NOWOŚĆ! Butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym

Prezentuje sie bosko ! Najwaznjejsze dla mnie to aby karmienie butelka bylo okazjonalne i przez to aby corka nje odrzucila piersi ! A tutaj tak sie zapowiada (zreszta jak kazda butelka ktora mam od Canpol )
Chociaz ostatnio rozmawialam z mamą , która tez bardzo bala sie odrzucenia piersi , a jej coreczka zupelnie wzgardzila butelkami , polecilam aby sprobowalam wlasnie tej nowosci :smiling_face_with_three_hearts: jeszcze nie mialam okazji ich uzywac , ale nigdy na Canpol Babies sie nje zawiodlam , wiec z czystym sumieniem podsunelam jej tą nowosc :smiling_face_with_three_hearts::fire:
Ogromny plus za ksztalt przypominajacy piers mamy :heart:

Te butelki są świetne :heart_eyes: bardzo mi się podobają , ciekawa jestem czy mojemu synkowi podpasują, bo szczerze powiem jest wybredny, corka pijała mleko z każdej co podałam syn z każdej nie wypije.

2 polubienia

Bardzo ciekawa alternatywa dla innych tego typu butelek. Według mnie jeden z lepszych wyborów dla mam i maluszków więc super że i Canpola coś takiego w swojej ofercie :blush:

Buteleczki wyglądają świetnie :heart: jestem ciekawa czy by podpasowały synkowi :smiling_face: ostanio intensywnie testujemy rozne butelki i szukamy tej idealnej :grin:

Jak dotąd nie korzystamy z innych butelek, jak z Waszych od Canpol :slight_smile:
Myślę że te też podpasują naszemu maluchowi :wink:
Dla mnie jest ogromnie ważne to, aby smoczek i butelka jak najbardziej imitowały pierś i aby maluch po spróbowaniu butelki nie odrzucił piersi, a te butelki spełniają te funkcje rewelacyjnie, w każdym detalu :heart:

O proszę , zapowiada się ciekawie :thinking: jeszcze nie mam w wyprawce butelki, także rozważę i tą :smiling_face:

Bardzo dziękujemy :heart_eyes::heart:

1 polubienie

Dziękujemy za miłe słowa :heart:

1 polubienie

Jesteśmy ciekawi Twojej opinii :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Koniecznie daj nam znać, jak się sprawdziła! :raised_hands: :heart:

Może uda mi się ją przetestować :sparkling_heart: spróbuję swoich sił może się uda w tym miesiącu :face_holding_back_tears::ribbon:

Starsze wersje butelek są z nami do dziś, więc pewnie i ta się sprawdzi świetnie u kwietniowej panny :blush:

Wgl dam kolor jest taki mega neutralny właśnie takich butelek brakowało

Zdecydowanie tak :heart: bardzo eleganckie

Super się prezentuje ta butelka :blush:
Chętnie bym się jej bliżej przyjrzała🤍
Zapowiada się na super butelkę dla bobaska!

Na instagramie jest konkurs do wygrania te butelki warto dodatkowo tam spróbować swoich sił :blush:

2 polubienia

Super, na pewno jest awietna. Mi sie wszystjie butelki cb speawdzily.

Spróbowałam z nadzieją że się gdzieś uda :smiling_face_with_three_hearts:

Super mam nadzieję że się uda ci wygrać :hugs:

Ciekawa jestem tej butelki , chyba zamówię :thinking::thinking: