Ja poczekam na opinie innych mam
ale serio kusi
Jestem bardzo ciekawa tego biustonosza. Już od początku jak go oznaczyłam to bardzo mi się spodobał i zdecydowanie zachęca aby go przetestować.
Najbardziej zachwyciło mnie , że ma wszyte wkładki , wielki plus.
O mamo! Jaka długa lista zalet! ![]()
Ja najbardziej w biustonoszach nie lubię, kiedy zapinki się zacinają i nie można ich odpiąć jedną dłonią. Maluch płacze bo chce jeść, a tutaj trzeba walczyć z biustonoszem. Jestem ciekawa jak to jest w Waszym modelu ![]()
A no i szkoda, że biustonosz przystosowany jest do laktatora muszlowego, mógłby powstać taki z myślą o butelkowym ![]()
Wspaniale się prezentuje
ja jestem go mega ciekawa
Dziewczyny z Instagrama jest kod -20% i wychodzi za 64zl ![]()
A ten kod to chyba cały czas działa bo ja ciągle wszystko zamawiam ze zniżką 20% ![]()
Ja będę potrzebowała później , więc wtedy sobie zamówię ale teraz dalej mnie ciekawią te majtki
Dokładnie, zanim był laktator do testów to widziałam że działał i miałam zamawiać
bo wychodził za 360 podwójny to na prawdę spoko cena
Ekstra, i cena też dobra.
Tak, ja właśnie dlatego kupiłam smart sense. Czytałam dużo pozytywnych opinii o nim i o momcosy, ale cena wygrała i nie żałuję ![]()
Świetne ramiączka szerokie. Jest idealny
O kurcze, a ja próbowałam użyć tego kodu i nie chciał mi wejść ostatnio
może źle wpisałam ![]()
![]()
Dziękujemy za miłe słowa
![]()
Bardzo dziękujemy
![]()
Serdecznie dziękujemy
![]()
Bardzo nam miło, dziękujemy
![]()
trzeba sprawdzav czy gdzies niepotrzebnie spacja nie wskoczyla bo wtedy nie przejdzie. wczoraj dzialal moedzy innymi
Ten kod mi działał przy każdej nieprzecenionej rzeczy jak zamawiałam be względu na cenę ![]()
A o jakich majtkach piszesz ?