Prezentuje sie bosko ! Najwaznjejsze dla mnie to aby karmienie butelka bylo okazjonalne i przez to aby corka nje odrzucila piersi ! A tutaj tak sie zapowiada (zreszta jak kazda butelka ktora mam od Canpol )
Chociaz ostatnio rozmawialam z mamą , która tez bardzo bala sie odrzucenia piersi , a jej coreczka zupelnie wzgardzila butelkami , polecilam aby sprobowalam wlasnie tej nowosci
jeszcze nie mialam okazji ich uzywac , ale nigdy na Canpol Babies sie nje zawiodlam , wiec z czystym sumieniem podsunelam jej tą nowosc ![]()
![]()
Ogromny plus za ksztalt przypominajacy piers mamy ![]()
Te butelki są świetne
bardzo mi się podobają , ciekawa jestem czy mojemu synkowi podpasują, bo szczerze powiem jest wybredny, corka pijała mleko z każdej co podałam syn z każdej nie wypije.
Bardzo ciekawa alternatywa dla innych tego typu butelek. Według mnie jeden z lepszych wyborów dla mam i maluszków więc super że i Canpola coś takiego w swojej ofercie ![]()
Buteleczki wyglądają świetnie
jestem ciekawa czy by podpasowały synkowi
ostanio intensywnie testujemy rozne butelki i szukamy tej idealnej ![]()
Jak dotąd nie korzystamy z innych butelek, jak z Waszych od Canpol ![]()
Myślę że te też podpasują naszemu maluchowi ![]()
Dla mnie jest ogromnie ważne to, aby smoczek i butelka jak najbardziej imitowały pierś i aby maluch po spróbowaniu butelki nie odrzucił piersi, a te butelki spełniają te funkcje rewelacyjnie, w każdym detalu ![]()
O proszę , zapowiada się ciekawie
jeszcze nie mam w wyprawce butelki, także rozważę i tą ![]()
Bardzo dziękujemy ![]()
![]()
Dziękujemy za miłe słowa ![]()
Jesteśmy ciekawi Twojej opinii
![]()
Koniecznie daj nam znać, jak się sprawdziła!
![]()
Może uda mi się ją przetestować
spróbuję swoich sił może się uda w tym miesiącu ![]()
![]()
Starsze wersje butelek są z nami do dziś, więc pewnie i ta się sprawdzi świetnie u kwietniowej panny ![]()
Wgl dam kolor jest taki mega neutralny właśnie takich butelek brakowało
Zdecydowanie tak
bardzo eleganckie
Super się prezentuje ta butelka ![]()
Chętnie bym się jej bliżej przyjrzała🤍
Zapowiada się na super butelkę dla bobaska!
Na instagramie jest konkurs do wygrania te butelki warto dodatkowo tam spróbować swoich sił ![]()
Super, na pewno jest awietna. Mi sie wszystjie butelki cb speawdzily.
Spróbowałam z nadzieją że się gdzieś uda ![]()
Super mam nadzieję że się uda ci wygrać ![]()
Ciekawa jestem tej butelki , chyba zamówię ![]()
![]()