NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

Poznaj biustonosz idealny! Nowy biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT to doskonałe wsparcie mamy karmiącej i odciągającej pokarm. Obejrzyj produkt i sprawdź rozmiary na: https://canpolbabies.com/c/biustonosze

Poznaj cechy biustonosza MumFIT:

:cherry_blossom: Jest oddychający i szybkoschnący.

:cherry_blossom: Ultra-miękki, bez fiszbin i bez uciskania.

:cherry_blossom: Wygodny i dyskretny dzięki odpinanym ramiączkom i łatwemu otwieraniu miseczki jedną ręką.

:cherry_blossom: Zapewnia pełne 360° wsparcia i uniesienia biustu, elastyczne dopasowanie i całodzienną swobodę ruchów.

:cherry_blossom: Wszyte wkładki formujące zapobiegają przesuwaniu podczas prania i noszenia.

:cherry_blossom: Stanik do karmienia utrzymuje laktator w miejscu i wspiera efektywne odciąganie.

:cherry_blossom: Zapewnia uczucie drugiej skóry, lekkość, dlatego jest wygodny nawet podczas snu i nocnego karmienia.

:cherry_blossom: Zwiększony przepływ powietrza zapewnia suchość i komfort także podczas dłuższych sesji.

:cherry_blossom:Wytrzymała tkanina nie odkształca się i nie niszczy nawet po wielokrotnym praniu.

:cherry_blossom: Posiada szerokie, regulowane ramiączka – wygodne i funkcjonalne także dla dużych piersi.

:cherry_blossom: Dodatkowa przedłużka i regulowane zapięcie stanika z haftką, zapewnia dopasowanie każdego obwodu i miseczki.

Drogie mamy, jak Wam się podoba nasza nowość?

15 polubień

Wygląda mega obiecująco i komfortowo :white_heart: mega fajnie, że podtrzymuje dobrze laktator bo teraz pare razy musiałam go poprawiać. No i kolor dla mnie najlepszy jak może być :white_heart:

Mam chrapkę na niego!:sweat_smile::boar:
Super że powstał taki produkt, brakowało mi na rynku stanika do karmienia w dobrej cenie a jednocześnie takiego który będzie dobrze podtrzymywał 🩵

Wyglada swietnie , super kolor i fajnie ze pasuje do niego ten laktator muszlowy :heart_eyes:

Wygląda świetnie :heart_eyes::heart_eyes: jestem go mega ciekawa :blush:

Mega wygląda ten biustonosz :wink: chyba się na niego sama skuszę , 7 lat temu przy ściąganiu dla synka ile się nakombinowalam aby dobrze umieścić laktator w biustonoszu. A tu super idealnie stworzony :smiley:

Zapowiada się super :star_struck:
Wczoraj rozpoczelam przygodę z laktatorem muszlowym takze chyba sie skuszę na zakup :heart:

Jest piękny :heart:i ten cielisty kolor nadający się pod każde ubranie​:heart_eyes:

Zapowiada się ciekawie i dobra cena. Właśnie szukam biustonoszy do karmienia i ten naprawdę wydaje się być idealny . :+1:

Wow Canpol ale lecicie z nowościami. Cudownie że firma się rozwija co do stanika to musi być super. Ma wszystko czego mamy wymagają od biustonosza do karmienia

cudowny wygląda
dobry biustonosz to zloto przy odciąganiu a jeszcze wspolpracujacy z laktatorem to najlepsze co moze być :heart_eyes:

Fajny i dość uniwersalnie wygląda :heart_eyes: w sensie cielisty więc do wszystkiego będzie pasował i może nie będzie się rozciągał tak przy muszli bo ja jeden stanik już rozciągnęłam :sweat_smile::face_holding_back_tears:

Super nowość, szkoda że już zakończyłam swoją przygodę z KPI. Takiego produktu szukałam jakiś czas temu także super, że został wprowadzony taki produkt :slight_smile: największym problemem przy użyciu laktatora był biustonosz który pod wpływem ciężaru laktatora się rozciągał i nie trzymał tak dobrze.
Mimo tego że już nie karmie piersią i tak kusi mnie żeby kupić ten biustonosz ;D za bardzo przyzwyczaiłam się do biustonoszy do karmienia i ciężko teraz wrócić do „zwykłych” z fiszbinami :smiley:

Ekstra, może to wreszcie taki biustonosz który bez problemu utrzyma laktator bo takiego mi właśnie brakuje. Mam biustonosze do karmienia ale jak mi się presunie laktator to często okazuje się że nic mleka nie poleciało

Prezentuje się rewelacyjnie! :star_struck: 🩵

Jestem go mega ciekawa! :smiling_face_with_three_hearts:

Cielisty odcień to zawsze mój ulubiony wybór, więc dodatkowy plus za to, że pojawił się właśnie w takim kolorze :star_struck:

A jeszcze kompatybilność z laktatorem, to naprawdę świetna opcja :smiley:

Taka nowość to jest suuuper! 🩵

Ciekawe czy będzie kiedyś do testów :star_struck::star_struck:

Właśnie zastanawiam czy już zamawiać czy czekać a może kiedyś :smile:

O kurczę ale genialne :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Brzmi meeeega obiecujaco ! Wszytskie argumenty do mnie trafiaja, bo to jest cos czego szukam ! Chodzi o podtrzymanie biustu , podtrzymywanie laktatora , szersze ramiączka :heart_eyes: zbawienie przy wiekszym biuscie i to , ze po kilku praniach czy uzytkowaniu sie nie rozciagnie/odksztalci . Jestem mega ciekawa tego biustonosza . Jak zwykle zaskakujecie kompatybilnoscia z moimi potrzebami :heart_eyes: Firma Tooop ! Oficjalnie wpisuje sie do fanklubu Matek CanPOLEK :heart:

1 polubienie

ja jeszcze poczekam na recensje :rofl:
bo juz i tak na co innego pokusa byla silniejsza :rofl: