NOWOŚĆ! Biustonosz do karmienia i odciągania MumFIT!

To super , dziękuje za wymiary , teraz wiem jaki dobrać , to prawda czarny też by się przydał .

1 polubienie

Super :raised_hands: dziękuję za opinię , tak że można zamawiać :smiling_face: i dokładnie fajne by było jak by był jeszcze biały o Czarny jak dla mnie :smiling_face:

1 polubienie

Supee czyli L powinien byc dobry :heart::grin: Dziekuję

Super że piszecie jakie macie wymiary i jaki się u was sprawdził rozmiar to będzie łatwiej dobrać

Zdecydowanie, bo te tabelki z rozmiarami to zazwyczaj się jest na pograniczu.

Dokładnie, a takich rzeczy to raczej nie można robić zwrotu jak by coś nie pasowało .

A kupowała, któraś z Was może te majtki pod brzuszek ?

Idziemy po paczke z biustonoszem o tak :grin:

6 polubień

Czy to wygrana chusta? Jest piękna :heart_eyes:

1 polubienie

Jaka śliczna czapeczka :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: gdzie kupiona ?

A chusta widać ekstra :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Czapa kupiona w de w ernsting’s family
Tak @Mamaprzygod to ta nowa :heart_eyes: mega sie ciesze , ze wybralam taki wzor a nie zwykla czarna , bo naprawde na zywo wyglada super .
Odebralysmy paczke i jakos nie przemyslalam tego , ze zamawialam tez plyn do smoczkow :see_no_evil: wiec paka byla duza :rofl::rofl::rofl: wracalysmy jak beduinki :see_no_evil::rofl:

Piękna ta chusta, zazdroszczę :heart:

1 polubienie

Coś wiem o takich wycieczkach do paczkomatu :joy:Kiedys zamówiłam karmę 12 kg do paczkomatu (pierwszy raz więc nie wiedziałam że będzie duża i ciężka, nie wiem co sobie myślałam), był środek zimy i pełno śniegu. Stwierdziłam że to idealny pomysł żeby iść ze średnio ogarniętym szczeniakiem po karmę. Do paczkomatu miałam jakieś 600 metrów. To sobie wyobraź jak ja wracałam z taką ciężką karmą i z psem który co kilka metrów protestował :see_no_evil:

2 polubienia

Ale ładna ta chusta , a jak super udało się od razu zawiązać :heart_eyes: @magdap_96 mam nadzieję , że Tobie też się uda wygrać

Jak nie tym to może jakis kolejnym razem :slight_smile:

O matko :rofl: kolejna z porzadna wyobraznia :rofl: ej ale ja kiedys pojechalam po moja psine shih tzu , do hodowli . Tak sie nakrecilam , ze tak jak stalam tak wsiadlam w auto i chodu , bo mialam jakos 120 km . Inwyjezdzajac znmiasta cos mnie tchnelo , ze ej , jak jq tego psiaka przewioze . Nic nie mialam , zadnego transportera nic kompletnie . Dzwonie do przyjaciolki mowie “ubieraj sie i dawaj na dol , za 6 minut po ciebie jestem” ona zapytala gdzie jedziemy a ja "nie wazne , niespodzianka , masz juz 5 minut " :rofl: to byly czasy gdzie ja ledwo skonczylam szkole a ona miala jakies praktyki wiec wiedzialam , ze byla w domu . Ja nie wiem co sobie myslalam , ze taki szczeniak sobie usiadzie i będzie grzecznie jechal :face_with_peeking_eye: czy cooo :rofl: na szczescie 5 minut jej wystarczylo i podroz odbyla sie bezproblemowo
@Magdallenka0897 duzo trenowalam :grin: dziekuje :heart:
@magdap_96 bedziemy sie starac ! Zeby tym razem sie udalo

1 polubienie

A to twoja pierwsza ? Czy szybciej miałaś też jakąś ?

Mialam elastyczna , mala ja uwielbiala

Chusta ekstra! Niby czarna tak jak lubisz, ale nie do końca. Ten print jest genialny :heart_eyes:

1 polubienie

A jak długo nosiłaś w elastycznej ?

1 polubienie