NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

Do okolo 6 miesiaca z tym , ze mała jest mała , teraz ma 7 miesiecy i wazy okolo 7 kilo nie wiem dokladnie , bo drugi raz pielegniarka nie przyszla do nas :rofl::rofl:
@Kikip ten print jest genialny , jest doskonalym kompomisem pomiedzy mama z rodziny Adamsow a dzieckiem z krainy ksiezniczek :grin:

2 polubienia

Dziewczyny jesli ktoras ma jeszcze jakies watpliwosci to podziele sie tez moimi odczuciami co do biustonosza
Po pierwsze to od chwili jak go nalozylam to nam wrazenie , ze nie mam nic na sobie , jest ultra lekki i naprawde bardzo wygodny . Nic nie uciska , nie uwiera i fajnie podtrzymuje pomimo braku fiszbin
Dla mnie moglaby byc odrobine wieksza miska , ale to nie wina boustonosza , tylko mojej big mleczarni , co nie zmienia faktu , ze nic nie wypada :grin:
Material przypomina maselko , to jedyne slowo jakie wpada mi go glowy , jest lejący , aksamitny i delikatny dla skory, az zaluje , ze nie bylo takiego jak zaczynalam przygpde z karmieniem piersią , bo wtedy moje brodawki wygladaly jak boczna droga przez wies , w dziurach i wybojach :face_with_peeking_eye:
Samo wykonanie przekracza moje oczekiwania razy tysiac , bo te haftki z tylu sa super zabezpieczone i te szerokie ramiaczka to zbawienie. Tak samo jak te paski przy piersiach , nie wiem jak to fachowo nazwac , chodzi o te co zostaja po odpieciu miseczki do karmienia (mega delikatne i mieciusie)
No generalnie mega polecam :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

@asiam1 super ze udalo się z tym rozmiarem :slightly_smiling_face:
Teraz czekamy na inne kolory

Ale świetnie wygląda ta chusta :heart_eyes: ja mam w domu zwykłą szarą z chęcią bym wymieniła :rofl:
A co do biustonosza recenzja pierwsza klasa kto miał wątpliwości napewno teraz już go zakupi sobie😄

I zapomnialam dodac , ze laktator trzyma ideolooo , nawet przy tak duzym biuscie i misce “na styk” idealnie miesci sie jeszcze laktator . Nie wiem jak to mozliwe :grin:

1 polubienie

@asiam1 super recenzja :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie

Super czyli biustonosz się w 100% sprawdza , same pozytywy , czyli mamy karmiące piersią jeśli cenicie sobie komfort to kupujcie biustonosz od canpola . Mi się on nie przyda niestety :roll_eyes:

Przekonaliście . Trzeba kupować :smiley:

Ja na razie kpi woec jesr idelany. Ale mysle ze potem tez na spokojnie bede korzystać :slightly_smiling_face:

Oczywiście szkoda wyrzucać , jeszcze jak piszecie że wygodny to już wogule super , bo nie każdy biustonosz jest wygodny , często gdzieś ciśnie albo obciera na skórze. Albo za luźny :see_no_evil:

Ja to mam teraz z tym duży problem , nie mogę żadnego dobrze dobrać jak karmie piersią . Albo za mały albo za duży :face_with_hand_over_mouth:

Akurat miałam zamówić sobie biustonosz. Na pewno trafi do koszyka :heart_eyes:

Warto spróbować tego z Canpola. Jest mega wygodny.

Miałam to samo jak karmiłam , większość mnie cisła

Ja się na pewno na niego zdecyduje jak urodzę :slight_smile:

1 polubienie