W sumie to masz rację , też można tak skorzystać
to nie jest takie złe .![]()
To prawda , szkoda że tych punktów na coś sensownego musi być aż tak dużo
Czy zawsze do testów dostają się te same osoby? Czy nowe osoby też mają jakież szanse ?
Nic nie zastąpi szczerej rozmowy między mamami, własnych przeżyć i porad płynących z doświadczenia
No dokładnie , jedzenie się najbardziej opłaca ![]()
@Mamilove ja jestem dopiero od dwóch miesięcy i te dwa razy mi się udało dostać to testów, głównie chodzi o to żeby się udzielać i nieść pomocne rady . Jak to mówią ilość a jakość i co miesiąc są wybierane przez redakcję Canpol te mamy które dostają rzeczy do testów które później trzeba zrecenzować
Ja dołączyłam w czerwcu i się załapałam
Fajnie, że forum daje taką możliwość, a przy okazji można przetestować ciekawe produkty i podzielić się opinią z innymi mamami . A co dają te oznaki które są przyznawane ?
Ja nie mam pojęcia ![]()
Ja też nie mam pojęcia
pewnie zachęta do dalszej aktywności ![]()
Oczywiscie ze nowe osoby maja szanse
napewno ciezko sie wbic w rytm ale napewno warto ![]()
Hej hej
widzę że jesteś tu nowym czlonkiem społeczności ![]()
Masz już jakieś maluszki ? Czy masz w drodze :)??
oczywsicie wszytsko możesz też sama zreryfikować np wchodząc w poszczególne opinie rodziców dzieci testujących i tam zobaczysz co i kiedy i jak wygrał ![]()
Narazie się uczę , nie do końca wszystko rozumiem o co tu chodzi . Jestem w ciąży . Dziękuję za podpowiedź , jak znajdę te opinie to na pewno poczytam
Ooo a na kiedy termin ? ![]()
Oooo w ciąży jesteś gratulacje ![]()
fajnie że do nas trafiłaś jak będziesz się udzielać to można super nagrody wygrać a przy dziecku na pewno ci się przyda. To twoja pierwsza ciąża? Czy masz już jakieś dzieci?
To ja też tak mam , jak z mężem czy z mamą rozmawiam to mówię ,aaa na forum dziewczyny pisały…. To i to …”
nieraz mama się mnie już pyta a co tam dziewczyny na forum na to mówią ![]()
![]()
Ja się ostatnio kuzynce chwaliłam że dostanę nagrody do testów a ona że widziała reklamy ale nie wierzyła że to tak serio ![]()
Bo tak niestety teraz jest że często są to scary i ludzie się nadzieja i już nie wierzą
Ale ja z początku też myślałam że to ściema
Mi za to nigdy nie wyskakiwały reklamy forum
dopiero przy robieniu zakupów na stronie coś mi mignęło ![]()
Ja dlatego najlepiej oddzielnie wyszukałam forum i zobaczyłam o co chodzi i wtedy uwierzyłam ![]()