Haha dokładnie, jak już jest trójka to i czwórka większej różnicy może nie zrobić ![]()
![]()
![]()
To poodbnie jak Ja ![]()
Haha to akurat racja
Później jak będzie fajnie ![]()
Te forum zachęca mnie do większej ilości dzieci… Trzeba wiać, poki czas:grin:![]()
Dzieci to Skrab
Jak Ktoś czuje sie na siłach, chce kolejnych dzieci to nic tylko dzialac ![]()
Atmosfera tu naprawdę sprzyja powiększaniu rodziny ![]()
Baaaardzo motywujące forum ![]()
Jej ja chcialam 3 ale chyba coraz bardziej godze sie z mysla ze najlepiej bedzie zostac przy 2 ![]()
Zeby tak ten wiek do przydu nie uciekal to tez bym sie moze po jakims czasie zdecydowala a tak to nie wiem sama
ja mam trójkę dzieci i czasami przemknie mi myśl, że może jeszcze się zdecydujemy… ale chyba jednak nie, po trzech ciążąch muszę w końcu ogarnąć pracę, by wrócić i zacząć w końcu angażować się na sto procent.
Heh, nigdy nie mów nigdy ![]()
To prawda nigdy nie wiemy co nas w zyciu czeka
Hahhaha właśnie nigdy nie mów nigdy
Powiem ci że u mnie jest to samo
tak samo mam trójkę dzieci ogólnie już stwierdziliśmy z mężem że to tyle by było ale jeszcze gdzieś ta myśl chodzi po głowie że jak by się kiedyś trafiło to będzie i 4 ![]()
![]()
Fajnie , duże rodziny mają swoje plusy
. Chociaż wiadomo minusy też są
Ja mam tylko siostrę i brakuje mi jeszcze jakiegoś rodzeństwa
Ja mam brata i siostrę , ale ktoś jeszcze zawsze byłby na plus ![]()
Ja też mam tylko siostrę i to jeszcze 15 lat młodsza, wiec trochę przepaść pokoleniowa, nie powiem bo fajnie byłoby mieć brata w podobnym wieku, ale no cóż ![]()
![]()
Sama celuję w min. 2 dzieci najlepiej z niedużą różnicą wieku, żeby mogły się bardziej dogadywać
i w przyszłości być dla siebie oparciem
No to już fajną u was gromadka
było z kimś się kłócić w dzieciństwie ![]()
Nas w domu była trójka i ja mam trójkę dzieci . Ja jestem najmlodsza z rodzeństwa ale zawsze byłam najbardziej zadziorna:sweat_smile: kłóciliśmy się z bratem i siostrą ale zawsze mieliśmy dużo pomysłów na zabawę. Z bratem to już wogule mieliśmy multum pomysłów na zabawę
ale fajnie nigdy się nie nudziliśmy. Różnica między nami była bardzo mała bo byliśmy rok po roku i pewnie wlasnie dlatego dobrze się dogadywaliśmy.
@Wesola95 bardzo dobrze takie dzieci najlepiej się dogadują wiem to z własnego doswiadczenia i do tego dużo osób mi mowi co mają dzieci z roczną lub dwuletnią różnicą że maluchy się razem bawią i mamy mają więcej czasu dla siebie ![]()