Ale wiesz co upał daje w kość . Np u nas jest po 27 st , wczorj przyjechała do mnie przyjaciółka na ploteczki ,.na polu siedziałyśmy nz dziewczynami i ukrop w cieniu , o 18 mówiłam idziemy do domu bo już sie nie da siedzieć na nawet w cieniu ![]()
![]()
![]()
Tak, dziś też mega gorąco jest. To ciepło też mu nie pomaga. Masz rację
Daje dużo…sama widzę po córkach że w dzień mlodsza wczoraj ciągiem spała prawie 4 h , a starsza 3 h ![]()
i w lecie w te upały lepiej nie bedzie
a do tego żłobek i wrażenia jak u Ciebie to maluszek wymęczony podwójnie ![]()
To racja. Upał męczy dorosłych a co dopiero dziecko. Do tego wrażenia i wszystko razem musi mieć gdzieś ujście
Ja tym wyjście do żłobka byłam wymęczona i padłam na godzinę a co dopiero mój synek
W te upały napewno będzie ciężko nam wszystkim ![]()
Dadząoj Dadzą w kość upały to na pewno ![]()
![]()
![]()
Jak co roku z resztą ![]()
![]()
Ciepło źle, zimno źle ajjj nie dogodzi wam ![]()
![]()
ojj dogodzi
dla mnie optymalnoe to 25🤣
Tak ze słońcem bez wiayru bo wiatr jest najgorszy ![]()
o tak by bylo idealnie
i słoneczko bez chmurek:rofl:
Hahhaahah jak co roku , za zimno, za morko, za ciepło, za sucho ![]()
![]()
![]()
Ja uwielbiam ciepełko i upały tylko że mieszkam na wschód i na wysokim piętrze to w samym mieszkaniu upały dają w kość ale ogólnie to bardzo lubię
to chyba masz podobnie
u nas w jeszcze obecnym mieszkaniu jak pojawia sie taka pogoda to nagrzewa na 27 stopni lub więcej i nie idzie zmniejszyc🤷🏿♂️
przy deszczach i ochlodzeniu schodziło na 23/24 przy ociepleniu sauna
Nooo to mamy identycznie. U mnie dziś taka temperatura w mieszkaniu
I jak są zimniejsze dni to tak jak u Ciebie schodzi do 24-25 stopni ![]()
Ma szczęście mam klime więc jak będzie dramatycznie to nie zawaham się jej użyć
ja zrobiłam na noc przeciąg poza sypialnia i spadlo az 2 stopnie do 25🫣
No to u mnie się nie da bo mam mieszkanie całe na wschód …. Żeby zrobić przeciąg musiałabym otworzyć drzwi wejściowe
uu no to nie zazdroszcze
a masz narozne mieszkanie czy środkowe?
u nas tez na samej górze ale narozne i niewiele to zmienia goraco jak nie wiem mimo polnoc południe przeciągu
No środkowe mam właśnie …… i dlatego tylko na jedną stronę i 9 piętro, a jest 10
to ja mam 4 i jest 4