Prezetuje sie super.
Zamówiłam najwiekszy rozmiar. Na codzień nosze miseczkę C/D (zalezy od firmy). I jest ok.
Zapinany na 3 haftki. 4 poziomy regulacji.
Miły w dotyku.
Testowanie zacznę po praniu ![]()
Prezetuje sie super.
Zamówiłam najwiekszy rozmiar. Na codzień nosze miseczkę C/D (zalezy od firmy). I jest ok.
Zapinany na 3 haftki. 4 poziomy regulacji.
Miły w dotyku.
Testowanie zacznę po praniu ![]()
Świetnie wygląda i widac że super będzie podtrzymywał biust.
O kurde, na zdjęciach wyglada ekstra ![]()
![]()
Mega mnie kusi ale mam naprawde “czym oddychac” i jak mowisz , ze wzielas najwiekszy a nosisz miseczke C/D to moze byc ciezko
Jak super, że go już masz
wygląda super
czekam z niecierpliwością na recenzję. A jak z materiałem ?
@asiam1 po praniu i dokładnym założeniu dam znac co i jak.
@magdap_96 na pierwszy rzut oka super. Ale noo okaze się jak przy kontakcie dłuższym ze skórą
Pewnie niedługo dodadzą do testów, czuję że będzie w nastepnym miesiącu😀
@Efektdomi ja też zamawiam s ale ogólnie czasem sa zaciasne ale nie to że przytyłyśmy nic podobnego poprostu rozmiarowka jest różna w kazdej firmie😅
Jesli o biustonoszu mowa to raczej bym nie obsatwiala że bedzie do testów- za dużo zamieszania z rozmiarami by bylo. Bo to jednak nie jesr prosukt unwersalny.
Ale mogę sie mylić ![]()
Super wygląda , czekamy na opinie ![]()
Niezmienia to faktu , ze byloby super
taki wygodny biustonosz mozna nosic nawet bez karmienia czyli i dla kp i kpi i mm
ale fakt rozmiarowo to by bylo zamieszanie.
Ja czekam na przymiarki i sie skusze jak bedzie zielone swiatlo , ze moje melony sie zmieszcza ![]()
Ale mega, że nie jest taki „szmaciany” tylko taki całkiem seksi ![]()
Wygląda super! Sama bym wzięła, ale zawsze mam problem z doborem rozmiaru przez internet ![]()
![]()
Ja tez.
Stwierdzilam, ze najwyzej bede zamawiac drugi.
Te.do karmienia np. Z Rossmanna sa.ok.
Ale jednak na wyjscia fajnie miec cos bardziej elegantszego
Ja byłam średnio zadowolona z tych z rossmanna, cena na plus ale bardzo słabo podtrzymywały mi biust. Na noc mi się sprawdzał, ale w dzień tak średnio, zwłaszcza korzystając z laktatora. Często mi się przesuwały muszle, bo biustonosz z czasem (po kilku dniach) się rozciągnął
Też mi się wydaje, że może być ciężko z testami ale wygląda na prawdę super ![]()
Wygląda naprawdę świetnie i wydaje się bardzo wygodny i funkcjonalny! Na pewno będzie mój – nie mogę się doczekać, aż go wypróbuję w codziennym odciąganiu mleczka. ![]()
Widziałam wczoraj na targach biustonosz i prezentu się bardzo fajnie ![]()
No więc tak ![]()
Testy prania biustonosz przeszedl pomyślnie.
Super delikatny materiał. Nic nie podraznia skóry (wczoraj zalozony). Zapinany na 3 rzedy haftek.
Noszę na codzien rozmiar 100C/D i 2xl jest ok. Aczkowliek myślę że jeśli XL nie jest duzo mniejszy to też by dal radę.
Fajnie podtrzynuje biust.
Wlasnie siedze z muszlą założoną i tez ja ładnie trzyma. Zdexydowanie lepiej niz moje wcześniejsze zwykle biustonosze do karmienia.
Super fajnie że ci się sprawdził, a czy któraś kupiła już nowe majtki ciążowe ?
ja myślałam o nich bo w ciąży poszerzyły mi się biodra i moje gatki zauważyłam że cisna mnie w gumce i ciekawa jestem czy są wygodne ![]()
Super , w takim razie na pewno go zamówię ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.