Nowa na profilu

Tak właśnie i wtedy szkoda całego paliwa :rofl: a teraz nie tak tanio jest . U mnie jeszcze dużo wchodzi jakbym się pomyliła to maskara chyba rozpłakała bym się :see_no_evil: nie tankuje po trochę tylko odrazu do pełna i mam przez miesiąc z głowy

Ja tak samo cały bak od razu :laughing: nie lubię tego a raz w miesiącu to akurat :laughing: no ciężko by było :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Ja tankuje na moya , zawsze te punkty się nabijają a później jakiś rabacik . Dobre i tyle :rofl: nie wiem czy gdzieś na innych stacjach są punkty do zbierania .

Na orlenie tez sie zbiera i wymienia na nagrody :smiley:

1 polubienie

O to nawet nie wiedziałam. To już jedna apka mi wystarczy :blush:

O to my tankujemy na Orlenie na jedną kartę z mężem :laughing: głownie na jedzenie wymieniamy punkty :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

U nas z 3 lata temu była taka akcja że chłop zatankował do pełna benzyny do Diesla no i odpalił i dojechał do wyjazdu coś mu nie grało no i kapnal się że pomylił no to dobra akurat kumpel ma warsztat jakieś 200 m od cpn no to dobra zapchali samochód wyczyścili wszystko zatankował Diesla i pojechał ale za godzinę taka sama akcja tylko odwrotna kobieta wlała Diesla do benzyny i też do pełna pech chciał :rofl::rofl: no znów do kolegi na warsztat ale jak już 3 koleś przy tankowaniu stwierdzi że coś jest nie tak to zaczęli się zastanawiać i się okazało że ktoś jakby węże podnienil. Podobno nie doszli kto to był (a cały cpn w kamerach ) no ale później ci ludzie odszkodowania dostali bo jak się okazało to było ich dużo więcej tyle że jak ktoś zatankował mało to jako jeszcze pojechał kawałek i dopiero coś się zaczęło dziać a jak miał starszy samochód to i na mieszanym pojechał :sweat_smile: ale akcja była głośna

2 polubienia

@karolina27034 to na wymieniam na rabacik a mój na jakieś jedzenie , wymieniamy się kto wykorzystuje punkty :rofl::rofl:
@Karcia o kurde :open_mouth::open_mouth: nie wiem po co ktoś takie rzeczy robi . To tylko kłopot dla ludzi . Ale chociaż tyle że dostali odszkodowanie i dziwne że nie wykryli kto to . Może te kamery to atrapy :see_no_evil::rofl::rofl:

1 polubienie

Okurde to gruba akcja :flushed: dobrze że dostali odszkodowanie , ale szkoda że nie znaleźli tego śmieszka :confused:
@paola.4 to jest podział :laughing:

1 polubienie

Ale miał zarobek na tym warsztacie :smiley: pewnie nie jeden raz taka sytuacja

Kurde a to skoro nie wiedzieli kto to jak wiedzieli komu wypłacić odszkodowanie :sweat_smile:?

Stacja paliw jest ubezpieczona, a poszkodowani sami się na bank zgłosili :face_with_hand_over_mouth:

Prawdopodobnie to było z winy stacji paliw że doprowadzili do takiej sytuacji i nie dopilnowali

1 polubienie

No ale skąd mieli wiedzieć że to wina stacji a nie ich :see_no_evil:

Mieli numery rejestracyjne samochodów które tankowaly w tym dystrybutorze.

Noo zdarza się a przynajmniej nie daleko to i zapchać można hah

Tak sądziłam że po numerach, ale chodziło mi o to że skoro nie wiedzieli kto to udało się odkryć kiedy? Bo jednak nie od zawsze było podmienione :sweat_smile: znaleźli moment ale nie osobę, tak?

No ja obstawiam, ze osoby nie znalezli ale stacje jako sama stacja za to odpowiada, bo to z ich dystrybutora polecialo paliwo

1 polubienie

A szczerze to nie wiem. Ale tam nie były tylko ze zamienione pistolety tylko węże źle popodlinane bo przecież normalnie pistolet od diesla nie wejdzie do samochodu na benzynę bo jest grubszy.

1 polubienie

@karolina27034 musi być podział jakże by inaczej . Oboje tankujemy na tą samą kartę więc głupio by było gdyby też z tego nie korzystal , jemu więcej paliwa wchodzi niż przy moim . Teraz mniej jeżdżę więc to paliwo nie ubywa mi tak jak wcześniej . A jak jest za granicą moge jeździć oby dwoma . :rofl::rofl::rofl: On ma automat więc jego uwielbiam :heart_eyes:

@Efektdomi i pewnie nie znajdą bo obstawiam że raczej nie klient to zrobił skoro tam było jakoś podmienione to jak normalny człowiek miał sobie wyciągnąć, chyba że w nocy ktoś jakoś okręcił :rofl: ale raczej wykryło by ich . Chyba że to stacji problem oni coś źle podliczyli i dlatego już wszystko zatajone żeby nie było problemów :laughing:

1 polubienie

Tankowanie na jedną kartę jest dużo wygodniejsze bo te punkciki dużo szybciej też się tam nabijają :laughing: na Orlenie czasem sobie te punkty na jakiegoś hotdoga wymienimy albo burgera jak jesteśmy gdzieś w trasie :laughing: i oboje korzystamy :face_holding_back_tears:

1 polubienie