NOWOŚĆ! Butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym

Ciekawe kiedy paczki zostaną nadane :smiling_face_with_three_hearts:

Może jak wszyscy odpowiedzą na meile . :blush: chociaż jak ktoś nie zmieniał adresu to chyba nie trzeba :blush:

1 polubienie

Zawsze były około 19 to może też i tym razem tak będzie :slight_smile:

3 polubienia

Taaak, pewnie w przyszłym tygodniu do nas zawitają :star_struck:

Już nie mogę się doczekać :blush: miło tak coś dostać :cherry_blossom::two_hearts:

1 polubienie

Dokładnie czekamy z niecierpliwością :heart_eyes: uwielbiam jak przychodzi już e-mail że paczka została nadana wtedy siedzę i czekam z niecierpliwością na kuriera​:heart_eyes:

2 polubienia

To Pati, czekamy czekamy na tego kuriera, bo już dziś mail przyszedł! :star_struck::star_struck: 🩵
Także będzie chyba szybciej niż się spodziewałyśmy, bo już pewnie jutro :star_struck:

Do nas butelka dotarła wczoraj rano, i szczerze synek uwielbia :heart::smiling_face: tak się przyzwyczaił że tylko z niej pije

jest szansa na jutro bo juz tez miałam info ze kurier odebrał :heart_eyes:

1 polubienie

Ja juz od wczoraj testuje , bo przyszla ta z konkursu z insta :smiling_face_with_three_hearts: juz pislaalm gdzies wyzej , ze ten system odpowietrzajacy to kosmos :heart_eyes: smoczek sie nie zapada i serio przypomina cycusia . Narazie mala zadowolona a jak ona szczesliwa to i ja :grin:

2 polubienia

Też zauważyłam e-maila :heart_eyes: ale super :grin: jak ja uwielbiam te paczuszki :heart_eyes:
@asiam1 super że się sprawdza, właśnie ostatnio czytam dużo pozytywnych opini o tych butelkach :hugs:

2 polubienia

Mala poki co zadnej innej nie dostaje , latam i myje po kazdym karmieniu , bo zdecydownie kupil mnie ten system odpowietrzania

A jak z wyparzaniem , wyparzasz butelki po każdym użyciu czy raz na dzień?

Mam i ja :blush: ale była radość jak dostałam powiadomienie . Jutro napewno będzie kurier :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja wyparzam/sterylizuje za każdym razem

Ja jak karmiłam z butli to wyparzalam raz dziennie, a tak to tylko myłam po każdym użyciu :smiley:

Ja ostatnio zaczęłam wyparzać już raz na dzień butelki bo wcześniej po każdym uzyciu wyparzałam ale myślę że już nie ma takiej potrzeby. A TO SMOCZKI wyparzam często jakoś mam wrażenie że tam się zbierają bakterie i cosziennie je wyparzam mamy 4 na zmianę :laughing: