Nowa na profilu

Spokojnie, lada moment ogarniesz :heart:
Na kiedy masz termin? :grinning: jak się czujesz?

1 polubienie

@Mamilove jestem tu od czerwca i również udało mi się dostać , w co nie wierzyłam że za pierwszym razem mi się uda . Także również masz szansę :blush: każdy tutaj ma . I są to różne osoby , nie ważne czy z długim stażem tutaj :blush::blush:

4 polubienia

To warto próbować , zostać i być aktywnym :wink:

1 polubienie

Oczywiście że tak bądź z nami , włączaj się do rozmowy :slightly_smiling_face: pisz pomocne komentarze i może to właśnie ciebie wybiorą do testów :blush:

3 polubienia

Tak warto być z nami ! Jest tu super atmosfera

2 polubienia

@Mamilove polecam zaglądać codziennie bo po kilku dniach ciężko nadrobić forum .:slightly_smiling_face: Ja teraz nie byłam dwa dni miałam imprezy sobota niedziela w domu więc nie było czasu wejść także jak zobaczyłam te wiadomości to aż jestem w szoku . Ciężko mi to nadrobić, tu dzieje się dużo :laughing: tak to staram się być cały czas , żeby było nabierząco . Ja po miesiącu mogę powiedzieć że lubię tu wchodzić tylko gorzej z nadrobieniem :wink:

1 polubienie

Masz rację, nie zawsze ma się tyle czasu, żeby zaglądać tu co chwilę , i widzę, że po kilku dniach ciężko wszystko nadrobić/ czytać. Będę się starała zaglądać częściej :wink:

1 polubienie

Pojawiają ci się też powiadomienia że któraś z nas ci odpowiedziała bądź o coś zapytała. Ale pewnie to już ogarnęłas :blush:

2 polubienia

@Mamilove forum wciąga , już takie przyzwyczajenie żeby wejść , są wyjątki kiedy nie możesz bo coś zaplanowane . :blush: U mnie Messenger nie jest tak często jak to forum . Mój to codziennie pyta z kim tak pisze a już mu nie raz mówiłam . Ale można mówić codziennie jedno i to samo :rofl:

2 polubienia

Ja też tu najczęściej! Już mi Instagram wrzuca powiadomienia że ktoś dodał zdjęcie, tak rzadko tam zaglądam :see_no_evil:

1 polubienie

Hahahhaha o nie to ja Instagram też kocham

Mój też już się zapytał co ja ostatnio tyle siedze w telefonie . Ale fajnie tu mija czas , w miłym towarzystwie

1 polubienie

Ja najpierw forum , później Instagram , a na końcu Facebook .

2 polubienia

@BeataSt to u mnie Instagram jest na bieżąco , FB już mniej . Messenger jak ktoś napisze to wchodzę :rofl: a już Canpol to kilka razy dziennie :hugs::hugs:
O taka samą kolejność jak u @Redax33 :laughing:
@Mamilove tak to prawda akurat nie ma się do czego przyczepić . :see_no_evil:

2 polubienia

Messenger i whatsapp to też jak ktoś tylko napisze , ja jeszcze raz dziennie pocztę sprawdzam :rofl::rofl:

2 polubienia

Ja ostatnio rzadko siedzę na Facebooku jakoś nie mam czasu już na niego a i nic ciekawego tam nie ma jak dla mnie :stuck_out_tongue_closed_eyes: prędzej na instagramie siedzę.

Ja na Facebooku w ogóle wszystkie zdjęcia usunęłam. Nic nie mam haha. Wchodzę tylko poczytać informacje z regionu :rofl::face_with_peeking_eye:ale od wczoraj wyświetlają mi się filmiki odnośnie jakiejś Panny młodej która z samolotu wywalili. Iiii zaciekawiła mnie ta historia :rofl: tyle że do końca nie wiem o co w niej chodzi. Wieść że jakaś laska odbiła chłopakami drugiej lasce i nie był to pan młody. Slyszalysscie coś na ten temat? Bo ja nie wiem czy to były dwa różne panieńskie i one się spotkały w tym samolocie czy to na jednym panieńskim takie jaka wyszły :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Tak słyszałam o tym i to najlepsze że ta panna młoda z moich okolic jest​:sweat_smile: chociaż jej nie znam :sweat_smile: ale panieński miała niezły cala Polska o niej gada :laughing:

1 polubienie

Taaak ja widziałam tiktoka z zadymą w samolocie . I laska co miała wieczór panieński wyzywała się z jakąś inną laską ale o co tam chodziło to nie mogłam dojść . Tylko , że właśnie o jakieś odbicie faceta chodziło .

1 polubienie

@karcia też o tym słyszałam to głośny temat :laughing: chyba nie ma osoby która o tym nie słyszała :hugs:
@Patrycjaw25 to dopiero u was o niej nieźle mówiła jak ja kojarzycie :rofl: