NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

Widziałam właśnie te majtki , myślę że po porodzie one też fajnie by się sprawdziły :smiley: pewnie są dość wygodnebo bezuciskowe​:smiley:

Wygląda na bardzo praktyczny i komfortowy :slight_smile: przy tym jest też bardzo ładny :slight_smile:

Ooo takie majtki mogłyby się fajnie sprawdzić

Jako przyszła mama muszę powiedzieć, że brzmi to naprawdę obiecująco :face_holding_back_tears:
Najbardziej podoba mi się to, że jest bez fiszbin, miękki i „jak druga skóra” – bo już teraz myślę głównie o komforcie, a nie o „ładnym, ale niewygodnym” staniku :cherries:.
Mega plus za możliwość karmienia jedną ręką (wydaje się drobiazg, ale każda mama mówi, że to game changer :sweat_smile:) i za funkcję trzymania laktatora – super, że nie trzeba kupować dwóch osobnych biustonoszy.
No i to, że nadaje się też do spania i nocnego karmienia… brzmi jak coś, co naprawdę ułatwi życie w pierwszych miesiącach. Jeśli faktycznie jest oddychający i się nie odkształca po praniu, to czuję, że to będzie jeden z tych „must have” do wyprawki :two_hearts:

Zamowilam :slightly_smiling_face: Mam nadzieję, ze trafilam z rozmiarem
.:slightly_smiling_face:

6 polubień

Super :heart: jestem mega ciekawa opinii :slight_smile: jak przetestujesz to koniecznie napisz jakie wrażenia :slight_smile:

oo super, dawaj znać jak wrażenia:)

1 polubienie

Daj koniecznie znać jak ci się sprawdza, jestem szczerze ich ciekawa :smiling_face:

1 polubienie

Cudowny produkt :heart: takiego biustonosza właśnie mi brakuje. Miałam gorset do karmienia ale mi się nie sprawdził.

Czekam na opinie :slight_smile:

Czekamy na opinię, ciekawe czy się sprawdzi :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Również czekam na opinie, jest na mojej liście wyprawkowej bo jest naprawdę obiecujący.

1 polubienie

Przydałby się na testy bo pierwszy raz widzę takie cudo !

1 polubienie

Czekam z niecierpliwością na opinie :smiley:

Noo ja to mam zawsze problem aby trafić z rozmiarem :face_with_hand_over_mouth: tak samo z majtkami :sweat_smile: ale w majtkach jest ten problem, ze nie mozna zwracać :sweat_smile:

Skąd ja to znam :rofl: raz kupiłam 5 pak majtek na oko były ok, okazały się za duże ale za to w ciąży się przydały.

To ja zawsze odwrócenie :sweat_smile: zawsze wierze, że wcisne sie w S :rofl:

Oj tam :rofl: rozmiarówkę robią złą :see_no_evil:

1 polubienie

Też o tym pomyślałam :smiling_face::smiling_face: Kozę będzie do testów razem z laktatorem :smiling_face: zestaw idealny :star_struck:

Ja też mam problem. Takze zobaczymy jak ten z Canpola. Dzisiaj ma byc.

2 polubienia

@Mama.kacperka @Mamamamusia canpol ostatnio zaskakuje więc myślę, że jest nadzieja :see_no_evil: ja afirmuje razem z moim Maluchem ponowne testy ekspresu do mleka :heart: @CanpolBabies_Redakcja proszę wziąć mój postulat pod uwagę :grin:

@Kalusia161 ogólnie ciężko na rynku o super staniki do karmienia a tym bardziej takie pod laktator