NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

Ja poczekam na opinie innych mam :smiley: ale serio kusi

Jestem bardzo ciekawa tego biustonosza. Już od początku jak go oznaczyłam to bardzo mi się spodobał i zdecydowanie zachęca aby go przetestować.
Najbardziej zachwyciło mnie , że ma wszyte wkładki , wielki plus.

O mamo! Jaka długa lista zalet! :smiley:
Ja najbardziej w biustonoszach nie lubię, kiedy zapinki się zacinają i nie można ich odpiąć jedną dłonią. Maluch płacze bo chce jeść, a tutaj trzeba walczyć z biustonoszem. Jestem ciekawa jak to jest w Waszym modelu :wink:

A no i szkoda, że biustonosz przystosowany jest do laktatora muszlowego, mógłby powstać taki z myślą o butelkowym :smiley:

Wspaniale się prezentuje :heart_eyes: ja jestem go mega ciekawa

Dziewczyny z Instagrama jest kod -20% i wychodzi za 64zl :grinning:

2 polubienia

A ten kod to chyba cały czas działa bo ja ciągle wszystko zamawiam ze zniżką 20% :smiley:

2 polubienia

Ja będę potrzebowała później , więc wtedy sobie zamówię ale teraz dalej mnie ciekawią te majtki

Dokładnie, zanim był laktator do testów to widziałam że działał i miałam zamawiać :smile: bo wychodził za 360 podwójny to na prawdę spoko cena

Ekstra, i cena też dobra.

Tak, ja właśnie dlatego kupiłam smart sense. Czytałam dużo pozytywnych opinii o nim i o momcosy, ale cena wygrała i nie żałuję :slight_smile:

Świetne ramiączka szerokie. Jest idealny

O kurcze, a ja próbowałam użyć tego kodu i nie chciał mi wejść ostatnio :face_with_peeking_eye: może źle wpisałam :thinking::sweat_smile:

Dziękujemy za miłe słowa :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo dziękujemy :grin: :sparkling_heart:

1 polubienie

Serdecznie dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Bardzo nam miło, dziękujemy :heart_eyes: :sparkling_heart:

1 polubienie

trzeba sprawdzav czy gdzies niepotrzebnie spacja nie wskoczyla bo wtedy nie przejdzie. wczoraj dzialal moedzy innymi

Ten kod mi działał przy każdej nieprzecenionej rzeczy jak zamawiałam be względu na cenę :blush:

A o jakich majtkach piszesz ?

O tych

2 polubienia