O widzę fajnie się prezentują
i fajne kolorki
W ciąży brałam majtki w pepco, takie z 2 rozmiary większe niż przed ciążą i mi się sprawdzały, po ciąży już leciały do wywalenia bo zaczynamy się pru. Dorwałam w jakiejś promocji więc wychodziło za grosze
Ja kupowałam w synsayu majtki ale po porodzie chciałabym jakieś wygodne .
A to ja dopóki miałam obfite krwawienie to chodziłam w tych siateczkowych
mega wygodne były. Ale też nosiłam je dlatego że jak ubierałam inne to obcierały mi bliznę po cc. To te które wrzuciła @Redax33 z HM są super wygodne i nie odznaczają się pod ubraniem
Oooo jej ja to se do tego dołączam ![]()
![]()
tylko za pewne raczej nie będzie , bo dużo osób już ma chyba go do testów ![]()
![]()
![]()
Mnie te siateczkowe strasznie wkurzaly przy poerwszym pologu. I teraz podobnie. Szybko przeszlam na pepcowe i z sinsaya (w ciąży kupilam wieksze rozmiary wiec mi teraz blizny nie uciskaja).
Ja tez popylalam w wiekszych majtasach z pepco i super sie sprawdzily .
I dzisiaj sprawdzalam tabele rozmiarow biustonoszy i mysle , ze xxl powinien udzwignac arbuzy. No nic , nie dowiem sie jak nie sprawdze ![]()
![]()
To i idrazu wam podrzuce tabelke
Wiem że nie wszędzie jest PRIMARK, ale ja właśnie tam zaopatruję się w bieliznę - szczególnie majtki 100% bawełna. Teraz kupiłam większy rozmiar żeby mnie nigdzie nie uciskały, wręcz żeby były luźne ![]()
Ja to samo
majty z Pepco najlepsze
chociaż po porodzie to horizony były najlepsze, zużyłam ich chyba z 5 paczek
a jak się okazało, że zostajemy dłużej w szpitalu to na szybko kazałam kupić mężowi jeszcze jakieś bawełniane i kupił w Action! I muszę przyznać, że też się mi fajnie sprawdziły, mam je do tej pory ![]()
Zawsze później te “gorsze” majciory można wykorzystać jako okresowe ![]()
Zamówiłam wczoraj XL , zobaczymy jak sobie da radę bo noszę 85D ![]()
Heheh też tak mam że te gorsze potem wykorzystuje przy okresie takie bardziej ,barchany” ![]()
![]()
![]()
![]()
Też mam majtki okresowe chyba każda z nas je ma ![]()
![]()
![]()
Haha dokladnie maz sie smieje ze to takie babcine ![]()
O tak majty z pepco najlepsze w ciąży, ja używałam w połogu siateczkowe z canpola i sie super sprawdzały. Biustonosz bardzo mnie kusi i muszę zamówić tylko niestety jestem pomiedzy L a XL i nie wiem który.
Ja po samym porodzie również używałam siateczkowych żeby blizna po cc się lepiej goiła ale ,teraz kiedy mam biodra poszerzone moje majty mnie uciskają ,ale fajnie było by takie które nie będą uciskac i odznaczac się pod ubraniem bo to jednak niefajnie wygląda, a lubię mieć przylegajace do ciała sukienki.
Daj znać koniecznie ![]()
Ja zamówiłam sobie ostatnio z Mombri - wygląda ładnie, z rozmiarem też trafiłam, wzięłam L ( pisałam do nich bo miałam wątpliwości bo wymiary miałam na pograniczu M i L i mi doradzili ) ale po całym dniu noszenia się trochę “zmęczył dniem” i ogólnie to nie jestem zadowolona
i muszę stwierdzić, że cena nie równa się w tym przypadku jakości, ajj! ![]()
Dlatego kolejny jaki wezmę to ten z canpola! Tylko muszę się dokładnie pomierzyć 🩵
Też się zastanawiałam nad biustonoszem z mombri tylko ta cena trochę przeraża . Ale myślałam, że jak za taką cenę to będzie super jakościowy, wygodny itp.
Dziewczyny na profilu Jukki w relacji babeczka pokazuje ten nowy stanik, jak któraś jest ciekawa można zerknąć ![]()
@Wesola95 właśnie weszlam o tym napisać
Jeszcze o majtkach ciążowych jest mowa
O super, dzięki za info! ![]()