NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

Prezetuje sie super.

Zamówiłam najwiekszy rozmiar. Na codzień nosze miseczkę C/D (zalezy od firmy). I jest ok.
Zapinany na 3 haftki. 4 poziomy regulacji.
Miły w dotyku.
Testowanie zacznę po praniu :slight_smile:

10 polubień

Świetnie wygląda i widac że super będzie podtrzymywał biust.

1 polubienie

O kurde, na zdjęciach wyglada ekstra :muscle::fire:
Mega mnie kusi ale mam naprawde “czym oddychac” i jak mowisz , ze wzielas najwiekszy a nosisz miseczke C/D to moze byc ciezko

1 polubienie

Jak super, że go już masz :grin: wygląda super :heart: czekam z niecierpliwością na recenzję. A jak z materiałem ?

@asiam1 po praniu i dokładnym założeniu dam znac co i jak.

@magdap_96 na pierwszy rzut oka super. Ale noo okaze się jak przy kontakcie dłuższym ze skórą

2 polubienia

Pewnie niedługo dodadzą do testów, czuję że będzie w nastepnym miesiącu😀
@Efektdomi ja też zamawiam s ale ogólnie czasem sa zaciasne ale nie to że przytyłyśmy nic podobnego poprostu rozmiarowka jest różna w kazdej firmie😅

Jesli o biustonoszu mowa to raczej bym nie obsatwiala że bedzie do testów- za dużo zamieszania z rozmiarami by bylo. Bo to jednak nie jesr prosukt unwersalny.
Ale mogę sie mylić :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Super wygląda , czekamy na opinie :face_holding_back_tears:

Niezmienia to faktu , ze byloby super :heart_eyes: taki wygodny biustonosz mozna nosic nawet bez karmienia czyli i dla kp i kpi i mm :smiling_face_with_three_hearts: ale fakt rozmiarowo to by bylo zamieszanie.
Ja czekam na przymiarki i sie skusze jak bedzie zielone swiatlo , ze moje melony sie zmieszcza :see_no_evil:

1 polubienie

Ale mega, że nie jest taki „szmaciany” tylko taki całkiem seksi :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Wygląda super! Sama bym wzięła, ale zawsze mam problem z doborem rozmiaru przez internet :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ja tez.
Stwierdzilam, ze najwyzej bede zamawiac drugi.
Te.do karmienia np. Z Rossmanna sa.ok.
Ale jednak na wyjscia fajnie miec cos bardziej elegantszego

Ja byłam średnio zadowolona z tych z rossmanna, cena na plus ale bardzo słabo podtrzymywały mi biust. Na noc mi się sprawdzał, ale w dzień tak średnio, zwłaszcza korzystając z laktatora. Często mi się przesuwały muszle, bo biustonosz z czasem (po kilku dniach) się rozciągnął

Też mi się wydaje, że może być ciężko z testami ale wygląda na prawdę super :slight_smile:

Wygląda naprawdę świetnie i wydaje się bardzo wygodny i funkcjonalny! Na pewno będzie mój – nie mogę się doczekać, aż go wypróbuję w codziennym odciąganiu mleczka. :heart_eyes:

Widziałam wczoraj na targach biustonosz i prezentu się bardzo fajnie :smiling_face_with_three_hearts:

No więc tak :slight_smile:
Testy prania biustonosz przeszedl pomyślnie.
Super delikatny materiał. Nic nie podraznia skóry (wczoraj zalozony). Zapinany na 3 rzedy haftek.
Noszę na codzien rozmiar 100C/D i 2xl jest ok. Aczkowliek myślę że jeśli XL nie jest duzo mniejszy to też by dal radę.
Fajnie podtrzynuje biust.
Wlasnie siedze z muszlą założoną i tez ja ładnie trzyma. Zdexydowanie lepiej niz moje wcześniejsze zwykle biustonosze do karmienia.

3 polubienia

Super fajnie że ci się sprawdził, a czy któraś kupiła już nowe majtki ciążowe ? :grin: ja myślałam o nich bo w ciąży poszerzyły mi się biodra i moje gatki zauważyłam że cisna mnie w gumce i ciekawa jestem czy są wygodne :thinking:

Super , w takim razie na pewno go zamówię :ok_hand:

Ja musiałam też pokupować sobie nowe majtki na ciążę bo mnie właśnie gumki cisnęły i polecam te H&M.

1 polubienie