Nowa na profilu

W sumie to masz rację , też można tak skorzystać :slightly_smiling_face: to nie jest takie złe .:sweat_smile:

1 polubienie

To prawda , szkoda że tych punktów na coś sensownego musi być aż tak dużo

Czy zawsze do testów dostają się te same osoby? Czy nowe osoby też mają jakież szanse ?

Nic nie zastąpi szczerej rozmowy między mamami, własnych przeżyć i porad płynących z doświadczenia

No dokładnie , jedzenie się najbardziej opłaca :face_with_hand_over_mouth:
@Mamilove ja jestem dopiero od dwóch miesięcy i te dwa razy mi się udało dostać to testów, głównie chodzi o to żeby się udzielać i nieść pomocne rady . Jak to mówią ilość a jakość i co miesiąc są wybierane przez redakcję Canpol te mamy które dostają rzeczy do testów które później trzeba zrecenzować

Ja dołączyłam w czerwcu i się załapałam

Fajnie, że forum daje taką możliwość, a przy okazji można przetestować ciekawe produkty i podzielić się opinią z innymi mamami . A co dają te oznaki które są przyznawane ?

Ja nie mam pojęcia :sweat_smile:

2 polubienia

Ja też nie mam pojęcia :rofl: pewnie zachęta do dalszej aktywności :blush:

Oczywiscie ze nowe osoby maja szanse :wink: napewno ciezko sie wbic w rytm ale napewno warto :wink:

2 polubienia

Hej hej :slight_smile: widzę że jesteś tu nowym czlonkiem społeczności :slight_smile:
Masz już jakieś maluszki ? Czy masz w drodze :)??
oczywsicie wszytsko możesz też sama zreryfikować np wchodząc w poszczególne opinie rodziców dzieci testujących i tam zobaczysz co i kiedy i jak wygrał :smiley:

Narazie się uczę , nie do końca wszystko rozumiem o co tu chodzi . Jestem w ciąży . Dziękuję za podpowiedź , jak znajdę te opinie to na pewno poczytam

2 polubienia

Ooo a na kiedy termin ? :heart_eyes:

2 polubienia

Oooo w ciąży jesteś gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: fajnie że do nas trafiłaś jak będziesz się udzielać to można super nagrody wygrać a przy dziecku na pewno ci się przyda. To twoja pierwsza ciąża? Czy masz już jakieś dzieci?

2 polubienia

To ja też tak mam , jak z mężem czy z mamą rozmawiam to mówię ,aaa na forum dziewczyny pisały…. To i to …” :crazy_face: nieraz mama się mnie już pyta a co tam dziewczyny na forum na to mówią :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Ja się ostatnio kuzynce chwaliłam że dostanę nagrody do testów a ona że widziała reklamy ale nie wierzyła że to tak serio :rofl:

5 polubień

Bo tak niestety teraz jest że często są to scary i ludzie się nadzieja i już nie wierzą

Ale ja z początku też myślałam że to ściema

1 polubienie

Mi za to nigdy nie wyskakiwały reklamy forum :smiling_face_with_tear: dopiero przy robieniu zakupów na stronie coś mi mignęło :laughing:

Ja dlatego najlepiej oddzielnie wyszukałam forum i zobaczyłam o co chodzi i wtedy uwierzyłam :sweat_smile: