Nowe forum Canpol babies!

Ojej takich tekstów to jeszcze nie sylyszalam :rofl:

Oj tak najważniejsze że zdrowe

1 polubienie

Gratulacje :smiling_face: ważne aby zdrowie było

1 polubienie

Ojjj ile ja się nasłuchałam opinii na mój wygląd jaka płeć będzie :rofl:

1 polubienie

Ja też myślałam że nie będę wiedziała , ale zaraz pierwszego dnia wszystko było ok , myślę że to nawet łatwiej jak z dziewczynką

1 polubienie

Hej dziewczyny! Piszę po kilku dniach przerwy. Urodziłam w dniu wczorajszym i w koncu jestesmy juz w komplecie :slightly_smiling_face: chłopak malutki, bo jak na 39 tydz to 2820 g. i 55 cm. Ale za to cudaśny :slight_smile: dzieki za wszystkie dobre slowa :slight_smile:

6 polubień

Gratulacje :heart_eyes: Najważniejsze, że wszystko dobrze i jesteście już razem. Odpoczywaj i ciesz się tymi pierwszymi chwilami :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Lalka gratulacje! Najważniejsze, że jesteście razem i wszystko jest w porządku :heart_eyes: czekamy na forum jak znajdziesz trochę czasu dla nas​:heart_eyes:

1 polubienie

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrówka dla was :smiling_face: ale macie już fajnie :heart:

1 polubienie

O wow gratulacje super wiadomość !

1 polubienie

Dziękuję dziewczyny. Od wczoraj jestesmy w domu i juz jest zupelnie inaczej. Bez wiekszego stresu. Maly mnie trochę pogryzl, poczatkowo zle chwytajac brodawkę, ale zadzialalam od razu z produktami @CanpolBabies_Redakcja
Wkladki hydrożelowe na piersi - zbawienie. Maść lanolinowa super. W szpitalu jednorazowe majtki z podkladem - zbawienie. Jestem naprawdę szczerze zachwycona nowościami! Tak trzymać. :blush:

4 polubienia

To super ! O tak te wkładki żelowe są naprawdę genialne :slight_smile:

1 polubienie

Uzywam ich w ciazy bo bardzo bola mnie piersi sa mega :slight_smile: polecam

1 polubienie

Bardzo dziękujemy :heart_eyes::heart:

2 polubienia

Gratulacje dla was :tada::tada::partying_face::partying_face:i cudownie że Canpol robi takie świetne produkty które potrafią ratować sytuację :smiling_face:

3 polubienia

Koniecznie będę musiała się zaopatrzyć w te produkty @Lalka . Widziałam ich w nowościach, dlatego super, że piszesz że się sprawdziły i warto je zakupić.

2 polubienia

Tak tak ! Produkty Canpol są niezastąpione i mega pomocne w macierzyństwie :slight_smile:

2 polubienia

O tak naprawdę tanie i dobre produkty mają

2 polubienia

@Lalka gratulacje! :heart:

2 polubienia

Super, że już jesteście w domu i wszystko idzie w lepszym kierunku :yellow_heart: Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia