Do okolo 6 miesiaca z tym , ze mała jest mała , teraz ma 7 miesiecy i wazy okolo 7 kilo nie wiem dokladnie , bo drugi raz pielegniarka nie przyszla do nas ![]()
![]()
@Kikip ten print jest genialny , jest doskonalym kompomisem pomiedzy mama z rodziny Adamsow a dzieckiem z krainy ksiezniczek ![]()
Dziewczyny jesli ktoras ma jeszcze jakies watpliwosci to podziele sie tez moimi odczuciami co do biustonosza
Po pierwsze to od chwili jak go nalozylam to nam wrazenie , ze nie mam nic na sobie , jest ultra lekki i naprawde bardzo wygodny . Nic nie uciska , nie uwiera i fajnie podtrzymuje pomimo braku fiszbin
Dla mnie moglaby byc odrobine wieksza miska , ale to nie wina boustonosza , tylko mojej big mleczarni , co nie zmienia faktu , ze nic nie wypada ![]()
Material przypomina maselko , to jedyne slowo jakie wpada mi go glowy , jest lejący , aksamitny i delikatny dla skory, az zaluje , ze nie bylo takiego jak zaczynalam przygpde z karmieniem piersią , bo wtedy moje brodawki wygladaly jak boczna droga przez wies , w dziurach i wybojach ![]()
Samo wykonanie przekracza moje oczekiwania razy tysiac , bo te haftki z tylu sa super zabezpieczone i te szerokie ramiaczka to zbawienie. Tak samo jak te paski przy piersiach , nie wiem jak to fachowo nazwac , chodzi o te co zostaja po odpieciu miseczki do karmienia (mega delikatne i mieciusie)
No generalnie mega polecam ![]()
@asiam1 super ze udalo się z tym rozmiarem ![]()
Teraz czekamy na inne kolory
Ale świetnie wygląda ta chusta
ja mam w domu zwykłą szarą z chęcią bym wymieniła ![]()
A co do biustonosza recenzja pierwsza klasa kto miał wątpliwości napewno teraz już go zakupi sobie😄
I zapomnialam dodac , ze laktator trzyma ideolooo , nawet przy tak duzym biuscie i misce “na styk” idealnie miesci sie jeszcze laktator . Nie wiem jak to mozliwe ![]()
@asiam1 super recenzja ![]()
![]()
Super czyli biustonosz się w 100% sprawdza , same pozytywy , czyli mamy karmiące piersią jeśli cenicie sobie komfort to kupujcie biustonosz od canpola . Mi się on nie przyda niestety ![]()
Przekonaliście . Trzeba kupować ![]()
Ja na razie kpi woec jesr idelany. Ale mysle ze potem tez na spokojnie bede korzystać ![]()
Oczywiście szkoda wyrzucać , jeszcze jak piszecie że wygodny to już wogule super , bo nie każdy biustonosz jest wygodny , często gdzieś ciśnie albo obciera na skórze. Albo za luźny ![]()
Ja to mam teraz z tym duży problem , nie mogę żadnego dobrze dobrać jak karmie piersią . Albo za mały albo za duży ![]()
Akurat miałam zamówić sobie biustonosz. Na pewno trafi do koszyka ![]()
Warto spróbować tego z Canpola. Jest mega wygodny.
Miałam to samo jak karmiłam , większość mnie cisła
Ja się na pewno na niego zdecyduje jak urodzę ![]()