Nowa strona canpol

Haha dokładnie, jak już jest trójka to i czwórka większej różnicy może nie zrobić :grin::grin::grin:

To poodbnie jak Ja :slight_smile:

Haha to akurat racja :smiley: Później jak będzie fajnie :smiley:

Te forum zachęca mnie do większej ilości dzieci… Trzeba wiać, poki czas​:grin::sweat_smile:

1 polubienie

Dzieci to Skrab :heart: Jak Ktoś czuje sie na siłach, chce kolejnych dzieci to nic tylko dzialac :heart:

Atmosfera tu naprawdę sprzyja powiększaniu rodziny :smiley:

Baaaardzo motywujące forum :hugs:

1 polubienie

Jej ja chcialam 3 ale chyba coraz bardziej godze sie z mysla ze najlepiej bedzie zostac przy 2 :grinning:

Zeby tak ten wiek do przydu nie uciekal to tez bym sie moze po jakims czasie zdecydowala a tak to nie wiem sama

ja mam trójkę dzieci i czasami przemknie mi myśl, że może jeszcze się zdecydujemy… ale chyba jednak nie, po trzech ciążąch muszę w końcu ogarnąć pracę, by wrócić i zacząć w końcu angażować się na sto procent.

1 polubienie

Heh, nigdy nie mów nigdy :smile:

To prawda nigdy nie wiemy co nas w zyciu czeka

1 polubienie

Hahhaha właśnie nigdy nie mów nigdy

Powiem ci że u mnie jest to samo :see_no_evil: tak samo mam trójkę dzieci ogólnie już stwierdziliśmy z mężem że to tyle by było ale jeszcze gdzieś ta myśl chodzi po głowie że jak by się kiedyś trafiło to będzie i 4 :sweat_smile::see_no_evil:

Fajnie , duże rodziny mają swoje plusy :slight_smile: . Chociaż wiadomo minusy też są

Ja mam tylko siostrę i brakuje mi jeszcze jakiegoś rodzeństwa

Ja mam brata i siostrę , ale ktoś jeszcze zawsze byłby na plus :rofl:

Ja też mam tylko siostrę i to jeszcze 15 lat młodsza, wiec trochę przepaść pokoleniowa, nie powiem bo fajnie byłoby mieć brata w podobnym wieku, ale no cóż :woman_shrugging::grinning:
Sama celuję w min. 2 dzieci najlepiej z niedużą różnicą wieku, żeby mogły się bardziej dogadywać :grinning: i w przyszłości być dla siebie oparciem

No to już fajną u was gromadka :smiley: było z kimś się kłócić w dzieciństwie :rofl:

Nas w domu była trójka i ja mam trójkę dzieci . Ja jestem najmlodsza z rodzeństwa ale zawsze byłam najbardziej zadziorna​:sweat_smile: kłóciliśmy się z bratem i siostrą ale zawsze mieliśmy dużo pomysłów na zabawę. Z bratem to już wogule mieliśmy multum pomysłów na zabawę :sweat_smile: ale fajnie nigdy się nie nudziliśmy. Różnica między nami była bardzo mała bo byliśmy rok po roku i pewnie wlasnie dlatego dobrze się dogadywaliśmy.
@Wesola95 bardzo dobrze takie dzieci najlepiej się dogadują wiem to z własnego doswiadczenia i do tego dużo osób mi mowi co mają dzieci z roczną lub dwuletnią różnicą że maluchy się razem bawią i mamy mają więcej czasu dla siebie :sweat_smile: