Ojej takich tekstów to jeszcze nie sylyszalam ![]()
Oj tak najważniejsze że zdrowe
Gratulacje
ważne aby zdrowie było
Ojjj ile ja się nasłuchałam opinii na mój wygląd jaka płeć będzie ![]()
Ja też myślałam że nie będę wiedziała , ale zaraz pierwszego dnia wszystko było ok , myślę że to nawet łatwiej jak z dziewczynką
Hej dziewczyny! Piszę po kilku dniach przerwy. Urodziłam w dniu wczorajszym i w koncu jestesmy juz w komplecie
chłopak malutki, bo jak na 39 tydz to 2820 g. i 55 cm. Ale za to cudaśny
dzieki za wszystkie dobre slowa ![]()
Gratulacje
Najważniejsze, że wszystko dobrze i jesteście już razem. Odpoczywaj i ciesz się tymi pierwszymi chwilami ![]()
@Lalka gratulacje! Najważniejsze, że jesteście razem i wszystko jest w porządku
czekamy na forum jak znajdziesz trochę czasu dla nas:heart_eyes:
Gratulacje
dużo zdrówka dla was
ale macie już fajnie ![]()
O wow gratulacje super wiadomość !
Dziękuję dziewczyny. Od wczoraj jestesmy w domu i juz jest zupelnie inaczej. Bez wiekszego stresu. Maly mnie trochę pogryzl, poczatkowo zle chwytajac brodawkę, ale zadzialalam od razu z produktami @CanpolBabies_Redakcja
Wkladki hydrożelowe na piersi - zbawienie. Maść lanolinowa super. W szpitalu jednorazowe majtki z podkladem - zbawienie. Jestem naprawdę szczerze zachwycona nowościami! Tak trzymać. ![]()
To super ! O tak te wkładki żelowe są naprawdę genialne ![]()
Uzywam ich w ciazy bo bardzo bola mnie piersi sa mega
polecam
Bardzo dziękujemy ![]()
![]()
Gratulacje dla was ![]()
![]()
![]()
i cudownie że Canpol robi takie świetne produkty które potrafią ratować sytuację ![]()
Koniecznie będę musiała się zaopatrzyć w te produkty @Lalka . Widziałam ich w nowościach, dlatego super, że piszesz że się sprawdziły i warto je zakupić.
Tak tak ! Produkty Canpol są niezastąpione i mega pomocne w macierzyństwie ![]()
O tak naprawdę tanie i dobre produkty mają
@Lalka gratulacje! ![]()
Super, że już jesteście w domu i wszystko idzie w lepszym kierunku
Gratulacje ![]()