porządek we wszystkich lekach i udać sie z nimi do apteki.